Scudo Sports

Sedona 731

Bisiklet al beni dağ bayır kaç git diyor :) Güle güle kullanın kazasız belasız inşallah.

Scudo
@Bilal Öz

Teşekkür ederim , saolasın. Kendime dağ bayır gezmek için rota ayarladım ama Antalya'nın 40 kusur derece sıcaklığında cesaret edemiyorum. Akşamları ufak 40 km lik turlar yapıyorum.

40 km ufak tur demek küçük adam demek gibi bişey

@mustafa genç

Fırsat bulursam Antalya - Olympos tur düşünüyorum ama ilk önce yol lastiği almak şart...

Arka Vites attırıcıyı Sram X9 'a terfi ettirme olayını nasıl yaptınız.kaça maloldu.bu işlemi satın alırken yaptırabiliyormuyuz.Açıkçası bende sedona 731 düşünüyorum.Güle güle kullanın...

@Serkan Emir

benimkinde de aldığımda 2.10 lastik vardı bisiklet yokuş aşağı bile gitmiyor asfaltta o kadar söyleyeyim asfalt bırakmıyor lastiği 1.50 rubena Flash aldım epey rahatladı bisiklet kesin sizde alın

Hayırlı olsun güzel bisiklet.Maşa kilidi daha farklı bir şekilde takılabilir mi?

@metin arda

Teşekkür ederim , Sram X9'a terfi işi satıştan sonra oldu , önceki Salcano 212hd bisikletimde vites aksamından çok bıktırdığı için kısa süre sonra x5 den x9 a geçmeye karar verdim. X5 i değerlendirdim ama :) 90 euro civarında...

@mustafa genç

Şuan ilk işim o olacak sanırım genelde asfaltta kullanıyorum çünkü, dağ bayır az gidiyorum havalar biraz serinledikten sonra düşünüyorum. Fiyat ortalaması nedir peki? Ayrıca iç lastiğin değişmesi gerekiyor mu?

@HasanYüksel

Teşekkür ederim , maşa kilidini servis o şekilde taktı bende yerini değiştirmedim ama göze çok batıyor bir düzen vereceğim mutlaka farklı bir şekilde takılır...

Bir sedona 731 daha :uyku: iyi günlerde kullanın harika bir araçtır benim paşadan biliyorum

@Niyazi DEMİR

Teşekkür ederim , sizinki de hayırlı olsun bu arada...

Hayırlı Olsun Kazasız Belasız Pedallarsınız :)

Bisiklette eğer bir modifikasyon yapıcak iseniz ön maşayı değiştirmenizi tavsiye ederim ağır bir maşa

@Berat Öztürk

İnşallah , teşekkür ederim.

İleri ki zamanlarda olabilir , sırada daha lastikler var ... Havalı maşa olarak modifikasyon yapılabilinir.

Sedona gerçekten güzel bisiklet yapıyor. Hayırlı olsun ,iyi sürüşler dilerim. :)

renk uyumu çok güzel,

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim..

Geri