Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@Kuzey Ege Bi de bu konuşmalar içinde boy bacak boyu gibi şeyler konuşuluyor. benim boyum 173 cm bacak iç boyum 77 cm kilom da 63 bu durumda nasıl bir seçim yapmam gerekir. Kusura bakmayın konu ile bilgili birini bulunca soru sormaktan alıkoyamıyorum kendimi :)

Scudo
@Comfortfamily
Benim boyum da 1,75, 52 cm kadro kullanıyorum. 52 kadro uygun gibi, ama bakacağınız model ile de alakalı olarak Değişiyor, Sedona düşünüyorsanız onların 50 bedeni var diye biliyorum, size tam olacaktır.
Sedona 410 alırsanız Lady kadro mu almayı düşünüyorsunuz? Yoksa düz kadro mu? Lakin çevremizdeki bazı kadın kullanıcıların erkekler için Üretilen düz kadrolardan kullandıklarını görüyorum, bu nedenle sordum.

@Kuzey Ege illa lady kadro olsun diye bir düşüncem yok vücut yapıma uyarak yormasın yeterli. Mosso'nun bahsettiğiniz modelini inceledim biraz, çok ilgimi çekti. Açıkçası mossoyu daha cazip buldum. :)

@Comfortfamily evet mosso guzel bir bisiklet. Zaten tek boy kadrosu uretiliyor. Kadro boyu itibariyle bizdeki mosso bana tam geliyor, sizin icin de ergonomik bir secim olur dusuncesindeyim. Ayrica bu bisiklet hafif ve de akici. Orta gobegi rulmanli gobek kullanmislar, jant setleri de hic fena degil. Arkasina bagaj da baglanabiliyor. Gidonu da oldukca ergonomik. Yani fiyat performan olarak en iyi lady kadro bisiklet bu bence. Ancak dedigim gibi lastikler ve sele hemen degismeli, aldiginiz gibi.

• Beğen
Tepkiler: Comfortfamily
@Kuzey Ege mosso alacak gibiyim ama lastik ve seleyi nereden temin edebilirim. hangisi rahattır.

@Kuzey Ege (link) alıyorum o zaman ben bunu ama bahsettiğiniz bisiklet bu değil mi yanlış almayayım ?

Sedona 410 gerçekten iyi bir bisiklet bugün eşime kirmizi lady modelini aldım peşin 1.110 tl ödedim. Gerçekten üstündeki ekipmanlari ile bu ücreti hakediyor. Birde yerli bir marka olmasi ayrıca güzel. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim

@Comfortfamily
evet, bu. ancak hep diyorum bu lastikleri ve seleyi hemen değiştirmelisiniz.

@cervèlo

Hayırlı olsun, iyi günler de kullanın.

• Beğen
Tepkiler: cervèlo
@erkantuc hocam bu güzel incelemeniz ve kaliteli görsel kullanmanız 3-4 ay sonra bu bisikleti almaya karar kılmamı sağladı.teşekkür ederim.Km saatiniz hangi marka acaba ?

• Beğen
Tepkiler: erkantuc
Istanbul'da nerelere gidip direkt bisikleti alip donebilirim? Netten baktim bulamadim.

@alpaslankoc
Sirkeci ve Haşim işcan Hariç her yere gidebilirsin.
Ne marka bisiklet almak istiyorsun ona göre yardımcı olalım. Her ürün her yerde satılmıyor.

@Kuzey Ege aynen ben de onun icin soyledim zaten. Sedona 410 almayi dusunuyorum. O sebepten bu basliga yazdim. Valla yardimci olursaniz cok sevinirim.

@alpaslankoc Beşiktaş Barbaros Bulvarında bike and outdoor var. Hiç başka yere bakma oradan al. Ama gitmeden önce arayıp sor ellerinde var mı diye.

• Beğen
Tepkiler: alpaslankoc
merhaba, 410 ve 420 modeli arasında kalmış bulunmaktayım. Ayrıca boyum 170cm ve 48 mi yoksa 52 kadro mu almalıyım. Şuan salcano city sport 10 hd modelini kullanıyorum ve 52 kadro. bisiklet çok ağır geliyor bana ve uzun tırmanışlarda çok yoruyor. O yüzden daha hafif bir model arayışındayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

@MGSancar
Merhaba,
410 ile 420 arasindaki temel fark fren sistemi onun disinda sele borusu ve gidonun 420 lerde race face marka olmasi (bence cok onemli degil) fakat yagmurda camurda hidrolik fren avantaj sagliyor aradaki fiyat farki onemli deilse 420 dusunulebilir, kadro boyunu en iyi bisikletin uzerinde anlarsiniz diye dusunuyorum bayide almadan once deneyin ikisini de en iyisi

Geri