Scudo Sports

Sedona 711 veya 721 hakkında

Scudo
sedona 2008 711 v kadro var elimde.buna full slx-xt donanım takılabilirmi?
forumda kadro uyumsuzluğundan bahsediyorlar , o yüzden şüphe oluştu...

Evet takılır, herhangi bir uyumsuzluk olmaz.

• Beğen
Tepkiler: gurolpakel
be şu an aynı kadroya deore taktım param olunca devamını getırecegım kadro ıle dedıgın donanımların bır farkı yokkı ayrıca dısk uyumluda kadro dısk frenede gecebılırsın.

• Beğen
Bütün donanımları takabılırsın sadece ılerde belkı kadro zayıf gelıjektır degıstırırsın onuda zamanla;)

• Beğen
kadro zayıf gelmez bende kullandım aynısı vardı bende sram x7 sistem taktım. kadro çok güzel 2007 de cıkan kron xc4000 ler vardı siyah beyaz, boruları açıları onla aynı isteyen ikisini yan yana getirip baksın ;) bu bisiklete xt cok yakısır ve de kaldırır yani xt yi.. ilerde de hiç bi sorun yaratmaz kadro 1470 gram zaten çok da iyi bi ağırlığı var ;) çok da şekil bi kadro ;)

• Beğen
Avatarınızdaki sedona 2007 sanırım...Sureklı kullanılmıssa artık o kadroda metal yorgunlugu dedıgımız olay baslamıs olabılır.Sonucta xt - lx takıyorsanız.Temız yenı bır kadroyuda gozden cıkarım derım.711 bısıkletınızıde antreman ve ufak tefek alısverıs ıslerınde kullanırsınız.Sağa sola bıraktıgınızda calınsada fazla bır problem olmaz xt'liye oranla .... Ama tabiki o kadroya full XTR bile döşenir...Hiçbir problem arz etmez.

• Beğen
@sonEr´´

haftada 2 binmekten metal yorgunluğu doğmaz herhalde?
zaten bir kadronun üzerindeyseniz o size güven veriyorsa iş bitmiştir bence.kadroyu hem seviyorum hemde ağırlık bakımında iyi durumda (1470 gr cicarı )bendekide zaten 14" .
ilginiz için tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
bende katılıyorum 711d yerine 741 v almak çok mantıklı.. hem daha uzun ömürlü olur hemde çoğu özellikleri daha iyi hafifliği konusunda bi fikrim yok.. üstelik disk fren alıncaksa hidrolik alınması daha mantıklı.. ben alıcağım v frenli bisiklete hidrolik deore set taktırcam alırken..

• Beğen
Tepkiler: Ömer frk
Abiler Lütfen Yardım, Sedona 711 D Modelinin Fren Sistemi Hidrolik Disk Midir?********************************

Evet Abiler Okadar Emekten Sonra İlk Sedonamı Alıyorum Birşey Sormak İstiyorum, 2010 Model Sedona 711 D İle 741 V Arasında Pek Bi Fiyat Farkı Yok Siz Hangisini Önerirsiniz? Birde Aralarındaki Fark Nedir? 711 D Disk Var Mekanik Sanırsam? Ama 741 Ondan Üstün Model Siz Hangisini Önerirsiniz Maksimum 770 TL ram Var. Bana Yardımcı Olursanız Çok Memnun Kalırım.

741 V komponent olarak daha üstün 711 D mekanik disk var ama komponentleri 741 V den daha düşük modeller. Ben sana Carraro 1052 D öneririm full alivio set ve deore hidrolik diski var. İstanbuldaysan İleri motordan 750 tl ye bırakıyorlar ama illaki Sedona diyorsan 741 V diyorum:in:

bisikleti ilerde geliştirirm diyorsan bence 711-V al eğer gelıstırmem dıyorsan 741-v :) bende 2010 741-V var şuan nasıl geliştirebilirim diye bakıyorum 741-D almadığıma pişmanım

Kardeş Ben Zaten Şehir Sürücüsüyüm Fazla Ağırlıklı Sürmüyorum Yani Hidrolik Diskler Yağışlı Çamurlu Toprak Gibi Yerlerde Dağa Avantajlı Ama Zaten Ben Bu 3 Elemente Uymadığımdan En İyi Seçim Sedona 741 :D Cevaplarınız İçin Teşekkür Ederim Arkadaşlar.

Geri