Scudo Sports

Sedona 711 veya 721 hakkında

bende 741 ve 711 arasinda kaldim 741 icin hidrolik disk fren var diyor 711d icin normal disk fren var diyor bu ikisi arasinda nasil bir fark var bilmiyorum

Scudo
Tam tekniksel açıdan bende çok detaylı bilmiyorum ama hidrolik disk fren in parçalarını bulmak veya bir sorunda çözümünü bulmaz biraz zorluyormuş insanı ama parformans olarak hidrolik normal diskten daha üstün (yağmurda falan durdurma mesafesi olarak). Ama yağmurda çok sürmem diyorsanız bence disk fren almayın

benim sikimtimda orda zaten yagmur ve camurda frenler tutmuyor oyuzden kesinlikle disk frenli bir bisiklet alicam ama hala 711 ile 741 arasinda gidip geliyorum karar vermek zor:)

O zaman bence eğer 741 d hidrolik frenliyse onu al mekanik disk ten çok fazla verim alabileceğini düşününmüyorum

Herkese Merhaba,

ilk bisikletimi alacağım, salcano astroydu sedona borlaydı derken en sonunda 2. ellere yöneldim.
Aşağıdaki resimlerde bir sedona 711v var.
Satan kişi de başkasından 2. el almış, bisikletin modelini sordum bilmiyordu, yani bisikletin ne kadar ve nerede kullanıldığı belli değil. Rengine bakılırsa 2008 modele benziyor.
Değişen parçasının olmadığını kabul edersek, fotolardan anlaşıldığı kadarıyla bu bisiklet sizce ne kadar eder?

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

orhan bey haklı bence ne kadar ederden çok ne istedikleri önemli :))

Sıfır 2010 modeli 700 lira ve resimdeki 2008 model, 200-300 arası birşey eder. Taş çatlasın 350.

• Beğen
Tepkiler: bicycler
Lastiğin Schwalbe yerine CST olarak gelmesini Aslı Bisiklet'le görüştüm.Herhangi bir çözüm getirmediler.Sadece hala yarım yamalak durumda olan web sitelerinde lastiği cst olarak değiştirdiler.Konuşma üslubu çok hoşta değildi.Küçücük detayla uğraşıyorsun.Mesele olacaksa söyleriz Erdoğanlar'a gönderir 2 lastik tarzında birşeyler söyledi.
Kadronun kargoda zarar görmesi meselesi içinde Erdoğan Bisiklet, istersem etiket gönderebileceklerini söyledi.Tamam gönderin iyi olur dedim.Henüz gönderilmedi.
Velhasıl Sedona maceramdan çokta hoşnut olmuş değilim.
Sedona birçok yerde çok övülmüş bende hemen atladım 711 modelini Türkiye'de belkide ilk ben sipariş ettim.Fakat pişmanım.
Sedona ulusal bir marka gibi davranmıyor.Web siteleri hala hazır değil.Yetkili satıcı,yetkili servisi kim olduğu bilgisine ulaşmak zor.
Ben birdaha bisiklet alacak olsam Sedona'yı seçenekler içine bile katmayı düşünmüyorum.
Ayrıca Söke'ye yakın yerde oturan varsa bisikleti satmaya hazırım.Çünkü bisikletten soğudum.

• Beğen
Tepkiler: Barış TOPÇU
böyle sorunlar yaşanması çok üzücü...kargoyla ürün almak hiç bir zaman hoşuma gitmemiştir benim hem karşıdaki firmanın vicdanına hemde kargoda oluşcak sorunlara mecbur kalınılıyor..vites ayarları çoğu zaman bozulur onları kafaya takmamanız gerek kendinizde öğrenip yapabilirsiniz ama kadroda ezik varsa cidden problem gibi.. kargoda oluşan hatayı kargonun karşılaması gerekirdi size böyle ezilmiş bir kadro gelmesi kötü olmuş

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Erdoğan
Kadronun üstünde ezik olması hem Aslı Bisiklet'in hem Erdoğanlar Bisiklet'in hemde Varan Kargo'nun (bisiklet'i getiren kargo şirketi) suçu aslında.
Bisiklet'in ambalajı darbelerden korunacak şekilde yapılmamış.Kadronun heryanı hava kabarcıklı naylon ile sarılı değildi.Kutunun içinde sabit durmasını sağlayacak herhangi bir köpük destek yoktu.Bu hata Aslı Bisiklet'in.
Gerekli kontrolü yapmayarak kargoya vermiş olmak Erdoğanlar'ın.
İçindeki malzemenin zarar görmüş olarak gelmeside Varan Kargo'nun suçu.
Kutu açılmamış orjinal kutuydu.Belkide bisiklet Erdoğanlar'ın deposundayken bu haldeydi.
Kargo bana geldiğinde kontrol edip tutanak tutmam gerekirdi.Ancak bisiklet işyerine geldiği için _hastanede çalışıyorum ben -kontrol edecek durumum yoktu.Ayrıca Varan Kargo'nun Söke'de şubesi yok.Yurtiçi,Aras,MNG.Ups, ya da Sürat Kargo olsaydı.Aynı gün gösterir,birşeyler yapardım.
Neyse sadece okuyanların ders almasını istiyorum.Mutlaka kargodan gelen malzemenizi kontrol edin.
Yanlış anlaşılmasın ezik çok büyük birşey değil rahatsız etmiyor artık beni .Küçük bir noktacık vardı.Onuda oje ile kapattım.Az bir çizik var.Dikkatli bakmayınca farkedilmiyor bile.
Lastiği belki değiştiririm.Şöyle derin dişli olmayan city model bir lastikle.

• Beğen
Tepkiler: Erol KOLAS
bence max 350 eder 2009 model 711d yi arkadaşım 500tl ye sattı üstelik bu v

Sedona 711 v 'nin fotoğraflarında ön, en büyük vites dişlisinin üzerinde koruyucu kapak görünüyor.Başka bir adı var mıdır bilmiyorum.Sanırım zincirin bacağa deyerek yaralanmaları önlüyor.
Benim geçen hafta satın aldığım 711 de o kapak yok.Bu durumda katalog çekimlerinde o kapak olupta satış yaptıkları bisiklette o kapak yok diye bir sonuç çıkıyor.
Yakından gören inceleyen varsa o kapağın olup olmadığını kontrol edebilir mi?

Geri