Scudo Sports

Samsun 19 Mayıs Granfondo

Kayıtlar açıldı. 22 Nisan da rota ve diğer konularda görüşme yapılacak.Şu an için bir sıkıntı yok.
Kayit olduk bakalim tarih degismesin yeter :)
Rota benim icin cok onemli degil zaten bir amacim yok etap bitirme hedefi ile katiliyorum eglencesine ve zevkine yarismaci arkadaslara basarilar

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Scudo
Arkadaşlar İlkadım Granfondo yarışımızda konaklamalar ücretsiz olarak Gençlik Spor tarafından Öğrenci yurtlarında sağlanacaktır.Sevgiler…
Merhaba hocam cok guzel haber :)
Sadece bir gun mu ? Cumartesi-Pazar birde yanimizda bir kisi daha konaklayabilir mi basvurular nereden :)
Ben otel tuttum ona gore belki iptal edebilirim 😅

• Beğen
2 gün kalabalirsiniz.ilkadım granfondo Instagram adresinde başvurunun nereye yapılacağı yazıyor.Tanınızda birinin kalması da problem olmaz.

Arkadaşlar Samsun İlkadım Granfondo için ilk toplantıyı Vali beyin önderliğinde yaptık.Genel konular konuşuldu.Uzun parkur ve kısa parkur başlangıç noktası daha önce Körfez marinadan başlamıştı bu sefer daha geriden yaklaşık 4km gibi Çobanlı iskeleden yapılması planlandı.Böylece mesafe her iki yarış içinde 8 km uzamış oldu.Yokuşlu olsun istedik ama yolu hem gidiş hem gelişte 2 kez böldüğümüz için kabul görmedi.Bu sene fotoğrafçı olarak da drone çekimleride dahil yapacak olan profesyonel takım gelecek.Herkes tarafından da bilinen biri.Kalcak yer yurtlar olacak.Otobüs ile taşıma yarış alanına kadar yapılacak.Şimdilik bu kadar sağlıcakla kalın.

Bilgilendirme için teşekkürler. Yurtlar geçen sene kalınan aynı yurtlar mı olacak acaba belli oldumu?

• Beğen
kadın sporcular sanırım aynı yerde , erkek sporcular farklı yerde olacakmış.Gençlik sporu belirliyor bunu tabi.

• Beğen
Tepkiler: ceycey-84
Arkadaşlar Samsun İlkadım Granfondo için ilk toplantıyı Vali beyin önderliğinde yaptık.Genel konular konuşuldu.Uzun parkur ve kısa parkur başlangıç noktası daha önce Körfez marinadan başlamıştı bu sefer daha geriden yaklaşık 4km gibi Çobanlı iskeleden yapılması planlandı.Böylece mesafe her iki yarış içinde 8 km uzamış oldu.Yokuşlu olsun istedik ama yolu hem gidiş hem gelişte 2 kez böldüğümüz için kabul görmedi.Bu sene fotoğrafçı olarak da drone çekimleride dahil yapacak olan profesyonel takım gelecek.Herkes tarafından da bilinen biri.Kalcak yer yurtlar olacak.Otobüs ile taşıma yarış alanına kadar yapılacak.Şimdilik bu kadar sağlıcakla kalın.
Bilgi için teşekkürler abi, Otobüsle taşıma için güzergah belli mi acaba ? Ona göre konaklama ayarlamayı düşünüyorum.

• Beğen
Konaklamayı otel demi düşünüyorsun ? Çünkü 10 Mayıstan sonra Samsun da sanırım otellerin yüzde 50 si kapatılacak. Yönetmeliğe aykırı oldukları için. Otobüs ile taşıma olayı yurtlardan start alanına taşıma şeklinde olacak.Ayrıca bir otobüs olur mu bilmem. Şimdilik öyle bir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
Evet abi, otel bakacağım ama kaç kişi geleceğimiz net değil o yüzden bakmadık şuan için. Giresun'dan geleceğiz en kötü sabaha karşı çıkarız yola :):)

• Beğen
Evet abi, otel bakacağım ama kaç kişi geleceğimiz net değil o yüzden bakmadık şuan için. Giresun'dan geleceğiz en kötü sabaha karşı çıkarız yola :):)
Kaç kişisiniz, ben de Giresun'dan gideceğim nasipse

5-6 kişilik bir grup var ama onlarla mı geleceğim belli değil, iş yerinden arkadaş var onunla da gitme durumumuz var aileler ile. Karışık biraz :)

• Beğen
Tepkiler: Y. B. Tekin
Sn. @TeamO2.cc Biz Ankara dan iki arkadaş gelmeyi planlıyoruz. Uzun için kayıt yapıcaz. Kalacak yer konusunda (öğrenci yurtları için) kiminle iletişime geçebiliriz.

