Scudo Sports

Salcano Velotürk Gran Fondo Çeşme Amatör Yol Bisikleti Yarışı 4-6 Kasım 2016

İstanbul'a doğru giderek yaklaşıyorlar :D Birkaç seneye İstanbul'da olur da katılırız
Çok ümitliyim :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: cngz
Scudo
Param yok katilamiyorum :D insallah kayitlar bitmeden para bulursam uzun rotada yarisacagim :kedicik:

bizde fotografcafe.net olarak orada olacağız :)

• Beğen
Tepkiler: rasitkoksal
Cesme belediyesinin bu etkinlikleri guzel hos ta yaptigi bisiklet yollarini hic gormeyin. Ciftlikkoy alacati arasinda bisiklet yolu diye tabelalar asmislar, traktorle gidemezsiniz. Kumsalda gecen busklet yolu mu olur? Burada var. bisikletin uzerinde durmaniz imkansiz, yurumek bile zor. bildiginiz kumsal. Taslik, calilik ne ararsan var, ama uzun mu uzun. Kmye bakinca belki bu yol 20 km. Sozde bisiklet yolu. Ayrica en son gittigimde yola cikmadan once midemi 1 lt suyla doldurdum, yanima da 1,5 lt au aldim, yolda susuzluktan ölecektim. Ne bir cesme, ne bir bakkal hic bir su kaynagi yok. Beach cluba girip yarim lt suya 10 lira verirseniz ayri. Diyecegim o ki yalandan yapilan bisiklet yollari gibi yalandan bir organizasyon olmaz umarim. Bu arada bolgeyi iyi bilirim, 10 seneden fazladir yazlari oralardayim, yazliga gittigimizde bisikletle turlarim ama bisiklet yolu tabelasi gordugumde girmeye cesaret edemem...

• Beğen
Tepkiler: bambam84
@Kazuya

Bisiklet ile geçmedim ama araba ile geçtim.. Çok bozuk yerler var parkurda.. Katılıp katılmama konusunda tereddütteyim açıkçası...

Bakınız şuradaki muhabbet:

Veloturk Gran Fondo

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Bozuk yer kisa bir kisim.

Arkadasin bisiklet yolu olarak bahsettigi yer baska bir.kisim. Fondo rotasinda degil. Ama o kisim icin arkafasin dedikleri dogru. Sadece mtb.ile yapilabilecek bir rota. Hatta o yeni cok kalin lastikli bisikletlerle anca. Kum çok çunku.

Aksilik olmazsa bu ctesi uzun rotayi yavas tempo bol fotografli yapacagim. Diger baslikta detayli yazarim izlenimlerimi ve fotograflarimi paylasirim.

Uzun rotayi yaptim. Yarin izlenimlerimi paylasacagim.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Yol yarışlarına takım olarak katiliniyor diye biliyordum ferdi olarakda katiliniyor demekki

İstanbuldan ulaşım için çözümü olan varsa bi baksın

Merhaba,
Bu feragatnameyi sitenin neresinden indirip sonra tekrar nasıl yüklüyoruz?
Yine, aldığımız sağlık raporunu sitenin neresinden yüklüyoruz?
Bilgi verebilir misiniz?
Son olarak,k.kartıyla ödemeyi yaptığımda herhangi bir;işlem tamamlandı, gibi bir uyarıda çıkmadı.Kaç gün içinde ana listeye isim düşüyor?
Şimdiden teşekkürler...
@Bahadır Gürel

• Beğen
Tepkiler: cemekan
@Okan Örs

Önce siteye mail adresiniz ve şifrenizle giriş yapmalısınız:

upload_2016-10-19_17-46-23.png

Bu ekranın altında sağlık raporu ve feragatname ekranları var. Buradan indirip tekrar aynı yere yüklemeniz yeterli. Onaylanırsa aşağıdaki gibi görünür. Kart ödemesi hakkında bilgim yok.

upload_2016-10-19_17-46-59.png

• Beğen
Tepkiler: Okan Örs ve Volks
merhaba,

velocity216 otobüsü ilk olarak geçen hafta takım ve diğer sporcular ile birlikte Edirne Cumhuriyet bayramı yarşına gitti. Çok eğlenceli ve problemsiz bir yolcoluktu. Hem biz hem de gelenler çok memnun ayrıldılar. Bize iletilen çok olumlu geridönüşler nedeniyle ve birazcık geç kalmış olsak da, eğer yeterli talebi toplayabilirsek Çeşme GF için de, İstanbul Kadıköy'den velocity216 otobüsü Çeşme'ye gidecek. Tüm detaylar aşağıdaki linkte mevcut.

(link)

sağlıcakla kalın

@Fatih ÇT Güzel ve desteklenmesi gereken bir uygulama. Tanıdıklara/ihtiyacı olanlara bu bilgiyi yayacağım. :tskler:

Beyler, 60. ve 70. KM'ler arasındaki tırmanışa dair görüntü ya da bilginizi paylaşabilir misiniz? Nasıl bir tırmanış bekliyor? % kaç eğim?

