Scudo Sports

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

@Gökhan Semiz ise gidip gelirken kullanmayi dusunuyorum onun haricinde aksamlari gezme amacli olacak cok nadiren balik tutmaya giderken araziye girmem gerekebilir

Scudo
@rmznlcck bende senelerce dağ bisikleti kullandım şehir bisikleti alırken çok araştırdım acaba hafif arazide isimi görür mu diye ve karar verip aldım iyiki de almıştım diyorum. Asfaltta tartışmasız dağ bisikletine on basar çok agir çamur arazi hariç çok rahat kullanırsınız bende balığa gitmek için dusunerek aldim. Bence dag bisikletinden vazgecin. Bende ng 650 den dönmüştüm. City sport 40 aldım. Fazla kullanmadim ama sağlamlığını hissettiriyor.

• Beğen
Tepkiler: rmznlcck
@rmznlcck o zaman kesinlikle city modellere bakmalısın. Ama bence biraz daha bütçe ekleyip city sport 40 alırsan daha iyi olur.

• Beğen
Evet @taner yazar abinin dediği gibi kilitli amortisöru olan CS 40 işinizi fazlasıyla görür. 2014 bulursanız daha uyguna denk gelir.

• Beğen
@taner yazar ve @Gökhan Semiz cok tesekkur ederim cok faydali cevaplar oldu butceyi o kadar artirabilecegimi sanmiyorum muhtemelen city fun 70 alirim diye dusunuyorum amortisor olmasa da olur gibi:)

Bende çoğu zaman amortisör u kilitli tutuyorum eskiden kalan normal masa alışkanlığı :) Asfaltta çok gerek yok zaten anca küçük bozukluklarda gidon daha çok titrer o kadar. İkinci el temiz bulabilirsiniz belki.

• Beğen
@Gökhan Semiz aynen oyle biraz titreriz bisey olmaz:) 2 hafta kadar ikinci el arastiririm bulamazsam artik city fun 70 de isimi gorur:)

• Beğen
Tepkiler: Erhan81
@rmznlcck inşallah istediğiniz gibi bir şey bulursunuz , şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

Hocalar bu bizlerin salcanonun yıldız örüm jantlarına max kaç mm kalınlığında lastik takabiliyoruz ?
1,75 yada 1,90 lastık olur mu ?

Hocalar bu bizlerin salcanonun yıldız örüm jantlarına max kaç mm kalınlığında lastik takabiliyoruz ?
1,75 yada 1,90 lastik olur mu ?

city sport 30 dün aldım merak ettigim sorulardan birisi herhangi benzinlige gidip arabalara hava bastıkları aleti kullanarak normalde bizim arabaya 32 hava basıyoruz bu 32 yi 67-68 yapıp benim bisikletime mi basmam gerek dün biraz araştırdım max 70 diyor acaba doğrumu anladım :D

@Tolga ibili evet dar lastik olduğu için daha çok hava basıyoruz :) Kilona göre basabilirsin. Ben 60 kiloyum 55-60 hava bastım bana yetti. İlk kademede 50 bas bisiklete otur yanak yaparsa 55 e çık. Ayrıca bisikletin hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin :)

@Tolga ibili Rica ederim. Evet o zaman 65 civarı makbul :D Üst sınır lastiğin üzerinde de yazdığı gibi 70 :)

@alc hayırlı olsun, güle güle kullanın. siteye bir baktım da şu an 603 tl olarak görünüyor, 580 tl'ye nasıl aldınız?

@burak wsnj sitedeki cep numarasini aradim ve zikrullah bey ile gorustum. Pazarlik yaptim fiyati kisa sureligine dusurdu. Ben siparis verdikten sonra fiyati eski haline cevirdi. 24 saat icinde de kargo elime ulasti. Icinde ucretsiz kurulum ve 1. Bakim kuponu mevcut. Bulundugunuz ildeki salcano yetkili servisinde kurulumunu ucretsiz olarak gerceklestiriyorsunuz. 1 ay sonra da ucretsiz ilk bakimini yaptirabiliyorsunuz. Iyi alisveristi oneririm.

• Beğen
Tepkiler: burak wsnj
@KARDUZ.ERHAN dünden beri bakıyorum lastik ölçülerine bulamadım ya keşke bilgim olsa yardımcı olabilsem. Daha kalın veya ince lastik deneyen, takan yok mu acaba, tecrübe eden birisi yardımcı olur herhalde. Benim görüşüm mantık olarak 1,75 lastiğin yanaklarının darlığı önemli. Jantın içinde kalacak bölüm ne kadar dar ise bizim jantlara uyum sağlar. Malum jantın lastiği tuttuğu yer dar, geniş ağızlı lastikler olmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Erhan81
Merhabalar arkadaşım city sport 20 hd almak istiyor tavsiye edermisiniz ? Bu modeldeki hd nasıldır sıkıntı çıkartır mı ? Kadro ölçüsünü nasıl anlayacağız ? Boyu 180. Genelde şehir içi asfaltta kullanacak hergün işe gidip gelmek istiyor.1000 liraya taksitle bulmuş. Küçükköy'den halıcıoğlu tarafına doğru. Oralarda servisi varmıdır acaba ? Yada servisin daha fazla mı avantajı olur ? Olmazsa buralara yakın iyi bir bisikletçi tavsiye eder misiniz ? Sıkıntı olursa fazla uzaklara gitmesin en azından.

Geri