Scudo Sports

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

city sport 40 kullanıyorum çok profesyonel değilim yeni öğreniyorum, kendim için yedek iç lastik alacağım.

(link)

linkte ki bu ürün benim bisikletim için uygun mu?

Scudo
Buda benim ikinci el olarak aldım salcano city sport 01 hd bisikletim

2.el olarak aldım 3 aylık 18 kadro

resimler biraz aceleye geldi..

gidonu biraz alçalttım gidon halkalarını alçatarak..

20150407_210300_1.jpg
20150407_210335.jpg 20150407_210412.jpg 20150407_210435.jpg

@hayatgezi lastik boyutlari uygun ama sibop presta. Uzerinde gelenler schrader sibop.

Asagidaki daha uygun.

(link)

• Beğen
Tepkiler: hayatgezi
@b0zbeyçok çok teşekkürler :)

@OguzGyan teşekkürler

29er mtb den sonra bu ince lastıkler ilk başta korkutucu geldı sonrasında ise aman tanrım bu kadar hızlı gidilebiliyormuymuş bunlarla.. ozaman yol bisikletlerı ne gidiyordur dedirttı bana .. lastıklere 68 psı hava bastım daha iyi oldu.. yanlız frenler benı pek tatmın etmedi deore m615 frenlerden sonra :)

AN[/USER]
Mtb'den sonra benim bisikleti suruncede basta biraz tedirginlik yasiyor benim arkadaslarimda :) ama alistikca cok daha keyif alacaginiza eminim :)

• Beğen
Tepkiler: Erhan81
@taner yazar

@nepantes

Teşekkür ederim. Kortizon kullanımı nedeniyle kıkırdağın yük binen bölümüne giden damarlar tıkandı ve kıkırdak ölümü meydana geldi. Ölen kısım alınıp delikler açıldı kanlanması açısından. Menüsküs yırtığı da varmış benim haberim yoktu onu da hallettiler. İnşallah yaza kadar daha da güçlenirse eski performansıma kavuşmayı ümit ediyorum Allah'ın izniyle.

@Gökhan Semiztekrardan geçmiş olsun kardeşim. En kısa zamanda pedallayabilmen dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Hâkî.
bende aranıza citylife 30v modeli ile katılmanın sevinci içerisindeyim.

580 tl ye büroteknik.com dan satın aldım. kurdurmadan önce üzerindeki tx800 arka ve tz31 ön aktarıcıyı 60 tl fark ödeyerek acera ile değiştirdim. bunun için de 10 tl ek işçilik ücreti ödedim. sonuç olarak bisiklet bana 650 tl ye maloldu. kullanmaktan büyük keyif alıyorum. belki ilerde hiten maşayı da değiştiririm :D

20150408_215752.jpg 20150408_215849.jpg 20150408_215933.jpg 20150408_215752.jpg 20150408_215849.jpg

• Beğen
Tepkiler: erencaner
@taner yazar

İnşallah abim sağolasın tekrar.

@alc hayırlı olsun hoş geldiniz :) Teşekkür ederim :)

@alc
Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz keyifli pedallamalar.

Arkadaşlar merhaba. Salcano NG650 almayı düşünüyordum ancak bugün bisikletçide city fun modellerini gördüm. Satıcı bu modellerin dağ bisikleti ile şehir bisikleti karışımı olduğunu ve çok zorlu olmayan arazilere de girilebileceğini söyledi. Size bu konuda danışmak istedim. City Fun veya City Sport modelleri tam olarak hangi sınıftadır?

@rmznlcck tam olarak nasıl zeminde kullanacaksınız ?

• Beğen
Tepkiler: rmznlcck
Geri