Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

SaYkOm

çağatay_çankaya

Forum Bağımlısı
Tepki
768
Bisiklet
Sedona
İlk önce Önder Özdoğan abime çok tşk ediyorum. Eveet bir çok kişi saykomu görmüş olabilir ama uzun bir süre kullanmama rağmen forum'da resmi yoktu. ve en sonunda bisikletimin resmini forum'a koymak istedim. işte bu da benim SaYkOm

(link)

(link)

Scudo
çok güzel bisiklet ilk gördügümde trek sandım :) dikkatli bakınca salcano oldugunu anladım valla brawo

Güzel bisiklet gerçekten. Kazasiz belasiz kullanman dilegi ile...

evet büyük ada turunda yakından görme fırsatım oldu, çok güzel bir makine olmuş. downhill de de baya iyiydi, tabiki kullananın marifeti sayesinde :)

• Beğen
Tepkiler: çağatay_çankaya
@obsolate

Abi sende o kadar abart zoom maşa ile o kadar iniş yapabiliyorum..Ama söz Psylo race maşa alırsam seni de çağıracam ormana o zaman daha zevkli inişlere beraber imza atarız.Bu arada sende çok kötü değildin sürekli arkamda idin

ikinizde süpersiniz çaça :) sayko nun tadına bende bakdım müthiş bişi :) yapdıgımız geziyi unutmıycam yardımiçin sağol..

• Beğen
@çağatay_çankaya
çaça senin bisikletin kuzeni dayko onundaresmnini koycam ama fırsat olmuyor güzel bir resim çekiyim kuzenin yanına koycam

• Beğen
güle güle kullan cok güzel kazasız belasız keyifle...! darısı basıma ben de istiyorum saglıklı bir şekilde bisiklete binmeyi yeni bisiklet alana kadar bu bisikeletimi kullanmıcam yok bel fıtıgı olucam:(

• Beğen
@Cevat_Genc

abi sayko yenilen bişi değil :D binilen bişi :D bende diyordum kadrodaki diş izlerini kim yaptı diye:D:D:D:D

@yunusoymak

zoom maşa filan var şuanda üstünde resimdeki haliyle 14.4kg ama modifiyelere okul bitince başlayacam...şimdilik yetiyor bana

• Beğen
Tepkiler: yunusoymak
Geri