Mehmet Bey elinize sağlık gayet açıklayıcı bir genel karşılaştırma oldu. çok detaya girmeden özetlemiş olsanız da bence benim gibi bilmeyenler için çok zihin açıcı olmuş.
Trek niyeyse bana da sıcak gelmedi fx 7.7 hariç :rolleyes: onun da fiyatını söylemeye gerek yok..
SSelite karbon maşalı olan evet. Scott'un da tasarımı çok hoş daha ilk günden beri bu 2 marka beni çok etkiledi.
Başta Scottcuydum, SSsport'a binince hafifliği tasarımı beni çok cezbetti. karbon maşalı olmamasına rağmen çok hafif geldi bana sport.
Valla dediğiniz gibi gerekirse beklemekten yanayım. biliyorum çok içim gidecek ama aynı kafadayım, içime sinmeyeni alacağıma hiç almam, uygun zamanı beklerim..
bu bisikletçileri biraz da kararımdan iyice emin olmak için geziyorum. bisiklete oturmadan gidonundan tutmadan o karar netleşmiyor bence..
bu uzun yol meselesi biraz eküri işi olduğu için tercihimi olmayan bir şey üzerine temellendirmek yanlısı değilim.
tek başıma seyahatten de hoşlanmadığımdan, benim için bir bisiklet genel kalite beklentilerimi karşıladıktan sonra, tasarım estetiğiyle ön plana çıkıyor..
SSE bu anlamda benim için 1 adım önde Scott'dan. özellikle detay işçiliğini psikopatça buldum ve çok takdir ettim.
Scott'u da yarın gidebilirsem daha alıcı gözüyle inceleyeceğim.
Diğer değerli tecrübeli arkadaşların da farklı görüşlerini duymayı çok isterim.
Teşekkürler