Scudo Sports

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Scudo
CİTY SPORT KULÜBE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

siyah mavi ve beyaz mavi vardı.siyah daha asil durmuş hele birde maviyi gri ile gölgelemeleride güzel olmuş.gelelim bisiklete sirkeciden kadıköye geçtim. metroya 4-8 arası almıyorlarmış kadıköyden kartala kadar 26 km sürüş yaptım ve bunun 20 km si yağmurlu geçti.şunu söylüyorum bisiklet her koşulda hakkını verdi tarafsız olarak söylüyorum salcano gözümde büyüdü parasını haketti helal olsun.biraz markaya takılmazsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

1-lastikler:yağışlı kuru topraklı taşlı yollar için ideal güven verdi
2-disk fren: ıslak yolda güven verdi. hele birde parmak tıklayarak fren zevk verdi
3-vites:geçişleri iyi
4-kadro 18 inç boyum 1.70 bana uydu.boyu 1.80 olana kadar uyumludur
5-kilitli maşa kesinlikle avantaj ne kadar sahilde olsa engebeli yol çok bostancıdan sonra kitledim maşayı
6-dizimle başım belada

saygılar

Dosyalar

• Fotoğraf0099.jpg
    Fotoğraf0099.jpg
    154,2 KB · Okunma: 65
  • Fotoğraf0100.jpg
    Fotoğraf0100.jpg
    147,9 KB · Okunma: 60
  • Fotoğraf0101.jpg
    Fotoğraf0101.jpg
    167,4 KB · Okunma: 59
  • Fotoğraf0102.jpg
    Fotoğraf0102.jpg
    159,9 KB · Okunma: 59
  • Fotoğraf0107.jpg
    Fotoğraf0107.jpg
    83,6 KB · Okunma: 58
  • Beğen
Tepkiler: cagdascaneroglu
Bende bugün cs10 hd alarak araniza katilmis bulunmaktayim:))
Bisikleti ilk aldigimda bi 20 km kadar kullandim gerek gorunus gerek lastikleri,frenlemesi ve vites gecisleri filan baya bi tatmin ediciydi insallah bir sorun yasamam

Dosyalar

• 20150616_151528.jpg
    20150616_151528.jpg
    122,8 KB · Okunma: 44
@mekolac atak bisiklet ten buldum sipariş verdim sahibinden.com dan aldım daha önce mağazasına gittigim güvenilir bir yer :) yarın öglen elimde olur deneyimleri payşalırım

@mehmet zeki yalçın@hasany

Hoşgeldiniz, bisikletler gayet iyi görünüyor. 6 aydır düzenli kullanan ve uzun tur düşünen biri olarak gayet memnun kalacaksınız. Hayırlı olsun.

@mekolac Tranz x marka bagaj elime ulaştı mon tajını yaptım gayet saglam bir ürün fiyatına göre tavsıye ederım bugun bir tane de arkadaşıma sipariş verdik
daha sonra resım eklerım :)

@PaPerOX hocam bir ara bende aynı seyi düşünmüştüm aslında ama tabiki her halukarda çanta kırlernir çamurluk şart ? sonuçta direkt lastıkden su üzerine sıçrayacak tıp ki sırtımıza su sıcradıgı gibi ?

@PaPerOX tabiki kalıyor hocam zaten bagajın yükseltisi ayarlanıyor hem lastık boyutuna gore ? dilerseniz daha da yukseltip cok cok rahat bir şekilde çamurluk takıla bilir :)

Arkadaslar bugün city sport almayi düşünüyorum.

City sport 10 la 20 arasinda veya 30 arasında ne fark var

City sport 10 a 1000 lira
40 a 800 lira istedi bu farka degermi

@oktay3833 aralarında vites konusunda fark var biri 24 biri 27 modellerde değişiyor. Ve bir farkta agırlık 10 - 20 grm fark ediyor ağırlıkları

@oktay3833

Haberiniz olsun, muhtemelen bisikletçinin size bu söylediğiniz fiyatlara vereceği bisiklet 2014 modellerdir. Kadro farklı, onun dışında çok fazla değişen birşey yok. (2014 ile 2015 arasında). Ben city sport 40 kullanıyorum. Gayet memnunum. Cs10'da hidrolik disk fren var asıl önemli fark bu bence. Cs40'ta ise tektro v fren sistemi var. Tektro v frenden çok memnunum. Gerçekten kalitesiz bir disk fren yerine, tektronun daha başarılı olduğunu bir çok defa gördüm. ( Bu arada cs10'un üstündeki hidrolik diskin kalitesi hakkında yorum yapamayacağım, denemedim.) Ki ayrıca; şehir veya trekking bisikletleri için disk freni mantıksız bulanlardanım ben... V frenin onarımı ve bakımı çok basittir. Uzun turlarda en uçsuz bucaksız arazilerde bile kendi sorununuzu kendiniz halledebilirsiniz. Geri kalan vites farklılıkları pire ile deve değil bilesiniz... Yani model ve serilerde bir aşağı iki yukarı. Sürüşte müthiş farklılıklar yaratmayacaktır. Tercih sizin. Güzel günlerde pedallayın. Iyi günler.

Iyi günler dün gittigimde salcano bayisinin calisani bize resmen hirsiz muamelesi yapti.

Bisiklet soruyoruz su rengi varmi diyoruz gidiyor dışardan birini cagirip surada beklesene diyor.

Sonra farklı boyları varmi diye soruyoruz yine adam çağırıyor 10 dk bekliyoruz.

Herseye tamam eyvallah dedik dukkanin sahibi degil calinirsa ondan çıkar belki felan dedik.

Salcano city sport 10 a karar verdik adam 1100 dedi 2 gun once gittigimde oranin sahibi 1000 tl demisti.

Bunu anlattim ordaki adama (!) diyoki herkesin fiyati farkli.

Yada v fren olsun dedim 30 la arasindaki fiyat farkini sordum 3 4 dk da yanimiza geldi bisikletlerin üstündeki fiyatlari okudu .

Sinirden elim ayagim titredi bu ne arkadas ya.

Abim adama dalacakti dur bosver yarin dukkanin sahibi gelince hem bunu sikayet ederiz hemde adam akilli konusuruz dedim .

Bugün sabah saat 8.15 8.30 gibi tekrar gittim patron ordaydi oda dünkü gibi uyuz çıktı söve söve çıktım.

Bune arkadas ya sanki bedavaya veriyorlar paramizla rezil oluyoruz.

Bahsettigim bayi mersin Çamlıbel antmen spor bayisidir .

Merhaba ben de bişey sormak istiyorum ywni bisiklet alıcam ama ng350 hd ile cs10 arasında kaldım çok fazla dağa çıkmam ama yollar biraz bozuk bi de maşanın gidondan kilitli olması ngye yönlendiriyo. Sizce hangisi ideal?

@İhsnn_zyvl yolların bozuk olması cs 10'unu falza etkilemez ama ne kadar bozuk oda var. Hız yapmayı seviyorsan cs10'unu al ama yok yollar kötü dersen ng ideal.

Arkadaşlarım, City Sport veyâ City Fun bakıyorum ama, bunlar 18" kadro boyundan başlıyor. Boyum 171, iç bacak boyum 77 cm. gibi. Fikriniz var mı acaba? Ya da boydaşım var mıdır bu modellerden kullanan :)

Geri