Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@Mondschein Siz bisikleti çok yanlış kullanıyorsunuz. Dizlerinizi sakatlarsınız öyle.

Kendi boyum 182cm ve 57cm'lik kadro "cuk" oturuyor bana.

• Beğen
Tepkiler: Mondschein
Scudo
Arkadaşlar benim bisiklet kafasına göre arka dişlide gezinmeye başladı. Bisikletimle daha 127 km yaptım. Yol bisikleti. Salcano xrs 040 modeli. Geçenlerde gidonunu değiştirdim, Gidon değiştirmeden önce yoktu. Mesala aynakolda 2. dişlide arkada 3 veya 4 . dişlide kendi kendine bir 3 e iniyor sonra 4 e çıkıyor. Neden olur ? Kendim düzeltebilir miyim?

• Beğen
@amoush00 vites ayarlarınız biraz kaymış olmalı, yeniden ayarlatırsanız sorun kalmaz:harika:

@Fakir Kemancı Satma.Yol Bisikleti zamanla aşka bağlar.Daha erken ve bisikletin cok güzel emin ol.İyi pedallar

bisiklet için (link) bu nasıl sizce veya olurmu ?

yol bisikleti almayi dusunuyorum. Xrs 040 sahibi degilim ancak okudugum kadariyla bir hayli sikintili bir makina. Onerir misiniz ?

@x-rayted
Evet 51 daha iyi olacaktır kesinlikle

@Mondschein
Bulursan dene bi 55 daha iyi anlarsın. Ayrıca spd pedal kullanımı, normal pedalda pedala ayak içi yahut burunla basmaya göre sele ayarları değişir bunlarıda dikkate almalısın yoksa hem performans kaybın olur, hem denge kaybın olur hem de menüsküs gibi rahatsızlıklara alt yapı oluşturur

• Beğen
@supersonıc su ana kadar gidon bandi disinda bir sey degistirmemis biri olarak oneririm. Begenmedigim seyler benim de var ama, bu paraya bu kadar. Onu unutmamak gerek.

@VeyselKobal 1500 tl ye kadar butcem var. Ilk yol bisikletim olucagi icin pek sorun yasamak istemiyorum ( foruma yeni uye oldugumdanda konuda acamiyorum)

@supersonıc
Total butcen 1500 ise 2014 040 al, kalan paraya kask,eldiven,gozluk,pompa,aydinlatma,yama,yedek ic lastik vs al. Yok sadece bisiklete 1500 verebilirim dersen, baska alternatifler bakilabilir tabiki ama ben bunu alirdim sanirim yine, birde r500 jant alirsan baslangic icin yeter artar bile. O fiyatlardaki alternatifler neler tam bilmiyorum ben de acikcasi...

Cok daha ucuza ikinci el triban 3'te bakabilirsin. 0 artik yok.

@VeyselKobal bisikleti aldiktan sonra ek lerle ugrasmak istemiyorum. Jant degistir gidon degistir sele degistir. bi kac yerde scott speedster 60 2014 modelini gordum 1600 tl ye. 1 2 hafta icinde bulamazsam son olarak onu alicam galiba. Forumdada pek bi bilgi bulamadim bu bisikletle ilgili.

Dosyalar

• unnamed (17).jpg
    unnamed (17).jpg
    65,2 KB · Okunma: 47
@ziyaozan Gidonu bilmem. Ama kullanabilmek için Boğaz almanız gerekiyor. Çünkü bu 31.8mm. Alacağınız boğaz'a göre de maşa halkası almanız gerekebilecektir. (Spacer diye geçiyor).

• Beğen
Tepkiler: ziyaozan
@supersonıc uğraşmak istemedikten sonra bununla da uğraşmazsın. O kısım keyfe keder aslında hepimiz için...
O para alacağın Scott'un sadece adı olur, başka da hiç birşeyi olmaz.
Ben şimdi onu alma bunu al dedikçe fanatik gibi olacağım, o yüzden daha fazla bir şey demek istemiyorum.
Bence 700-800 civarına Triban 3 al, paran cebinde kalsın, ya da al Salcano'yu geç.
1500'üm var diye son kuruşuna kadar harcama gayretine girme yani.
O paraya alınacak en iyi vites donanımını sunduğu için ben Salcano aldım.

• Beğen
Tepkiler: supersonıc
@VeyselKobal @ismail.yüksel valla tam aklimdaki sorularin cevaplarini verdiniz ustalar :) Salcano da hep aklimda kotu bir profil beliriyor niyese. ama söylediklerinizi bir koseye koyucam bisiklet alirken. son 3 4 aydir bisikletim olmadigi halde bisikletle yatip bisikletle kalkiyorum. Odam telefonum her yer bisiklet fotoları. Hayal kirikligida yasamak istemiyorum. Acelede etmiyorum almak icin ama en kisa zamanda bi bisiklet edinicem

@supersonıc Salcano kalite olarak giriş ve orta seviye. Sadece servis olarak kötü. Ama asıl nokta şu ki. 1.000 tl verip bisikletten 2.000-3.000 TL'lik bir performans beklersen her halukarda memnun olmayacaksın demektir;) Beklentini f/p olarak tut

image.jpg Arkadaşlar açı bu, sizce sele ve gidon ayarı nasıl? Ne yapmam Lazım?yardımlarınız için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: serkan akta
@amoush00
Arda aktarıcıda tel gerginliği ayarını sıkıp yada açarak kendiniz yapabilirsiniz yalnız yanınızda 1 kişi yada bisikleti sabit tutacak bir sehpa lazım.
lfr.jpg

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Geri