Evet ama bisikleti sipariş ederken boyumu sordular bende 186 olduğumu söyledim,onlarda 57 kadronun bana uygun olacağını söyledilerve bu kadro geldi.seleyi biraz yukarı kaldırmam gerekli?
@Mondschein resimde de olduğu üzere eğer pedala ayağın orta kısmıyla basıyorsan ayağın tamamen düz iken resimde ki gibi sele en yüksek seviyede olmalıdır. Ama ayağın burna yakın kısmıyla kullanıyorsan pedalı ikinci halde ki gibi ayağın 10-15 derece kırık halde iken sele en üst seviyede olmalı. Kısaca ayak düz basıyor ise tamamen düz ön kısım ise hafif kırık iken sele en yüksek seviyede olmalıdır..
Bununla beraber gidon da 5 derece kadar aşağı dönemli
@lealtad evet onu farketmemişim yalnız gidon vites kolları biraz değişik duruyor sanırım gidonun kendisinden Salcano düzgün gidon koymayı bile beceremiyor daha
@ertanmrtz gidonu degiştirdim ben. Ricthey comp streem ve Deda boğaz var. Orjinalinde ki boğazdan 3 cm daha kısa boğaz var şuan. Ve düzgün bi gidon var. Kendi gidonunda tırmanamıyordun bile. Bilekler üst boruya çarpıyordu
@lealtad arka tekere taktığınız sehpalarının fiyatları nedir ve bunun üstündeyken bisiklet sürüp kondisyon geliştirebilirmiyiz kısacası trailer yerine geçermi
Peki siz değerli Salcano XS040 kullanıcılarına bir sorum olacak. Bu bisikleti tercih ederken ki ilk amacınız/amacımız f/p ürünü olması değilmi ? Soruya cevabınız evet ise devam edelim..
Bisikletin üretiminde üzerine takılan parçaların aşırı kalitesizliğinden ve kullanışsız olduğu artık tüm kullanıcılar tarafından doğrulandı. Bu parçalar GiDON - GİDON BOĞAZI - SELE - JANT SETİ - GEREKLİ ERGONOMİK AYARLARI YAPTIKTAN SONRA YIRTILAN GİDON SARGISI - KALİTESİZ PEDALLAR..
Şimdi bu parçaları değiştirdikden sonra bu bisikletin f/p olmaktan çıktığını kendimce varsayıyorum. Peki bu bisikleti ve bu modeli tercih etmenizdeki sebep nedir ? (2014 model için)