Scudo Sports

Salcano Astro 270Sv Detaylı Fotoğraflar

Sizce Astro 270Sv nasıl bir bisiklet

• Toplam katılım
    109
bugün tarttım 13,5kg çıktı. ancak tartı ne kadar hassastır bilemem, kargo şubesinde tarttım.
km saati suluk kafesi vs. dahil.

Scudo
aynen bencede fiyatı gayet iyi :) güzel bisiklet kazasız sürüşler :)

@anılerman

@onur9209

teşekkürler
kazasız zor da az ve hafif kazalı olsun yeter bana :)

bisikleti alalı 1 ayı geçti hepsiburada hala faturayı ulaştıramadı... bu claudbutler ve salcano alan diğer üyeler söyleyebilir mi acaba faturalarının gelip gelmediğini? postada mı kayboldu, yurt görevlileri teslim mi almadı, kayıp mı etti... ne oldu faturama belli değil.

elimde sadece pdf formatında e-fatura örneği var.
o da böyle:
http://i.imgur.com/BtkS3lk.png
bulanık kısımları ben sansürledim. onun haricinde hepsiburada logosu vs. yok sol üst köşede.
resmi işlemlerde de kullanılamıyormuş... :confused:
bu faturanın olmaması bana ne gibi sorunlar çıkartabilir acaba? ne için lazım olacaktır ileride?

Allah göstermesin... bisiklet çalınma olayı olduğunda bazen tek kanıtın fatura oluyor... başıma geldi polis direk fatura sordu... tabi umarım hiç yaşamazsınız öyle bir durum...

Kron xc 150-250-500'den birini düşünürken, HP'de bu bisikleti gördüm, donanım ve fiyat inanılmaz avantajlı. Aklıma soru işaretleri takılıyor fakat sanırım Salcano eski seri stoğunu bu şekilde eritmeyi uygun görmüş. Salcano asla almam, market bisikleti vs diyordum, fakat sanırım sipariş vereceğim. Büyük konuşmamak lazım tabi :)
Umarım sürekli gıcırdayan, zincir atan, papuç yakan bir mal gelmez.

Mert, bu fatura mevzusunda ne yapmayı düşünüyorsun. Aklıma takılan bu şu anda.

@Gürhan Ünal
şikayetvar'a yazdım cevaplandı ancak halen gelişme yok işte... müşteri hizmetlerinden de tekrar tekrar yazıyorum. gerekirse hakem heyetine vs. başvurmayı düşünüyorum. postada kaybolmuş olma ihtimali aklıma takıldı çünkü fatura kesilmese e-fatura da alamazdım... kestikleri faturayı da neden göndermesinler?

bu arada diğer sorularına gelince bu bisikletlerin zinciri-rublesi-aynakolu-vites sistemi shimano-kmc-suntour gibi markalardan yani salcano üretimi ile alakası yok olayın. jantlar-frenler için de geçerli bu durum... yani pabuç erise de zincir atsa da bu durum bu ürünleri kullanan diğer markalarda da olacak bir durumdur.

benim zincir 1 kez attı onda da kaza yaptım. yanlış anlaşılma olmasın :D kazayı yaptıktan sonra attı, attığı için kaza yapmadım.
aklındaki kronlardan çok daha iyi bir bisiklet bu arada...
@Buğra Kaan

seri numarası faturada değil garanti belgesinde oluyor ama. garanti belgesi tarihi atılı imzalı şekilde elimde.
sevk irsaliyesi de salko bisikletten geldi... fatura pdf formatında var ve hepsiburada.com hesabımdan sipariş detayları görülebiliyor...

merak ettiğim çalınma durumu olduğunda fatura nasıl işe yarıyor? seri numara olmadığında bir bisikletin benim olduğunu nasıl kanıtlıyor?

umarım en kısa sürede sorunlarım çözülür.

@Mert C.

Geçmiş olsun, o kadar da atar elbette :)
Peki yük taşıma aparatı için uygun delik var mı arka tarafta seleye yakın kısımda? Bazen lazım olabiliyor malum şehirden uzaklaşmak lazım.

@Gürhan Ünal

http://i.imgur.com/sSsZMRj.jpg
işaretlediğim yerde çift taraflı olarak delik var. sanırım o bahsettiğiniz delikler bunlar... hiç dikkatli bakmamıştım bagaj düşünmediğimden :D

O kadar belge elindeyken hiç bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.....

Bu arada bugün ben de bir salcano aldım gerçekten ön yargılarım yıkıldı diyebilirim... :)

Bugün Eskişehirde bir kaç bayi dolaştım. İnsanlarda yalan gırla. Salcano Astro 270Sv için 950 lira isteyen bile gördüm ki en az isteyen bile 900 dedi. Sinir oldum, fatura matura neyse ne dedim, Hepsiburada'dan siparişi verdim.

@Gürhan Ünal

etiket fiyatı 894tl bu bisikletin. zaten bayiler daha pahalıya sattığından o kadar da şaşırılacak bir fiyat sayılmaz.
hepsiburada'daki indirim anormal seviyede.

@Buğra Kaan
ön yargılardan kurtulmak güzeldir :) salcano'nuz ile mutluluklar...
umarım sorun çıkmaz, tekrar tekrar yazıp duruyorum fatura için de... illaki alacağım sonunda.

@Mert C.

çok teşekkürler... :) gerçekten şaşırtıcı derecede çok memnunum.. :)

@Buğra Kaan

ben de bisiklet hakkında fikrim yokken önerileri de dikkate alarak kararımı şimdiki bisikletimden yana kullandım, ilk üzerine binip pedal çevirene kadar aklımdaki tek düşünce "200 liraya almak verken niye verdim bu parayı, hepsi aynı işte ne kadar fark olabilir ki" idi.
öncesinde kullandığım bisikletlere bisiklet diye bakmıyorum şuan :D sanırım karbon kadro, dura ace set bisikleti olanlar da aynısını benimki için düşünür. :p

profilinizde halen bianchi yazıyor bu arada. salcanoyu görmek isteriz.

@Mert C.

Korkarak aldın diyebilirim çünkü bu donanımı başka markada almaya kalksam 1200 - 1400 arası rakamlarla geliyorlar.. :) kurulum bitti aldım sürdüm test için tamam budur dedim.. :) eve geldiğimde bisikletin fiyatına baktım Allah razı olsun gerçekten uygun vermiş... evin bir odası onun oldu bu arada.. :)

Profili hallediyorum birazdan. ;)

@Buğra Kaan

kaça verdi ki? hepsiburada'dan da ucuz verdiyse şaşırırım...
şuan salcano'nun bu modelleri öyle bir fiyattaki bisikleti alıp herkesin kötülediği kadrosunu atıp(satıp demiyorum bak) yerine başka kadro alsan bile daha ucuza geliyor herhangi bir markadan.

@Mert C.

Aynen dediğiniz gibi direk hepsiburadaya baktım oradan bile ucuz.. :)

@Buğra Kaan

merak ettim fiyatı, söyleyemez misiniz acaba :D

• Beğen
Tepkiler: bkagan
aslı gibidir kaşeli ve ıslak imzalı fatura fotokopisi teslim edildi bugün. aslı nedense elime ulaşmadı hiç :( ama bu yeterli sanırım.

Geri