aradox
Üye
- Tepki
- 68
- Bisiklet
- Sedona
Benim boyum 1.75 ve yol bisikletinde 52 kadro bisiklet kullanıyordum.Sedona 410 alırken mağazada 52 kadroyu denedim,bana büyük geldi.Çünkü yol ve şehir bisikletlerinin geometrileri ve ölçüleri farklı.48'i denediğimde tam geldi ve aldım.Problemsiz kullanıyorum.Eğer yağmur,çamur kullanmayacaksanız 410 modeli yeterli olur.Üstelik de HD frene göre daha hafif.Eğer memnun kalmazsanız,410'un kadrosunda HD fren takılması için bağlantı yerleri mevcut.
@Cesmeonu Benim boyum 1.75 ve yol bisikletinde 52 kadro bisiklet kullanıyordum.Sedona 410 alırken mağazada 52 kadroyu denedim,bana büyük geldi.Çünkü yol ve şehir bisikletlerinin geometrileri ve ölçüleri farklı.48'i denediğimde tam geldi ve aldım.Problemsiz kullanıyorum.Eğer yağmur,çamur kullanmayacaksanız 410 modeli yeterli olur.Üstelik de HD frene göre daha hafif.Eğer memnun kalmazsanız,410'un kadrosunda HD fren takılması için bağlantı yerleri mevcut.
@Cesmeonu Benim boyum 1.75 ve yol bisikletinde 52 kadro bisiklet kullanıyordum.Sedona 410 alırken mağazada 52 kadroyu denedim,bana büyük geldi.Çünkü yol ve şehir bisikletlerinin geometrileri ve ölçüleri farklı.48'i denediğimde tam geldi ve aldım.Problemsiz kullanıyorum.Eğer yağmur,çamur kullanmayacaksanız 410 modeli yeterli olur.Üstelik de HD frene göre daha hafif.Eğer memnun kalmazsanız,410'un kadrosunda HD fren takılması için bağlantı yerleri mevcut.