Scudo Sports

Salcano Astro 270Sv Detaylı Fotoğraflar

Sizce Astro 270Sv nasıl bir bisiklet

• Toplam katılım
    109
@Mert C.
Sıkıntı olmaz aslı gibidir kaşesi varsa fatura görevi görüyor. Büyük ihtimal onlar aslını muhasebeciye fln verdiler :)

Scudo
@Mert C.
Sıkıntı olmaz aslı gibidir kaşesi varsa fatura görevi görüyor. Büyük ihtimal onlar aslını muhasebeciye fln verdiler :)

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
Bugün yeni bisikletimle(Salcano 270sv) alışmalık ufak bir tur yaptım. 40 km kadar bir rotaydı iniş çıkış, tali yollar vs.. Gayet keyifliydi. Maşa olması gerektiği gibi çalışıyor, vites sistemi de aynı derecede başarılı. Sadece 1-2 ve 3. vites geçmiyor. Çok fazla da dert edip keyfimi kaçırmadım, uygun vakitte götürürüm servise. 670 liraya güzel bisiklet, kazasız belasız kullanmak nasip olur umarım. Mert, başlık için teşekkürler. Olmasaydı, almazdım :)

• Beğen
@Gürhan Ünal

ben teşekkür ederim yorumunuz için :)
vites sistemi zamanla ufak ufak ayarlanarak mükemmele yaklaşıyor, şuan tüm viteslere saniyenin 3'de biri gibi bir sürede geçebiliyor bazıları yumuşak bazıları sert oluyor geçişlerin. o kadarını da dert etmiyorum, sonuçta sorunsuz olarak geçiyor.
yeni far ve çamurluk da takıldı biraz değişti şekli şimdilerde :) kış daha başlamadı ama şimdiden bitsin de şu çamurlukları çıkarayım diye bekliyorum.

yeni bisikletinizle mutluluklar diler, sizin astro'nuzun da fotoğraflarını görmek isterim. bir konu da sizden bekleniyor...

yakında çamurlukların son haliyle de birkaç foto çekip konuya ekleyebilirim :) diğer konulara attığım fotoğraflar telefonla çekildiğinden pek kaliteli değil, poz da vermedi zaten bisiklet :D yakışıklı çıksın fotoğraf makinesine poz verip :p

renkler de kamera ayarlarından soluk çıkmış :) asıl rengi ferrari gibi, coca-cola gibi, nescafe gibi kıpkırmızı :D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/883134_1425844440969848_744987253_o.jpg
fotoşokla renklerin düzeltilmiş hali.

buradaki yorumları okuyarak bir tane de ben aldım. yıllar sonra yeniden sele üzerine oturmak harika bir duygu. konuyu açanlara ve katkıda bulunanlara teşekkürler. fotoğraf eklemeyi başarabilirsem foto da atmayı düşünüyorum...

• Beğen
@kerim kırım
foto atmak çok kolay. imgur'dan atmayı göstereyim basitçe hatta.
(link)
buradan computer butonuna tıklıyoruz ve fotoğrafımızı seçiyoruz:
ya da direkt fotoğrafı tutup imgur'un açık olduğu pencerenin üzerine bırakabilirsiniz.
http://i.imgur.com/XEOvPEX.png
sonra bu pencereden start upload'a basıyoruz:
http://i.imgur.com/spO7Wdp.png
daha sonra da buradan gerekli kodu "BBCode (message boards & forums)" alıp aynen foruma yapıştırıyoruz:
http://i.imgur.com/fRSvX3N.png

bayram için 2 gün memlekete gittim, nasıl oluyorsa aylardır kendi kendine açılmayan, kullanacağım zaman gidona-tekerleğe-maşaya-seleye-arka attırıcıya vs. sürekli takılıp zor çıkan branda üzerinden tamamen açılmıştı...
bisiklet sırılsıklam, brandanın içi su dolu, ama brandayı açacak seviyedeki rüzgar nasıl olduysa diğer bisikletleri bile yıkmamış! nasıl şerefsiz bir rüzgar(!) açtı bilemiyorum... ne kadar zamandır açık ve ne kadar ıslandı acaba... :(

tekrar üstüne de örtemedim tabi brandanın içi ıslandığından... :confused:

Hayırlı olsun dostum cok güzel bı bısıklet kazasız belasız bol pedallamalar :D

• Beğen
dün gece döndüğümden ve yağmur yağıyor olduğundan aceleyle merdiven altına bırakmıştım bisikleti, ancak bugün farkettim ki kilidin üzerinde de ezikler var bir miktar...
km saatinin ekranı da buhar yapmış ıslandığından...

Az önce Beyaz-Kırmızı renk Astro 270sv mi sipariş etmiş bulunuyorum bana bu bisikleti öneren herkese çok teşekkür ediyorum :)

• Beğen
alıştıkça yükseliyor sele borusu...
http://i.imgur.com/q0CyPHx.jpg
eskiden bundan kısa halinde bisiklete binmekte zorlanıyordum, binerken devrilecektim neredeyse. :D
şuan neredeyse olması gereken noktaya geldi. 4. yükseltişim oldu, haliyle sele borusu biraz çizildi bu yüzden.

ancak son yükseltme ile birlikte genel olarak aynı yerlerde 1 vites daha yüksek ve 3-5km daha hızlı gidebiliyorum.

ben seleyi aynı senin gibi yapınca ayaklarım yere değşmiyor tedirgin oluyorum .boy 178

@alper Ku

son haliyle durduğumda çok zor da olsa deyiyor, ancak kısa mesafe sürüşlerde düşük tutup gerektikçe ayağa kalkmayı tercih ediyorum. anlık duraklamalar zor oluyor sürüşü kolaylaştırsa da.
85cm bacak boyum, ayakkabısız ölçümde.

Arkadasım benım boy 1.81 civarı bende selede otururken ayaklarım deymiyor.fakat durduğum an kadroya iniyorum bir dene istersen çok zahmetli olmmuyor.

• Beğen
lastiklere ilk kez 65 psi bastım...
asfaltta bayağı fark etti gibi, ön 45 arka 40'mış bastığım pompaya göre, tabi takarken de 3-5 psi kaçmış olsa 50-45 en fazla...
tchibo pompayla 62 basıp çıkarırken çok hava kaçırmıştım, aradan zaman da geçince 50'ye kadar inmiş demekki.

daha fazla titreşim hissettiriyor ancak asfaltta daha rahat akıyor gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: FelixTheCat
Geri