Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@condition Evet ben ankaradan siparis verdim +40 tl kargo ucretini odememek için bir arkadaşımdan alıp otobüsle göndermesini rica ettim hala gondermedi yani bisiklet kutuda bisikletcide beklemekte...sanirim bayramdan sonra ankara yapabilir veya kargo ucretini de gonderip kargolamasini talep edeceğim.

Bir soru da ben sorayım. Sedona 410'un Mosso alternatifi hangi modeldir?

Scudo
@condition @1dost arkadasin verdigi siteden guzel bi fiyat alabilirsin sanirim, bu arada bugun arkadasima buradaki bayiden 420 aldik pazarlikta faydasi oldu, disk fren disinda pozitif birkac detay var,
Bu arada 1dost bisikletin gecikmesi kotu olmus :(
Condition kargoyla gelen bisiklet %80 toplanmis halde, gidon, sele, pedal, elcik, ayaklik, lastikler, takilacak sekilde geliyor kendiniz de yapabilirsiniz, ya da herhangi bir sedona servisine ucretsiz sekilde toplatabilirsiniz. Bir sikinti cikarmazlar buradaki servis sordugumda problem olmayacagini soylemisti fakat ben dayanamadim kendim topladim ;)

@Cesmeonu Bisikletiniz hayırlı olsun. Bir uyarıda bulunmak istiyorum. Sele borunuz ters yönde takılmış. Seleye bağlandığı noktadaki eğimli kısım öne değil geriye doğru bakmalı. Şu anda zamana karşı modunda kullanıyorsunuz :)

Benim sele de aynı şekilde takılmış. Bir zararı var mıdır bu şekilde takılmasının. Eğik kısım öne bakıyor.

@Berk Karaca
Zamana karsi sedona 410! Supermis :D

• Beğen
Tepkiler: mehmet gumus
Benimki doğru konumdaymış. Ben yanlış anlamışım.

@Berk Karaca merhaba, tesekkurler
seleyi ters taktigimi bende farkettim duzelttim sonra fotografi ilk topladigim gun atmistim ;)
Son durum icin bir kare, persembe sahil mola ... Arkada gozuken sedona 301

Dosyalar

• uploadfromtaptalk1442918842332.jpg
    uploadfromtaptalk1442918842332.jpg
    194,4 KB · Okunma: 204
  • Beğen
Tepkiler: özlemalikaan
Arkadaşlar bisikleti alan herkesin memnun olması beni ayrıca sevindirdi. Doğru bir inceleme olduğu için çokta memnunum [emoji4] herkese keyifli sürüşler diliyorum

Gec olsada güzel inceleme. Suanda bi tur bisikletine ihtiyacım yok , zaten alıcak paramda yok ama konuyu okuyunca canım almak istedi :)

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
401'un mavi-gri rengine uyan bir kask arıyorum önerilerinizi beklerim.

@özlemalikaan http://cdn2.n11.com.tr/a1/1024/14/04/04/90/19/28/35/07/28/54/06/12/01492633967707535561.jpg

http://mcdn01.gittigidiyor.net/18456/tn30/184569805_tn30_0.jpg

@ozlemalikaan tsk, bagaj ise yariyo tavsiye ederim, ben eski bisikletimdekini monte ettim ama dun arkadasimin bisikleti icin bagaj aldik bnmkinden biraz daha kuvvetli 60tl ye aldik.

Konu acilmisken arkadaslar kask cok onemli, aman kasksiz yola cikmayin, gecen ay bir kaza gecirdim, kaskim kafamda oldugu icin cok ciddi durumlardan yirttim, kafami asfalta carptim gorunmez kaza bi anda oluveriyor, sedona kasklar gayet yeterli fiyatlari da makul,

• Beğen
Tepkiler: olguakbayrak
@1dost teşekkürler cvp için. İnş. en kısa sürede sizde bisikletinize kavuşursunuz. Kurulumu yaptırdıktan sonra deneyimlerinizi paylaşırsınız. Sorunuza gelirsek çok emin olmamakla beraber lagerda 1521 mdm oluyor galiba ama donanım olarak düşük kalıyor gibi.

@Cesmeonu Bisikletiniz hayırlı olsun ve cevap için teşekkürler. Şehir dışından alırsam kendim kurmaya kurarım ama açıkcası servisle tanışıklığım olması açısından bir servise kurdurmayı tercih edeyim diyorum.
@özlemalikaan

Sizede buradan teşekkür etmiş olayım hocam. Yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız ama bayiler anladığım kadarıyla biz dolar düşükken aldık, ürünler elimizde kalacak gibi düşünmüyor ya da telefonda pazarlık etmek istemiyor. Ben pazarlıkta elim güçlü olsun diye peşin almayı düşünüyorum ama Bike&Outdoor peşinde 1150 den aşağı olmaz dedi. Bakalım yüz yüze pazarlıkta nasıl olacak.

Genel olarak bir soru daha sorayım tüm camiaya. İstanbulda hangi bayiyi seçersek satış sonrası destekte pişman olmam ve daha indirimli alım yapabilirim?

• Beğen
Tepkiler: olguakbayrak
@condition Benim gibi neden performans bisikletten almıyorsunuz 1040 tl kargo dahil

@1dost

Aynı veya yakın fiyata bayiden alma imkanım olursa tercihim bu yönde olur. Görerek hemen alıp çıkmak işime gelir tabiki. Diğer türlü Ankaradan aldığım yer kargoya verdi, verecek, gelecek, kargoda hasar olacak mı, kuruluma nasıl götüreceğim, kurdurmak sorun olacak mı falan bir sürü soru olacak kafamda. Tabiki indirim alamazsam aradaki fiyat farkını vermemek için sizin yaptığınız şekilde yapacağım :harika:

Urettigin mal kotuyse reklamini kendin yapak zorunda kalirsin ve bunun sana külfeti olur.
Ancak kaliteli mal urettiysen bunun reklamini kullanci yapar ve bu daha etkili olur.

Ünlü birinin degil, benim sözüm. Ben Sedona firmasinin yerinde olsam bu adami bulur ve ona guzel bir hediye verirdim. Veya yapacagi bir tur icin sponsor olurdum.
Firmalarin biyle adamlari degerlendirmesi lazim.

Geri