Himura Kenshin
Üye
- Tepki
- 10
- İsim
- Mustafa Ş.
- Bisiklet
- Sedona
Bisikleti aldığımdan beri toplamda 235 km kullandım. Bugün 20 kmlik kafa dinleme turuna çıktım. Yokuş aşağı yaklaşık 60km hızla giderken cebimden bir şeyler düştü aniden fren yapmak zorunda kaldım. Arka teker biraz kaydı ister istemez. İndiğimde arka tekerin asfalta temas eden, kayan kısmı resmen slick lastiğe dönüşmüştü. Desenler eriyip bitmiş. Toplasam 50 cm kaydı en fazla. Çok garip geldi bu durum. Sonra tur sırasında hafif araziye girdim toplam arazideki sure sadece 2-3 dk sürdü. Resmen sadece toprağa basıp çıktım diyebilirim. Bir baktım ön teker gıcırdamaya başladı, hafif performans kaybıyla birlikte. Baktım lastik yapışmış yola. Hemen hava bastım taş gibi oldu. Toplamda 3 kez hava basarak evimin yakınındaki çeşmeye geldim. Dönüş yolunun çoğunu sönük lastikle yürüyerek gelmek zorunda kaldım. Çeşmede tekrar hava basarak bisikleti suya soktum. Ön lastiğin 3 yerinden hava kaçırdığını farkettim. Arkada hiç yok.
Acaba lastikler çok uzun süre önce üretildi de çürüdü mü yoksa lastiğin kendisi mi böyle yumuşak yapılı anlayamadım. Bir daha silah dayasalar girmem toprağa.
Bu lastiklerle de bakkaldan uzağa gitmem. O yüzden bana kaydığında eriyip bitmeyecek sağlam sert yapılı, patlama korumalı, hızlı ve kaliteli bir kaç lastik önerebilir misiniz?
Asfalt yoldan asla çıkmam elimde olduğu sürece. Fiyatı da ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Yeterki şu oyun hamurlarından kurtulayım bir an önce. Yurtdışı da olur güvenilir olsun yeter bekleriz.
Acaba lastikler çok uzun süre önce üretildi de çürüdü mü yoksa lastiğin kendisi mi böyle yumuşak yapılı anlayamadım. Bir daha silah dayasalar girmem toprağa.
Bu lastiklerle de bakkaldan uzağa gitmem. O yüzden bana kaydığında eriyip bitmeyecek sağlam sert yapılı, patlama korumalı, hızlı ve kaliteli bir kaç lastik önerebilir misiniz?
Asfalt yoldan asla çıkmam elimde olduğu sürece. Fiyatı da ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Yeterki şu oyun hamurlarından kurtulayım bir an önce. Yurtdışı da olur güvenilir olsun yeter bekleriz.