Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Incelemeyi yazan @erkantuc un pozitif etkisiyle bende yaklasik 1 ay once sedona 410 aldim, daha once sedona 301 kullaniyordum, karadeniz sahil yolunda ortalama 50 km lik turlar yapiyorum, eski bisikletime gore son derece seri ve hafif tam bir f\p urunu asfaltta yol yapan arkadaslara tavsiye ederim akici bir bisiklet, sele konusunda sikinti var yalniz ben biraz sabrettim fakat alisamadim eski seleme donus yaptim, ayrica gidon bogazi dusuk geldi onu acili gidon bogaziyla yukselttim iyi oldu, son olarak elcikler biraz daha kaliteli olabilirmis duz maşa uyusturuyo:( fotograflari ilk gun cekmistim internetten alimlarda bu sekilde geliyor merak edenlere, ben kendim topladim, son halinini daha sonra aticam ins...erkan hocam tesekkurler bu arada inceleme icin ;)
20150818_125305.jpg 20150818_135154.jpg 20150818_125305.jpg 20150818_135154.jpg

Scudo
@Cesmeonu Hayırlı olsun. bende @erkantuc un incelemesinden etkilenip alanlardanım. Hafifliği için tercih ettim. Fakat sizin de kısa incelemenizde düz gidon olması benim eski bisikletim sportive 224e göre iyi olmayacak sanırım. Çünkü ben kron xc 250den sportive geçmiştim düz gidonu sevmediğimden. 410 elime de geçmedi ama içime kurt düştü ha.

• Beğen
Tepkiler: erkantuc
Hayırlı olsun Aramıza Hoşgeldiniz :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet gumus
@mguler_43
Buradan sedona yetkililerine sesleniyorum :))

@Cesmeonu Mavi aldım ben. Performans bisiklet sitesinden telefon noyu arayın. Peşin 1000tlye almak istediginizi söyleyin. Ben öyle yaparak aldım.

• Beğen
Tepkiler: mehmet gumus
Arkadaşlar bu bisikletin "net" ağırlığı konusunda bilgisi olan var mı?
"çok hafif" veya "11 kg falandır" gibi yorumlar değil. mümkünse net ağırlık...

@erkantuc
Öncelikle harika bir inceleme olmuş elinize sağlık. Bende yazılarınızdan etkilenerek bu bisikleti almaya karar verenlerdenim. Kesin olarak komisiyonu hak ediyorsunuz :D

• Beğen
@erkantuc
Teşekkür ederim...

• Beğen
@condition
Teşekkürler ediyorum. Iyi bisiklet herkes faydalansın istedim[emoji4]

Gidon yükseltme veya kelebek gidon takma ihtiyacı hissettiniz mi @erkantuc bey.

@1dost
Açıkcası ben sadece sele de sıkıntı çektim. Pedli tayt ve/veya silikon kılıf kullanarak bu problemi giderdim. Gidon sıkıntı olmadı

Arkadaşlar selamlar. Birkaç sorum var ama yeni konu açmak istemedim. O yüzden buraya yazıyorum.

Bir süredir yeni bisiklet almayı düşünüyordum ve sedona 410 da karar kıldım. Bayram dönüşü almayı planlıyorum. Forumda yeni alan arkadaşlar Ankaradan siparişle 1000 TL ye aldıklarını söylemişlerdi. Bende İstanbuldaki benim bulunduğum semte yakın birkaç Sedona bayisini aradım ve bu fiyata anlaşmaya çalıştım ama 1100-1200 gibi rakamlarda tutuyorlar fiyatları. Sorum şuki yakın zamanda İstanbuldan bu bisikleti alan var mı? Bu fiyat dolaylarında alan varsa semt ilçe çok önemli değil gidip bayiden almak daha çok işime gelir. Sonuçta aradaki farkı aksesuara harcarım daha iyi. Birde internetten siparişle getirten arkadaşlar kurulumu nereye yaptırdı, servisin ilgi alaka tutumu nasıl oldu, bizden almadın diye ilgilenmemezlik yapıyorlar mı ve keşke kendi ilimizden alsaydık dediniz mi?

Sorularım biraz uzun oldu ama yardımını esirgemeyen ve benim gibi diğer acemilerede ışık tutacak olan herkese teşekkürler şimdiden :harika:

• Beğen
Tepkiler: olguakbayrak
Geri