Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Scudo
@Kuzey Ege Park ayağı hocam:) Arif olan anlar bağbından:)
@1dost

:komik::komik: kakasında inci bulmuş gibi :)
https://www.bisikletforum.com/styles/default/xenforo/clear.png

@Asusmune

Bildigim kadariyla Sedonalarda ayak olmuyor dostum.

dayama var mı yok mu bu konuya açık getirelim. olmaması ilginç .

Üzerinde var. Çıktı kullanışlı. Uzunluğu ayarlanabiliyor. Ben ikinci el aldığım için kutuda varmı bilmiyorum

@1dost kurulu aldım. extra satılır denildi. Sedona sahibiyle telleştik ve gittim aldım ama satıcı doğru olmayan bir durum yarattı. ayrı satılır dedi.

@1dost

Ben de yok diye biliyorum. Zaten yeni bir bisiklet aldığımda hemen sökerim dayamasını, gerek duymuyorum, hoşlanmıyorum. :D

@erkantuc Şimdi gidip aldım. Satıcı neden Aslı bisiklete şikayet ettin diye mırmırlandı :) Ürünü bir başka ( 325 ) ten söktü verdi. Daha sonra Aslı sirkeciye gittim oradada aslında bisikletle verilmiyo muhabbetine girdiler. işin aslı bayramın ilk gününü bana zehir ettiler. Bu yazı ve konu için sana çok teşekkürler.

@Asusmune
Hayırlı olsun bol keyifli sürüşler [emoji4]

@Kuzey Ege Aslı bisikletin sahibi var diyor. Pedalsız çıkması gibi abes der. Asıl sıkıntı Haşim işcan Aydın Ticaretin ayıbı oldu. ürünü almaya gidincede neden şikayet ediyorsun. :) Adama sormazlarmı müşteriye ait olan ürün nasıl ayrı satılır dersin. Sizin kullanmayışınız tarz meselesi ama ürün gergeçten varla yok arası hafiflikte.

@Asusmune Kutuda çıkıyor yani. Bende bayramdan önce aldım ama kutusuyla bisikletçide beklemekte. Bakalım bizde çıkacak mı?

@1dost Hayırlı olsun. Ürün inanılmaz keyifli. Sahibi içinden çıkması lazım diyoru kenara not al. belki lazım olur. İçinden çıkarsada sana zahmet bana yaz.

@Kuzey Ege bu lastik uyar mı peki bisiklete ;

Tyres: Schwalbe Smart Sam, Active 44x622 Front Schwalbe Smart Sam, Active 44x622 Rear

Arkadaşlar bisiklet elime geçmedi halen ama sonbahar kış şartları için üzerindeki lastik yeterli olmayacağını düşünüyorum. Bu yüzden de aşağı linkteki lastiği düşünmekteyim ne dersiniz?
(link)

@1dost lutfen al artik su bisikleti ;) ben cok sinir olurdum senin yerinde olsam ,
@Asusmune sikayetinizde haklisiniz, ben de int almistim kutuda cikti
@condition hayirli olsun guzel gunlerde kullanin
Bu arada ufak tefek esyalar icin resimdeki kadro cantasindan aldim kadro ustu diye geciyor fakat ben altina koydum tavsiye ederim pompa da sigiyor ;) uploadfromtaptalk1443464155526.pnguploadfromtaptalk1443464189659.jpg

@Cesmeonu Elimde hali hazırda bisikletim (carraro 224) olmasından dolayı acele etmedim lakin yakında ya gidip alacağım yada 40 tl daha ödeyip kargoyla isteyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: mehmet gumus
Geri