Scudo Sports

Sedona 711 veya 721 hakkında

evet erdoğanlar ın sitesindede mevcut
stoklarındada varmıs
birkaç arkadaş sipariş etmiş

Scudo
2010 Model.Fotoğraflarını koyarım.Siyah renk olanından aldım.Bu benim ilk bisikletim olacak.Bisiklet hakkında bu kadar çok detay olduğunu bu siteden öğrendim.Herkese teşekkürler.Sanırım birde kask ve bisiklet taşıyıcı almam gerekecek.
Ford focus hatchback için ucuz ve işgörür bisiklet taşıyıcı önerilerinizi bekliyorum.

Bende bugun bir bayide 711 i canlı olarak gorme fırsatı buldum ve acıkcası biraz hayal kırıklıgına ugradım :( Kadrosunu pek begenmedim.Yinede hayırlı olsn kazasız bol pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Erdoğan
751 ise 15 gün sonra gelcek dediler ya... bekle bekle bi hal olduk...

Yanlız şu an doruğun sitesine baktımda resimleri falan koymuşlar bi an yoksa dedim heyecan kapladı içimi sonra bu mesajınla yıkıldım :D olmadı pzt gider bi sorarım hastane dönüşü yolumun üstü hem tabi o zamana kada bi haber çıkmazsa

Ben Trek 3900 veya Sedona 711 almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Bisikletler hakkında biliginiz var mı? Sedona 711 peşin ne kadar ediyor? ve kaç renk çeşidi var?

Bu bisikleti almaya nasıl karar verdiniz? Ben üç aydır karar veremedim... Acaba trek mi sedona mı? Bana yardımcı oolanlara teşekkür ederim.. cevaplarınızı bekliyorum...

Not: 711 ile uzun yolculuk yapabilir miyim?? Mesela günde 70-80 km turlamayı düşünüyorum... Bir sprun olur mu? Bunun içni karar veremedim..

Teşekkürler.

Çoook çok uzun turlar yaparsın , kafanı yorma.
Yeterki bakımları zamanında ve düzenli yapılsın;)

gunde 250 km yol yapabılırsın bakıma gelınce senede bır kere genel bakım yaptırırsın yoluna devam daha sonrasında.Gönul rahatlığıyla kullanabılırsın..Tasarım olaraksa 2008 ve 2009 modeller 2010 modele göre daha iyi olacağını düşünuyorum..2010 Modeller 2008 ile 2009 karışımı gıbı bır şey olmuş....

acaba 711 d ve 741 arasindaki fiyat farki hakkinda bi bilginiz varmi yada bu bisikletleri nerde en uygun fiyata bulabilirim bende bu iki bisiklet arasina kaldim 2010 model

Bisikletim Cuma günü teslim edildi.Maalesef,taşıma esnasında olduğunu düşündüğüm kadronun 10 cmlik bölgesinde küçük bir eziklik vardı.Ayrıca dış lastikler Scwalbe little albert dendiği halde Cst olarak geldi.Muadil ürünlerdir belki bilmiyorum.Bisikletin ağırlığını 13,9 kg olarak ölçtüm.Sele borusunu 10-15 cm kadar kesmek zorunda kaldım.Çünkü sele, boyuma göre çok yüksekte kaldı.
İlk bisikletim olduğu için karşılaştırma yapamıyorum fakat sele çok rahat gelmedi.Vites geçişlerinde zaman zaman takılmalar oluyor.Vites geçmiyor filan.Bazı viteslerde zincir biryerlere deyiyor ses geliyor.Belki bunlar halledilebilir sorunlardır.
Bence 700 lira fiyat yüksek.Fiyatı 600 lirayı geçmemeliydi.
MTB mi yol bisikleti mi tercihini iyi yapmak lazım.MTB hakikaten yorucu.İyiki kilitlenebilir maşa almışım.Çok farkediyor.
Kötü bisiklet kullanmadım bilmiyorum fakat 700 liralık bisiklet böyleyse 150 liraya satılan bisiklet nasıldır merak ediyorum.Umarım deneyimli bir kullanıcı 711 hakkındaki yorumlarını paylaşır.

@AHMET ERDOGAN

Katalog resimlerinde lastikler cst. Bayide 711 i yakından inceleme fırsatı buldum onun lastikleride cst. Sitesinde yanlış bilgi verilmişe benziyor. Ezik konusuna gelince aldığınız yer ile irtibata geçin bence..

Bisikeltinizi iyi bir bisikletçiye götürüp ayarlatın. Viteslerin iyi bilen birisi tarafından ayarlanması gerekiyor. Eğer doğru monte edilmezse herhangi bir bisiklet küçük çaplı bir kabusa dönüşebilir. Ömrü de çok kısalır. Eğer doğru ayarlanırsa viteslerinizde hiçbir problem kalmayacaktır.

Cst lastiklerle ilgili saticinizla görüşün aynı kalitede değiller.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Erdoğan
Geri