@PaPerOX büyük ihtimal 20 fotoğrafta öyle gorunuyor Ben de 185 boy var 18 aldım sıkıntı yok ama bakalım uzun turda sele gidon yükseltmek lazım o zaman ne olacak gorecegiz
Arkadaşlar herkese merhaba
Bugün bir adet Salcano City Sport 40 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Kabul buyurunuz efendim
Buyrun burada bisikletimin fotoğrafı mevcut.
Hemen ilk anımı anlatacağım. Bisiklet ile dükkandan eve gitmeye karar verdim. Dükkandan eve de herhalde 1km civarı dik bir yokuş var
Bu yokuşu pedallamaya başladım. Arkadan da ailem beni takip ediyor yapamayacak bu diye. Annem videoya alıyormuş hatta. Bi 150 200 m kadar çıktıktan sonra bacaklarımda oldukça fazla bir ağrı hissettim. Baktım ki yokuşun daha başındayım. Dedim yol yakınken döneyim şimdi annemler beni geçer gider falan. Pes ettiğimi söyledim atladım arabaya.
İlk günden böyle olması bi hayli moralimi bozdu. Ama yılmak yok! O yokuşu çıkacağım!
@PaPerOX teşekkürler =)
eğim hakkında bi tahmin veremeyeceğim tamamen sallamasyon olacaktır.
Taksim-Gümüşsuyua ayarında bir yokuş. Daha önce yolunuz düştüyse söyleyeyim. Beykent ten büyükçekmece'ye inen yokuş
Ben de yaklaşık 3 ay önce Salcano city Sport 40 alarak aranıza katılmış bulunuyorum. İlçemiz olan Demirci gayet engebeli ve dik yollara sahip olduğu için biraz beni zorlasa da bisikletimle bunların üstesinden gelmeyi biz biliriz.