Strava'dan bakmanız için segment isimlerini bildireyim ;

tepe rampasi - komple
Tepe Sk Climb
tepe sokak zirve-barbaros sapak
İzmir Çeşme Yolu Climb ( bu segmentten 2 tane var , 1.9 km % 6 olanı dikkate alın )

Dosyalar

• upload_2016-10-26_10-28-5.png
    upload_2016-10-26_10-28-5.png
    53,4 KB · Okunma: 49
  • Beğen
Tepkiler: Groims
@Kerem Groims
(link)
Buradan analiz edebilirsiniz. Uzun rotada göze batan 2 tırmanış var. Bahsettiğiniz km ler arasında. Ben bu rotayı yaparken ilk Çiftlikköy kısmını yapmadığım için 10 km geriden geliyor.
Tırmanmaların özellikle 2. olanı yaklaşık 2 km kadar ortalaması kağıt üzerinde %7,5 gibi görünsede pratikte hiç bir zaman öyle olmuyor ne yazık ki. %10-12 lerde devam ediyor. Bu sürüşü Ağustos'ta yaptım ve sıcaklık 37-39 derece idi ve öleceğim zannettim. Kasımda daha rahat olacaktır. Antrenmansız olduğum için çok zorlandım ancak zigzag çizerek çıkabildim.
Ildırı girişinden sağa döndükten sonra yaklaşık 3-4 km sonra tırmanış başlıyor ve Barbaros köyüne kadar arada bir iniş yapıyor sadece. Köu içinde zirve yapıyor sonra da inişe geçiliyor Birgi'ye kadar. Sonrasında da eski çeşme yoluna bağlanıyor. O yolda zemin soğuk asfalt. Titreşim bol.
Uzun rotanın yıpratıcı kısmı sadece bu 2 tırmanış. Gerisi rahat denilebilir. Tabi bu arada eski çeşme yoluna çıktıktan sonra alacağımız rüzgarın yönü ve kuvveti çok önemli.

@lvtylmz Bu arada o rotada ufak değişiklik oldu. Barbros köyünden sonraki kısım değişti. 3. tırmanma kalktı rotadan. Birgi üzerinden devam edilecek.

@cenktamay Evet bunu acı bir şekilde o son tırmanışı yapıp Çeşme'ye vardığımız zaman öğrendik:):)

• Beğen
Tepkiler: cenktamay
@Kerem Groims
@Kerem Groims

Teşekkürler.

Velocity216 otobüsünün avantajları arasında, yarışa zamanında ve kayıpsız ulaşmak öne çıkan en önemli etkendir. Tek günlük organizasyonumuz özellikle Cumartesi çalışanlar için kaçırılmayacak fırsattır. Cumartesi akşam 22:30’da çıkılıp, Pazar ödül törenine(16:00) müteakip saat 18:00 civarı yola koyulmayı ve İstanbul’da 02:00 suları olmayı planlamaktayız. İstanbul-İzmir şehirlerarası otobüsler ile gidilecek olsa İzmir Otogarı’ndan Çeşme’ye geçen araç araştırılacak olup, belki de istediğiniz saatlerde(sabahın ilk saatleri) bulunamayacaktır. Osman Gazi Köprüsü üzerinden, (hiçbir masraftan kaçınmadan :) ) sadece en kısa sürede rahat bir yolculuk hedeflemekteyiz. “Acaba otobüs bisikletimi alacak mı?”, “acaba bisikletim güzel, hasarsız taşınabilecek mi?” gibi kafanızda soru işareti olmadan, sizin kadar bisikletinize değer veren Velocity216 ekibine teslim edeceksiniz. Her bir bisiklet ayrı ayrı mobilya battaniyeleri veya kalın şilteli balonlu naylonlar(ambalaj balonlu naylonlarıyla karıştırılmamalıdır) ile çiziklerden ve darbelerden korumaktayız. Bu gibi stresleri bertaraf edip, yarış start noktasına yakın bir yerde otobüsümüzü park edeceğiz. Eşyalarımızı koyacak yer sıkıntısı olmadan(tüm gün otobüsümüz bizimle olacaktır) otobüste yarış başında ve sonunda üstlerimizi değiştirebileceksiniz. İstanbul – İzmir otobüs ücreti 85-90TL arasındadır; gidiş-dönüş toplam en az 170TL dir. İzmir-Çeşme 1 saat sürmektedir ve İzmir Otogarı’ndan bir de bu ücreti üzerine koyacak olursanız; belirlediğimiz fiyatın ne kadar uygun olduğunu göreceksiniz. Ve daha sayamadığımız avantajları bulunan Velocity216 otobüsünde sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

@TontonCocuk
Yer olması durumunda dönüşte sizi de alabiliriz. Fakat gitmeye bir kaç gün kala kesinlik kazanır. Öncelik buradan git gel yapacakların. Haberleşelim yine.

• Beğen
Tepkiler: TontonCocuk
Geri