Scudo Sports

Sedona 711 veya 721 hakkında

Scudo
böyle olumlu bir neticeyle sonuçlanması sizin açınızdan iyi olmuş. bisklet formu gerçekden de çok yararlı. zira sizin gibi mağdur olan insaların bu gibi sitelerde kendini ifade ederek bir çözüme ulaşması çok güzel birşey,burası büyük bir paylaşım sitesi sesiniz bir şekilde duyuluyor saygılarla..

@kadircan daglar

Hayır Shimano Acera Mekanik Disk Fren sistemidir.

arkadaşlar bileniniz varsa sedonanın birkaç remini lütfen özelden atabilirmisiniz

741 v alırdım yerinde olsam.. sonradan yeni bi maşa alıp değiştirebilirsin ön frenini..

arkadaşlar sedona 711 alma niyetim var d ile v arasında fazla fiyat oynamıyor ancak mekanik disk frenler arıza çıkarıyor gibi şeyler okudum forumda . görüşleriniz nedir iki bisikletten hangisini tercih etmeliyim.

dostum hayırlı olsun öcelikler , bir kaç kare resim paylaşabilirsen çok makbule geçer . ben de bu modelden almayı düşünüyorum da. ama aklımda bir kaç soru var . aynı paraya daha hafif cannondale ,kron , trek , scot ,amobea ,specialezed , mosso , merida , marin ,cupe var mıdır ? ben disk fren , kaliteli bir vites sistesmi felan istemiyorum :) hafif olsun yeter ki .. acaba kendim mi toplasam ... ??

@başar akten

Sen Impetus'tan mı 711'e geçeceksin?

v firenli mtblerin zamanla jantları eskir değistirmen gerekicek uzuuuun uzun yıllarca binmek istiyosan disc firen tercih et.unutma jant yenilemenin maliyeti yeni bir rotorun 4 katı en az.

@kuduzk9

Ve yağışta da durmaya uğraşmayacaksın.

Geri