Scudo Sports

Sedona 711 veya 721 hakkında

Bence 711 v break al sorunsuz seni taşir dağ bayır bana göre arada sadece model farkı var başka bir şey yoktur... Ikı bisiklette aynı alımınyum vede aynı özellıkte kadrolara sahip aşağı yukarı...Birde kesinlikle mekanik disk frenli bisiklet almayın boşuna para vermiş olursunuz...

Scudo
Arkadaşlar sedonanın 2010 modelleri ile tanıştık.Aslında başında beğenmemiş ön yargı ile yaklaşmıştım fakat fikirlerim deişmeye başladı ve 711 alıcak gibiyim.Sizden ricam 711 i önerirminiz ve de hangi rengi(mavi yada siyah) önerirsiniz.Tabi bisikleti canlı olarak görenler varsa onlar ayrıca belirtsin :d

Arkadaşlar sedonanın 2010 modelleri ile tanıştık.Aslında başında beğenmemiş ön yargı ile yaklaşmıştım fakat fikirlerim deişmeye başladı ve 711 alıcak gibiyim.Sizden ricam 711 i önerirminiz ve de hangi rengi(mavi yada siyah) önerirsiniz.Tabi bisikleti canlı olarak görenler varsa onlar ayrıca belirtsin :d

şimdiden teşekkürler....

Forumda açıklanmıştı ama şu an bulamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam 741 v 530$ 711 v de 480 $ olması lazımdı fiyatlar yanlış olabilir aman :)

Evet siyah rengi güzel. Mavi çoçuksu gibi biraz.

ali ve hasan :D sizin şakayla karışık atışlamarınız komedi :) gelelim konuya 711 güzeldir.bencede siyah daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@Onur Kahraman

Ali ile biz öyleyizdir :D Evet 711 i kesinlikle öneririm. Ama 741 i de öneririm.Arasında fazla bi miktar yok.Sadece 100 tl . Eğer imkanın varsa neden 741 almayasın ki. ;)

borla 400
711 v 460
711 d 520
741 v 530
741 d 620
751 v 800
benim bildikleirm bu kadar.

@İlker ELLİDOKUZOĞLU

Tabii ki bunlar $ bazında ..

Ewet 711 güzel mavi rengini bi fotoda gördüm açık bi renk değil yakışmış siyah 711 bana göre fazla güzel durmamış bakalım 2010 model bi bisiklet alıcam ama bu whistle olur kron olur sedona olur bakalım

evet usd bazında:) unutmuşum belirtmeyi. I am so sorry...

@İlker ELLİDOKUZOĞLU

Türkiye'de olduğumuzu unutmayalım bi de :)

@Hasan Kuru

evet unutmuşum fiyatları dolar olarak dikkate alınız. özür dilerim....

Geri