Scudo Sports

Sanırım bisiklet benim için bitti

Geçmiş olsun. Allah (c.c) acil şifalar versin. Siz toparlanmaya bakın. Sonra bisiklet siz istemeseniz bile daha çekici gelecektir. Acı ile harmanlanmış tecrübelerinizle daha tedbirli, daha dikkatlil kullanacaksınız. Tekrar geçmiş olsun.

Scudo
Bisiklet sevdasını kolay kolay bırakamazsın Gökhan bundan sonra biraz akıllı binme gerekecek :)

Geçmiş olsun önce iyileş sonrasına sen karar verirsin.

geçmiş olsun. bisiklet kolay kolay bitmez. uzun yokuşlar çıkarken hep yeter lan eve dönünce satıyorum her şeyi diyorum :)

Geçmiş olsun dostum, Allah daha kötüsünü yaşatmasın..

Teşekkğr ederim arkadaşlar.
28 yaşındayım ve hayatım boyunca böyle acı çekmedim. Saat 04:05 ve ben ağrı yüzünden uyuyamıyorum. Bakalım yarın ortopedici ne diyecek durumuma.
En büyük pişmanlığım hamile eşimi üzdüğüm için oldu. Üç senedir evliyiz ve ilk defa böyle fırça yedim :) Hanım izin vermediği sürece bisikletimi tamir ettirmeyi bile düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
geçmiş olsun :(

sizin adınıza çok üzüldüm

Bakın 4:00teki mesajınıza 4:59da cevap gelmiş. Bisiklet sayesinde kazandığımız dostluklar bunlar. En kısa zamanda eski halinize dönersiniz işallah merak etmeyin.

Hele bebiş gelince tüm dertler biter, çünkü tam bir tatlı bela olur :) uykusu yemeği kakası :) onu düşünün ağrılarınız geçsin.

hiç bir şey için geç değildir. öncelikle, bisiklete binmenize bunda sonra izin vermez ise, eşinizi hemen boşayın. tanıdığım çok iyi boşanma avukatı var. bisiklete de öyle zırhlanıp robocop gibi binmenin manası yok. eldiven kasktan daha önemlidir. zira düşerken refleks olarak eller öne atılır ve genelde yere ilk teması eller ile gerçekleştiririz. kask da hayati bir aksesuardır. takmakta fayda var ancak 120-130 km hızla gelen bir araç size çarparsa kask ancak saksı işlevi görür bir işe yaramaz.

bu kadar, kara mizahtan sonra; öncelikle çok geçmiş olsun. size acil şifalar diliyorum. bisikletin özgürlük olduğunu ve keyifli bir hayat arkadaşı olduğunu bu forumda herkes canlı şahittir. benim naçizane önerim, bir an evvel iyleşmeye bakın. moralinizi yüksek tutun. benim yaşım 39 a geliyor, artık yaşlandın bisiklete binme diyen psikiyatristimi bıraktım bisiklet için. siz de bir dinlenin, korkularınızı ve kaygılarınızı sağaltın. eşinizi kırmayın. sonra belki bir 3-4 ay sonra ya da bahar aylarında daha dengeli bir bisiklet almayı deneyin. bisikletten keyif almak için sürün. hız yapmayın, dengesiz hareketler yapmayın. ve unutmayın kaza olacaksa olur, benim bir arkadaşımın yürürken başına inşaat işçisi düşeyazmış. bu detayı hatırlayın.

ama karar sizin, binmek istemezseniz, binmek zorunda değilsin.

çok çok geçmiş olsun. sağlık haberleinizi bekliyorum. sağlıcakla kalın.

@Gökhan Taflan

Allah acil şifalar versin. Bir an önce eski sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum.

Bir ay önce çok ciddi bir trafik kazası atlattık ailece. Eve her misafir gelişinde "ya bu insanlar bugün taziyeye gelmiş olsalardı" diye düşünmeden edemedim. Bu az hasarlı kaza hayatın kıymetini daha çok anlamak için vesile olsun.
Eşinize üzmeyin ve bu süreçte ona var gücünüzle destek olun. Bebeğinizi de sağlıklı şekilde kucağınıza almak nasip olsun inşallah.

