Scudo Sports

Samsun 19 Mayıs Granfondo

Sırttaki köpüğün hemen altında çipler.😁😎
IMG_2243.jpegIMG_2242.jpeg

Scudo
Koşu yarışlarında verilen göğüs numaralarının arkasında chip oluyor.
Ayakkabıya bağlıyoruz genelde çipleri yaklaşık 4 yarışa katıldım hepsinde ayakkabı bağcığına bağlanan çiplerden verdiler.

Ayakkabıya bağlıyoruz genelde çipleri yaklaşık 4 yarışa katıldım hepsinde ayakkabı bağcığına bağlanan çiplerden verdiler.
O da güzelmiş.Yakında bu çipleri bize takarlar 😂

• Hahaha
Tepkiler: RmzBurak
Spor İstanbulun yaptığı ve katıldığım iki yarışta bu yöntem kullanıldı evet ama mesela uludağ ultra ya da runkara gibi büyük ve diğer küçük koşularda genelde göğüs numarasının arkasında oluyor.

2025 samsun granfondo hazırlıkları başladı mı, bu sene rota değişecek mi sabırla bekliyoruz.

Haftaya toplantı yapacağız muhtemelen rotayı değiştireceğiz tabi vali Bey’in de burada etkisi büyük bakacağız duruma göre tarihte de değişiklik olabilir tüm bilgileri burada paylaşacağım teşekkürler

takipteyim karadeniz de yapılan en güzel granfondo için beklemedeeyiz.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Haftaya toplantı yapacağız muhtemelen rotayı değiştireceğiz tabi vali Bey’in de burada etkisi büyük bakacağız duruma göre tarihte de değişiklik olabilir tüm bilgileri burada paylaşacağım teşekkürler
Tahminen tarih değişirse ne olur ?

@TeamO2.cc yarış ile ilgili bir gelişme var mı acaba? tarih belli oldu mu?

@TeamO2.cc yarış ile ilgili bir gelişme var mı acaba? tarih belli oldu mu?
Henüz bir bilgi yok.Kayıt alınmaya başladı ama kayıt olmayınız ! Çünkü organizsayon firması ile görüştüm Vali bey ile henüz toplantı olmadı , tarih değişebilir dedim.
Hatta olmaması yönünde de istekleri olanlar var. 1-2 haftaya vali ile toplantı olduğunda duruma bakacağız. Bilgilendirmeyi buradan yaparım tekrar.

Henüz bir bilgi yok.Kayıt alınmaya başladı ama kayıt olmayınız ! Çünkü organizsayon firması ile görüştüm Vali bey ile henüz toplantı olmadı , tarih değişebilir dedim.
Hatta olmaması yönünde de istekleri olanlar var. 1-2 haftaya vali ile toplantı olduğunda duruma bakacağız. Bilgilendirmeyi buradan yaparım tekrar.

tamamdır senden haber bekliyorum kayıt için web sitesi eskisi zaten yeni bir kayıt kısmı açılmamış daha geçen yıl olan site aktif durumda.

tamamdır senden haber bekliyorum kayıt için web sitesi eskisi zaten yeni bir kayıt kısmı açılmamış daha geçen yıl olan site aktif durumda.
Haydikaydol.com dan kayıt alıyorlar.

Haydikaydol.com dan kayıt alıyorlar.
organizasyonu bu sene 78 event mi yapacak doğru mu anladım ben.

kayıt sitesinde parkur aynı görünüyor, parkur değişikliği olacak mı peki ?

Hayır organizasyonu kimin yapacağı belli değil ! Parkur değişikliği düşünülüyor.Bu rotaya , tırmanışlı bir rota ilave edilecek.

• Beğen
Tepkiler: bypluckybike
Hayır organizasyonu kimin yapacağı belli değil ! Parkur değişikliği düşünülüyor.Bu rotaya , tırmanışlı bir rota ilave edilecek.
tamamdır peki bu sene il dışından gelenler için bir konaklama alternatifi olarak kamp alanı düşünür müsünüz?

mesela çakırlar korusu var geçen sene orada farklı bir kurum kamp etkinliği yapmıştı hem rota üzerinde, alternatif kamp olarak konaklama için orada bir imkan sağlayabilir misiniz. geçen seneki yarış başlangıcına 10 km mesafede çok uzak değil.

Geri