Bu ilk mesajımda, hemşerilerime selam, saygı ve sevgilerimi sunuyorum...
Mekan : İlyasköy
Bisiklet : Yok
Çok uzun zaman yurt dışında bulunmam sebebiyle şuan için bir bisiklete sahip değilim, bu uzun zaman içinde kiralama yöntemleriyle yurt dışında da sevdamızı sürdürdük ama artık yeniden bir bisiklete sahip olma ve orta mesafeli tur ve gezilere katılma zamanı geldi diye düşünüyorum.
Öncelikle tüm foruma bu soruyu yönlendirmek yerine, daha fazla birlikte olup zaman geçireceğimi düşündüğüm hemşerilerime bisiklet tavsiyemi sormak isterim.
SAMSUN şehir içi şartları malum, yakın çevrelere (Engiz - Bafra - Çarşamba - Merzifon ...) gideceğimi ve yaşımı düşünürsek, nasıl bir bisiklet tavsiye edersiniz?
Benim baya zamandır aklımdaydı bu soru ve ilk etapta Salcano XRS lerle ilgilenmiştim, daha sonra aklım biraz da Whistle Guipago 1160 a takıldı, bisiklette benim için kullanım ve rahatlığın yanın da görünümün de önemi var.
Epeydir bu işlerle uğraşmadığım için, bakım, servis, garanti vb. konularda sorunlarımızı SAMSUN da çözebileceğimiz bir marka olursa iyi olur düşüncesindeyim.
İkinci etapta antrenman ve başlangıç konularında yine tecrübeli arkadaşların fikirlerine başvuracağım.