Scudo Sports

Samsun

Scudo
selam arkadaşlar bende samsundan 20 yıllık fatih bahçelievler de oturuyorum sizinle gerçek ortamda da tanışmak isterim

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. Umarım yakın zamanlarda görüşürüz.
Hafta sonları gezilerimiz olmakta dilerseniz bu gezilere sizlerde katılabilirsiniz. İyi Günler ..

• Beğen
Tepkiler: Fatih Sevindik
Doğru Mesaj: Bu akşam saat 8 de tüm bisikletliler Cumhuriyet meydanında toplanıyor. Sizleri de aramızda görmek isteriz. . :D :D

selam arkadaşlar bende yeni yeni başlıyorum samsun merkezde oturuyorum salcano 241 sv mle size katılmak isterim yaşım 16. genelde nerelere gidiyorsunuz?

Mrb. arkadaşlar Samsun atakumda oturuyorum.Salcano snob freestyle bisikletim var. 17 yaşındayım.Samsunda diğer illerdeki gibi rampalar yok bisikletimi kullanmak için alan bulamıyorum.Rampa yapılması için belediyeye başvuracağım ama sadece proje eksik.Yardımcı olmask isterseniz goldshark09@hotmail.com dan bana ulaşın başka freestyle bisiklet kullanan varsa bana ulaşsın :)

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/261929_122791764474602_100002313379807_192427_4713927_n.jpg

Etkinlik Adı: Bisikletlerle Tokat -Almus Gölü
Etkinlik başlangıç tarihi : 22.07.2011 Cuma Akşam 20:00
Başlangıç Yeri : Muko Motor ve Bisiklet Evi Önü-Malatya
Bitiş tarihi : 24.07.2011 Pazar: 14:00 Tokat Merkez
Turun içerisinde Bisikletlerle katedilecek mesafe Km: 160 km
Malatyadan katılacaklar için Turun toplam maliyeti 100 TL dir
Tokat Merkezden katılacaklar için 50 TL dir

22.07.2011 akşamı saat 20:00 da bisikletler ve bisikletçiler Malatyadan araçlarla Tokata hareket edeceklerdir. Saat 00:30 sularında Tokat Merkeze yakın bir yerde çadırlar kurulacak ve sabah erkenden 05:30 da Tokat Merkeze hareket edilecektir.Diğer illerden gelecek bisiklet dostlarıyla 06:00 da Tokat Şehirler Arası Terminalinde buluşularak Almus gölüne doğru yola konulacaktır. Almus gölünün çevresi dolaşılıp Gölgeli kasabasında bize tahsis edilecek yerde çadırlarımızı kuracağız.Öğlen yemeği yenildikten sonra akşama kadar serbest zaman verilecektir bu serbest zaman içerisinde bisikletçiler gölde yüzebilir yada Gölgeli çevresinde yayla gezisi yapabilirler. 24.07.2011 Pazar günü sabah kahvaltı yapıldıktan sonra Gölgeliden çıkılarak Tokat merkeze hareket edilecektir hep birlikte öğle yemeği yendikten sonra etkinlik sona erecektir.Etkinliğimiz tüm bisiklet dostlarına açıktır,bisiklete gönül vermiş herkesi bekliyoruz.

Turla ilgili geniş bilgi ve katılım bildirimi için : Genç Osman Bircan 0 533 572 01 26
Mustafa Ekici 0 533 921 88 20

Tur için gerken malzemeler

1- Şart Olan malzemeler

Kask
Ön ve arka ışıklar
Bisiklet Anahtarları Seti
Yama Seti
2 Adet yedek iç lastik
Gece konaklamalarında kullanılmak üzere kalın giysiler
Çadır
Uyku Tulumu
Mat

2- İsteğe Bağlı Malzemeler

Kaşık
Çatal
Bıçak
Bir tane tabak
Islak Mendil
Güneş Kremi
Yüzecek arkadaşlar Mayo yada Şort alsınlar
Treking ayakkabıları
Terlik
Gözlük şapka
ve benzerleri...

http://img709.imageshack.us/img709/3066/15072011083.jpg

Geçen yıl,bir konu hakkında bilgi alışverişi yaparken tanıştımız Kayseri'li "TAMER LÜZUMLAR" abim, işi dolayısıyla Samsun'a gelmiş.Yanına bisikletini de almış ve tanışmak için beni ziyaret etti. Beraber pedallayamadık ama,sabah çayımızı yudumladık.Daha geniş bir zamanında daha iyi ağırlamak isteriz.

Kendisi ile tanıştığım için çok çok memnun oldum.Bisikletforum sayesinde tanıştığım dostlarıma bir yenisi daha eklendi.

Tüm Bisikletforum ailesine teşekkür ederim...

Dostlukların baki kalması dileğiyle...

Bazı akşamlar meydanda bisikletleriyle free style olaylarla uğraşan gençler görüyorduk.''Yapmayın evladım bak güvercinlere dikkat edin'' diye tembih ederdim rastladığımda

Samsun'da kron,whistle,carraro gibi markaların ürünlerini yedek parçalarını temin edebileceğimiz bir mağaza var mı ?

Ayrıca orta-üst seviye bisikletleri güvenle bakıma verebileceğimiz usta-dükkan var mıdır ?

Meraba ben Samsun Atakumdan Cem 16 Yasındayım Street dj Bisikletim var yanında arazi bisikletimde var her aksam tum sahil seridini geziyoruz 10 kisilik bir grupla sayglar

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Merhaba

Ben Samsun Atakumdan Cem Yaşım 16 Boyum 173 Kilom 80

Bisikletim : Şu An Bianchi Ares fs Pert oldu Kron xc250 veya sedona 741 alacagım

Kan grubum : B rh +

Teknik bilgim : Yok denecek kadar az

Şehirden 50 km uzaklasabilirim ama su an bisikletim yok sizlerle tanısmak isterim .

26 Ağustos 2011 tarihinde başlayacak Erzurum-Samsun bisiklet turuna yol arkadaşı aranmaktadır.

Turun Detayları
Tur başlangıç Tarihi : 26.08.2011 Cuma
Tur başlangıç Yeri : Erzurum Otogarı
Pedal Döner : 06:00 en geç 08:00
Tur toplamı : 560 km
Turun Bitiş tarihi : 01.09.2011 Perşembe Akşam
Konaklama Tipi : Çadır
Günlük katedilecek tahmini mesafe : 93 km

Rota
http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/Tamekranyakalama20082011045448.jpg

(link)

Not: Tur ile ilgili detayları konuşmak üzere lütfen özel mesaj atınız.Tur detaylarında istişare edilerek değişiklik yapılabilir

• Beğen
Tepkiler: deniz ekici
Geri