Geçmiş olsun Gökhan Bey,

Tez zamanda şifa versin Rabbim. Bisiklet hakikaten hafife alınacak bir araç değil. Nihayetinde et ve kemikten oluşmuş narin bir yapımız var. 2 teker üzerinde de tamamen dış etkilere açık biçimde yol alıyoruz. Dolayısıyla her binişimizde ciddi anlamda risk alıyoruz. Maddi tedbirlerin yanında manevi tedbirleri de almak gerek bence, dua gibi... Dikkat ve konsantrasyonda her an şart zaten.

Eşiniz de şu an oldukça hassas bir dönemde olduğu için tepkisi sert olmuş olabilir :) Doğumdan sonraki dönemde düşüncelerinde değişim olacaktır bence. İyileşince de sırf bu hassas döneminde onu incitmemek için binmeme kararınızı desteklerim. Ama ilerisi sizin bileceğiniz iş. 8 ay önce geçirdiğim kazanın etkisi madden hala geçmedi ancak ben tekrar binmeye başlayacağım günü iple çekiyorum şahsen.

geçmiş olsun birader. bir an evvel sağlığına kavuşursun inşallah. evet virajı ayakta almak acemice, olsun ders aldınız olacağı varmış oldu. sadakanız varmış diyelim.

bende 22 yıllık sürücü olmama rağmen kaza kaçınılmaz oluyor. ilk defa başıma böyle bişey geldi. dün çarşıda ort 25 km\h hızla giderken sorumsuz ana babanın elinden kaçan çocuğu aniden önüme çıktı, çocuğa çarpmamak için arka fren kaydırır diye aniden durayım diye ön frene asıldım ama çarpma kaçınılmaz oldu. ve sonuç; yüzüstü ellerim üzerine düştüm şuanda sağ bileğim şişti rapor aldım.

Geçmiş olsun ::::::::::::::: :)

Geçmiş olsun kardeşim. Daha kötüsü olmasın. Okurken çok üzüldüm.

Sağlık afiyet diliyorum sizlere..

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Dün doktorum muhtemel çapraz bağları yırttığımı ve ancak dikişler alındıktan sonra mr çekilip kesin teşhis konulabileceğini söyledi. Umarım durum doktorumun tahmini yönünde olmaz. Yoksa uzun bir tedavi süreci beni bekliyor.

Bir de şunu belirtmek istiyorum. Bir daha bisiklete binmem diye düşünüyordum ama burada bu kadar içten ve hiç tanımadığı insanlara bile bu kadar samimi yaklaşan insanları görünce bisikletin bir araçtan çok yaşam biçimi olduğunu anladım.

Marmaris'ten geçen bir turunuz olursa yemekler benden :)

Çok geçmiş olsun.Şuan eminim olayın etkisinde kalarak ve yaralarınızın acısıyla bisiklete binmem diyorsunuz.İyice iyileşin sonra boşuna kuruntu yaptığınızı anlayacaksınız.Nice kazasız belasız pedallamalara

Umarım bu sayfaya kendi kaza olayımı yazmak zorunda kalmam. Yaptığım ufak tefek kazalardan öğrendiğim tek şey var, O da KENDİMİZE EN FAZLA GÜVENDİĞİMİZ AN KAZA ANIDIR. O kadar temkinli olmaya çalışıyorum ki yakında k..mda 1 göz daha çıkacak.

Ben olayın etkilerini büyük oranda atlattım. Her ne kadar yaralarım tam kapanmasa da babamın sayesinde hanımı tekrar bisiklet sürmem için psikolojik baskı altına aldık ve ikna ettik. Şimdi ihtiyacım olanları tamamlıyorum. İlk iş dış lastiklerimi daha dişlileriyle değiştirdim. Sonra fren ve vites sistemiyle oynayıp tedavim bitince ilk kısa tura çıkacağım inşallah.
Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın...

Geri