Scudo Sports

Sedona 711 veya 721 hakkında

bildiğim kadarıyla olması gerekiyor en azından 2009 modelinde vardı ve bence 0 olan çoğu modeldede o kapaktan vardır istersen aldığın yere bi sor.

Scudo
arkadaşlar yeni bir bisiklet almanın vakti geldiğini düşünüyorum.sedona 711D veya V fren.hoşuma gitti.fiyatta uygun.bana biraz bilgi verebilirmisiniz.nasıl kullanışlı bir bisikletmi..??:)

Yorum yapan herkese teşekkürler.
Bu bisikleti almaktan vazgeçtim. Yerine sıfır model salcano astro m aldım.
Konu kapatılabilir.

@Ali Menemen

ben arazide kullanıcam sonuçta herseyvarda.bildiğime gore normal diskler cok arıza yapıomus doğrumu?

ben 2010 711 v aldım ve kullanıyorum. 2 haftada 300 km yi doldurdum. tık yok.artık parçalar da yerine oturdu herşey uyumlu çalışıyor. ara sıra araziye de gittim. v frenler bana yetiyor. ben gayet memnunum sana da tavsiye ederim. fazla para verip mekanik disk alcagına v fren al daha iyi. bak arkadaşa disk frenden v frene geçiş diye başlık açmış:D . seçim sana kalmış

bir de istersen mail adresi ver sana fotografları gönderiyim. ya da bayi de varsa git gör

• Beğen
Tepkiler: Ömer frk
@abdullah gökduru

görüşlerin için teşekkür ederim.sağolasın.allh bisikletine kaza bela vermesin.bol pedallamalar.:)

711v ye gelince zaten ilk tercihim bu yönde.hem v frenin avantajları daha cok.daha dayanıklı ve kullanışlı.bakımıda kolay.bende sedona 711v alcam.:)

• Beğen
Tepkiler: abdullah gökduru
@abdullah gökduru

bu arada mail adresini verirsen iyi olur olur.hem bana yardımcı olmus olursun..furkan_fanatik_fb@hotmail.com eklersen gorusebiliriz.:) :in:

Doruk bisikletle dün konuştum üretim bitmiş en geç pazartesi gelir dediler. Bekleyiş bitiyo galiba artık sonunda

@Hasan Kuru

sağol hasan kardeş. mayıs ayı içinde geleceğim denizliye. bir de finalleri bitirince gelirim herhalde. denizli grubuyla tanışmayı ben de çok istiyorum ama bi nasip olmadı.

v fren mekanik disklerden daha performanslı calısır nedeni ise mekanik disklerde balatalardan bir tanesi diske yapısık konumdadır fren teli sadece te balatayı hareket ettirir. hidrolik olmadıgı sürece mekanik disk frenin calısması için harcanan kuvvet v frene gore daha fazladır. kuvvet kuvvet kolu hesabı yaparsak da anlayabiliriz bunu. ayrıca v fren daha hafiftir. sonuc olarak eger hidrolik olmayacaksa disk fren almak mantıklı değildir. mtbtr de de bu konu ile ilgili hidrolik,meknaik disk ve v fren karsılastırma testeleri mevcut. bi bakın isterseniz.

@bahadir karaca

teşekkür ederim saolun.gördüm.en iyisi v fren.zzaten ona karar verdim.alacağım inş.yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Sedona o kapağı ücretsiz olarak adresime gönderdi.Sanırım bir yanlışlık olmuş,unutulmuş.Problem halloldu.

bence v-frenli modelini al ve hem öne hem arkaya baradine marka fren pabuçlarından tak çok daha performanslı olucaktır.

Eğer bisikletinizde sorun varsa memnun kalmadıysanız Tüketici haklarına göre iade edebilirsiniz çünkü size gelen ürün kusurlu bir üründür

eğer çamura girmeyeceksen yada karda kışta kllanmıycaksan v fren al:) yağmurlu havalar için v fren performansı çok iyidir tabi 4 mevsim yada kış papuçları alman gerekir:)

• Beğen
Tepkiler: Ömer frk
Geri