• Beğen
Sn. @TeamO2.cc Biz Ankara dan iki arkadaş gelmeyi planlıyoruz. Uzun için kayıt yapıcaz. Kalacak yer konusunda (öğrenci yurtları için) kiminle iletişime geçebiliriz.
Merhaba.İlkadım Granfondo Instagram hesabından bakabilirsiniz.Kayıt alıyorlar oradan.

• Beğen
Tepkiler: kyucel
Hazır yol kapanmışken bir de araya Fed yarışı mı sıkıştırdılar? :suspus:

(link)

Organizasyon Detayları:
• Yeni Tarih: 18 Mayıs 2025, Pazar
• Yer: Samsun
• Kategoriler:
• U17 Kadın
• U19 Kadın
• Büyük Kadın (Elit)

Hazır yol kapanmışken bir de araya Fed yarışı mı sıkıştırdılar? :suspus:

(link)

Organizasyon Detayları:
• Yeni Tarih: 18 Mayıs 2025, Pazar
• Yer: Samsun
• Kategoriler:
• U17 Kadın
• U19 Kadın
• Büyük Kadın (Elit)
Granfondo yarışına dahil edildiler.Artık fed.planlı yol yarışlarını duruma göre granfondolara yamadı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: _Marrusia_
Granfondo yarışına dahil edildiler.Artık fed.ğıanlı yol yarışlarını duruma göre granfondolara yamadı.
Son dakika yamandı, çok sevimsiz oldu. Elit kadın takımımız var, üç sporcumuz 19 Mayıs günü Balkan Şampiyonası için kafile ile Romanya'ya yola çıkacaklarken 1 gün öncesine Samsun eklendi. Mecbur katılmak durumundalar, zira puanlı yarış ve puanda sporcumuz lider durumda. Nasıl dinlenme, periyodizasyon, plan-program yapılacak düşünen yok. 1 hafta kala yarış mı ilan edilir? Gerçi yıllardır aynı kanayan yara...

Son dakika yamandı, çok sevimsiz oldu. Elit kadın takımımız var, üç sporcumuz 19 Mayıs günü Balkan Şampiyonası için kafile ile Romanya'ya yola çıkacaklarken 1 gün öncesine Samsun eklendi. Mecbur katılmak durumundalar, zira puanlı yarış ve puanda sporcumuz lider durumda. Nasıl dinlenme, periyodizasyon, plan-program yapılacak düşünen yok. 1 hafta kala yarış mı ilan edilir? Gerçi yıllardır aynı kanayan yara...
Hocam Federasyonun işlerine kimsenin aklı ermiyor zaten.Granfondo içinde puanlı yol yarışının olması yarışında ruhunu etkiliyor. Hocam sporcularınız gelsin başımızla gözümüzle bizler elimizden geleni yaparız.Bir ihtiyaç vs hasıl olursa benim numaramı verin arasınlar beni.Size özelden yazayım numaramı.Saygılar....

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Hocam Federasyonun işlerine kimsenin aklı ermiyor zaten.Granfondo içinde puanlı yol yarışının olması yarışında ruhunu etkiliyor. Hocam sporcularınız gelsin başımızla gözümüzle bizler elimizden geleni yaparız.Bir ihtiyaç vs hasıl olursa benim numaramı verin arasınlar beni.Size özelden yazayım numaramı.Saygılar....
Startlarını ayrı verirler umarım, deryar işi vs. sıkıntı olur. Zira elit kadınlar için takım araçları olacak teknik yardım vs. için

• Beğen
Tepkiler: _Marrusia_
Geri