bende de bitane ng 350 var gerçekten mükemmel bi cihaz bende çok memnunum fakat daha modifiye işlemlerine başlayamadım.bisikletin tek eksiği amotisörler ayarlı olsaydı belkide daha iii olabilirdi..
yanlış bir bilgi vermek istemiyorum ama bende birkaç arkadaşla görüştüm bu konuda içinde bişi yok dediler iç içe geçen borular dediler ne derece doğru bilmem ama bi ara içini açacam o maşanın
aslında hiç fena olmaz içini bi açıp bakmak lazım.ama bence içinde yağ var çünkü alt kısmında yağları boşaltıp doldurmak için bi cıvata koymuşlar.galba onun için.
valla zoom ile hiç işim olmaz aslında zorunluluktan kullanıyorum para biriktirmeye başladım bile psylo race alacağacım kısmet olursa. o zaman zoom maşayı söküp içine bakacağım ancak...
benim fikrimi soracak olursan ben koyu bir rock shox Psylo Race hastasıyım zaten ne yapıp edip psylo almaya çalışacağım. benim o amörtisörü seçmemdeki amaç ufak çaplı atlamalar yaptığım için ve psylo nun travel ayarları yüksek olduğu için ben psylo race diyorum.. ama duke race düşünebilirsin... forumda biraz araştırma yaparsan psylo ve duke hakkında birçok bilgi toplayabilirsin...
olm benim Killer 14.1 kg geliyo senin bir yanlışın olmasın daha hafif olmasın o alet bence bi daha tart derim yani... 2.3 kg maşa, 1.6 kg sadece fren ve fren kolları ve rotorlar, 1 kg sele sele borusu felan geliyo bende öle uçuk ağırlıklarla 14.1 gelirken yani bana bazfa geldi seninki...
abi full acera var.sonra zoom marka maşa en büyük ağırlığı yapıyor.ama tartarken biraz acele etmiştim.kargo firmasının işleri çoktu..bi anlık 14,4 yazdı ve hemen aldım...daha detaylı bir ölçüm yaparsam bu konu aldına kesinlikle yazarım.
söylediğin ağırlık bana makul geldi.. acera ve ağır maşa olunca .. benim full lx bisiklet judy tt yüzünden 13.7 civarında geziyor.. maşayı değiştirirsen makina o haliyle coşar
çağrı abi o ağırlık normal bence,benim whistle da bu haliyle 14,3 falan geldi,ama kadro 2 kg,suntour maşa 2,5 kg,lastikler leş gibi.
bence bunun kadro da 2 kg nın üstündedir....
forumlarımda da söylediğim gibi psylo race almayı düşünüyorum...ve vites sistemini ilerde değiştireceğim... sizce zoomdan psylo race'e geçince bisiklette kaç gram gibi hafifleme olur..??