Scudo Sports

Samsunda würth marka balata temizleyicisi bulmak

AlperDemir

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar size bir sorumolacak. Samsun/İlkadım (merkez) de oturuyorum acaba würth marka balata temizleyicisi satan bir yer söyleyebilirmisiniz.
Şimdiden Teşekkürler.

Scudo
Benim sana tavsiyem pilastiğe zarar vermiyen bir fren temizleyici bulman eğer frenlere kullanırsan bisiklete zarar vere bilirsin.Würt kendide söylüyor zaten pilastiğe zarar verebliridiye.

• Beğen
Tepkiler: AlperDemir
yok zincirlere kullanıcaktım ama gerek kalmasın annemin muhteşem yağ çözücüsü işimi haletti:D:D

@AlperDemir

Mazot da işini görür ama benzincilerin süper beyniyle sana hidrolik yağını tavsiye edebilirler zinciri bisiklet den ayrı bir yerde temizleyecek sen kullan çok manyak bir yağ pas,pislik diye bir şey kalmaz ama kadroya deydirir sen boyan sökülür. Yağ çözücülerin bir sorunu vardı ama şimdi hatırlamıyorum yağ çözücü mutfak mahzemesi beton taş cillalı tahta içindir genelede metal yerlere pek uygun değildir haberin olsun.

• Beğen
eğer bulamıyorsan sana yerini tarif edim fiyatı 10 tl sanayi içinde tunç oto familya var burdan edinebilirsin würth balata spreyini tabi yetkili araba servislerindede bunlar bulunmakta.bu gibi yerlerden giderebilirsin..bu yer samsundadır yanlış anlama hbrin olsun..

• Beğen
Merhaba Arkadaşlar;
İstanbul Würth satış temsilcisiyim.Würth marka fren balata temizleyicisini 5 tl'den 12 adetten az olmamak kaydıyla kargoyla Türkiye'nin her tarafına yollayabilirim.Kargo ücreti İstanbuliçine ücretsiz,İstanbul dışı ise ilk siparişte şirketimize ait olup, daha sonra 3.50 tldir.Würth ürünleri hakkında bilgi almak ve sipariş vermek isteyen arkadaşlar 542 301 36 46 nolu numaradan ve vserceoglu@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler.

Syg
Volkan
542 301 36 46
vserceoglu@hotmail.com

bu wurth u zincir de arka dişlide ve aktarıcıda kullanmamı önerdi bisikletci.. yaklaşık olarak 3 5 yıllık bir kir birikintisi var etkili olur mu ne dersiniz?

Bence olur çünkü çok tanzikli çıkıyor kutudan ve çok iyi yağ çözücü kimyasallar içeriyor.

bi ara denk gelip almak şart o zaman bu üründen. deneyelim bi ara denk gelince.

@serisonu

ben arabama parça ararken internetten satış yapan bir yerde buldum. Henüz alışveriş yapmadım ama 6 lira için de kimse yanlış yapmaz diye düşünüyorum.

(link)

Geri