Teşekkür ederim , saolasın. Kendime dağ bayır gezmek için rota ayarladım ama Antalya'nın 40 kusur derece sıcaklığında cesaret edemiyorum. Akşamları ufak 40 km lik turlar yapıyorum.
Arka Vites attırıcıyı Sram X9 'a terfi ettirme olayını nasıl yaptınız.kaça maloldu.bu işlemi satın alırken yaptırabiliyormuyuz.Açıkçası bende sedona 731 düşünüyorum.Güle güle kullanın...
benimkinde de aldığımda 2.10 lastik vardı bisiklet yokuş aşağı bile gitmiyor asfaltta o kadar söyleyeyim asfalt bırakmıyor lastiği 1.50 rubena Flash aldım epey rahatladı bisiklet kesin sizde alın
Teşekkür ederim , Sram X9'a terfi işi satıştan sonra oldu , önceki Salcano 212hd bisikletimde vites aksamından çok bıktırdığı için kısa süre sonra x5 den x9 a geçmeye karar verdim. X5 i değerlendirdim ama 90 euro civarında...
Şuan ilk işim o olacak sanırım genelde asfaltta kullanıyorum çünkü, dağ bayır az gidiyorum havalar biraz serinledikten sonra düşünüyorum. Fiyat ortalaması nedir peki? Ayrıca iç lastiğin değişmesi gerekiyor mu?
Teşekkür ederim , maşa kilidini servis o şekilde taktı bende yerini değiştirmedim ama göze çok batıyor bir düzen vereceğim mutlaka farklı bir şekilde takılır...