hiç bir şey için geç değildir. öncelikle, bisiklete binmenize bunda sonra izin vermez ise, eşinizi hemen boşayın. tanıdığım çok iyi boşanma avukatı var. bisiklete de öyle zırhlanıp robocop gibi binmenin manası yok. eldiven kasktan daha önemlidir. zira düşerken refleks olarak eller öne atılır ve genelde yere ilk teması eller ile gerçekleştiririz. kask da hayati bir aksesuardır. takmakta fayda var ancak 120-130 km hızla gelen bir araç size çarparsa kask ancak saksı işlevi görür bir işe yaramaz.
bu kadar, kara mizahtan sonra; öncelikle çok geçmiş olsun. size acil şifalar diliyorum. bisikletin özgürlük olduğunu ve keyifli bir hayat arkadaşı olduğunu bu forumda herkes canlı şahittir. benim naçizane önerim, bir an evvel iyleşmeye bakın. moralinizi yüksek tutun. benim yaşım 39 a geliyor, artık yaşlandın bisiklete binme diyen psikiyatristimi bıraktım bisiklet için. siz de bir dinlenin, korkularınızı ve kaygılarınızı sağaltın. eşinizi kırmayın. sonra belki bir 3-4 ay sonra ya da bahar aylarında daha dengeli bir bisiklet almayı deneyin. bisikletten keyif almak için sürün. hız yapmayın, dengesiz hareketler yapmayın. ve unutmayın kaza olacaksa olur, benim bir arkadaşımın yürürken başına inşaat işçisi düşeyazmış. bu detayı hatırlayın.
ama karar sizin, binmek istemezseniz, binmek zorunda değilsin.
çok çok geçmiş olsun. sağlık haberleinizi bekliyorum. sağlıcakla kalın.