Scudo Sports

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Kulübümüz eskiye göre baya canlanmış maşallah :) Yeni gelen dostlar hoş geldiniz, bisikletleriniz hayırlı olsun. Kazasız, belasız kullanmak nasip olsun. Yeni alacak arkadaşlar sizlere de şimdiden hayırlı olsun :)

Scudo
@İhsnn_zyvl
Bence citysport al.
Ben 700kmdir çoğunlukla bozuk yollarda kullanıyorum bunun toplasan 20 kmsi dağ yolu olmuştur onda da dağ bisikleti konforu olmamıştır ama yine de yollara bana mısın demedi.

@mehmet zeki yalçın Teşekkür ederim. Hangi model kullanıyorsunuz bu arada? 750 liraya kadar çıkabiliyorum. Salcano Astro 27.65 jant sipariş ederken 16" kadrosunun stokta olmadığı söylenmişti, 18" kadro da büyük olur diye sipariş edememiştim; biraz daha araştırınca kullanım alanım için şehir-yol bisikletinin daha uygun olacağını düşündüm, City Sport 40 da fenâ değil gibime geldi.. Bakalım..

City Sport 10 HD, 2014 almışsınız, önceki sayfalara bakınca gördüm :) Hayırlı-uğurlu olsun.

@eren konu ben de ona karar verdim ama maşa farkı ve sele farkı birazcık kafamı karıştırdı

@7haiku 2015 city sport 20 ile değiştirdim.2014 üst boru eğimli olduğu için bacak arasını biraz daha hissetiğim için değiştirdim.bir kere şöyle birşey var 26 jant bisiklette bile üst boru bacak arama değiyor 170 boyu olan bizim boylarda dedikleri gibi mesafe çok olmuyor ama şu anda 1-2 cm olsada rahat.gelelim city sport 30-40 a şehir bisikletinde 18 kadro sana uygun kesinlikle al ve 750 tl bütçeyle 2 sinden birini alabilirsin başkada markaya bakma memnun kalacaksın

@Gökhan Semiz iyi dileklerin için teşk ederim.evet kulüp canlanmış. ama buranın canlanması gördüğüm kadarıyla senin eserin.helal olsun çok yapıcı mesajların var.

@mehmet zeki yalçın Tamamdır, teşekkür ederim. City Sport hoşuma gidiyor, bakacağım. Şeytan diyor lady/kadın bisikleti al, rahat rahat kullan :) Arada kullanım açısından nasıl bir fark var bilmiyorum. Tamam lady alsam millet "bu ne?" diye bakar falan, alışıldık değil çünkü, ama kullanım açısından nasıl bir fark var, var mı bilen?

@mehmet zeki yalçın Estağfurullah, elimden geldiğince aktif olmaya yardımlaşmaya çalışıyorum. Bu aralar biraz uzak kaldım ama inşallah daha aktif olmaya çalışacağım. Bu kulüp hepimizin, herkesin emeği, hakkı var, bende sizlere teşekkür ederim :)

@7haiku bayan modelleri ile komponent farkını bilmiyorum ama geometri olarak her modelde farklılık oluyor. Zaten üst boru olmuyor ama bazı modellerde eğim farklılıkları olduğu için bayan modelleri daha dik oturuş sunan modellere dönüşebiliyor. Cs serisinde hiç karşılaştırma yapmadım. Ben bisan üst boru olmayan model kullandım bir farklılık görmemiştim ama iş bisikleti olarak geçiyordu yani sele borusunun bağlandığı boru çok alçak değildi, bayan modellerinde alçak oluyor o yüzden uygun kadro boyu bulmak ta sıkıntı olabilir.

Şehir bisikletlerine bakıyorum da 18" kadro boyundan başlıyor. Alıp rahat kullanamayacaksam 'kadın' bisikleti alayım diye düşündüm artık :)

@kare2emre

4 tel boşluk var diye ayar yapamıyorsa o adamın bir şeyden haberi yoktur. 2 Telli sistemde olsa akort yapılır. Yeter ki akort haricinde vurma vs sonucu fazla yamukluk olmasın. O artık hasarlı oluyor. Jant değişimine falan gerek yok jantlar gayet iyi. Ben fazla kullanmadım ama 1 sene geçti milimetrik oynama var akortta bir ara ayar çekeceğim.

@oktay3833

Buraya bir ara 30 la 40 arasındaki farkı yazmıştım ama o mesajı bulamadım şimdi. 2014 modellerde çük küçük farklılıklar var biri 24 diğeri 27 vites ama büyütülecek bir fark değil. 2015 modelleri fazla araştırmadım ama yine aynı farklılıklar oluyor. Bende o yüzden 2014 40 almıştım. 30 için aradaki fiyat farkına değmez. Ha yeni modellerde göbek veya başka önemli parçalarda kalite farkı vardır o zaman iş değişir.

Arkadaslar size tavsiyem kadronun ön tarafindaki kablolarin degdigi yerlere bant gibi benzeri koruyucu malzemeler yapistirin cunku kablolar zamanla kadronun boyasini söküyor. Bir cogunuz bunu biliyor ama yinede sizi uyarmak istedim :) :)

Hepinize iyi surusler :)

Dosyalar

• 20150618_102111.jpg
    20150618_102111.jpg
    55,4 KB · Okunma: 47
@hasany Tavsiye için teşekkür ederiz. Haklısın kablolar sürtüne sürtüne boyayı çiziyor. Benim eski vernikli boya olan bisikletlerimde bile verniği dökmüştü. Şuan mat siyah bisiklet ama yine de çok küçük çizikler oluşturmuş. Boyamayı düşündüğüm için şimdilik önlem almadım bakalım :)

@muratcan07 Hoş geldiniz. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin :)

merhabalar salcano city sport 20 hd ile size katılıyorum..yaklaşık 2 aydır elimde ancak klübü yeni gördüm :)

hoşbulduk paperox

@PaPerOX senin bisiklette city sport 20 hd sanırım...2014 yada 20 15 olduğunu nasıl anlıyoruz?

@onur mutlu bisikletin modelini google görsellere yaz çıkıyor zaten. ben alalı 2 ay oldu ama 2014 müş. yapacak bir şey yok ama sanırım.

Arkadaşlar bizim lastik kaç inç ? 700 x ?? iç lastik ve çamurluk alıcam alamıyorum :S

@PaPerOX

Boya kaportacı tanıdığım var oto boyası attırmayı düşünüyorum. Olmazsa yine sprey oto boyası alıp kendim boyayacağım.

@PaPerOX

Lastik ölçümüz country plus 37-622. Bu da 700x35 e denk geliyor diye biliyorum.

Geri