@Gürhan Ünal
şikayetvar'a yazdım cevaplandı ancak halen gelişme yok işte... müşteri hizmetlerinden de tekrar tekrar yazıyorum. gerekirse hakem heyetine vs. başvurmayı düşünüyorum. postada kaybolmuş olma ihtimali aklıma takıldı çünkü fatura kesilmese e-fatura da alamazdım... kestikleri faturayı da neden göndermesinler?
bu arada diğer sorularına gelince bu bisikletlerin zinciri-rublesi-aynakolu-vites sistemi shimano-kmc-suntour gibi markalardan yani salcano üretimi ile alakası yok olayın. jantlar-frenler için de geçerli bu durum... yani pabuç erise de zincir atsa da bu durum bu ürünleri kullanan diğer markalarda da olacak bir durumdur.
benim zincir 1 kez attı onda da kaza yaptım. yanlış anlaşılma olmasın

kazayı yaptıktan sonra attı, attığı için kaza yapmadım.
aklındaki kronlardan çok daha iyi bir bisiklet bu arada...
@Buğra Kaan
seri numarası faturada değil garanti belgesinde oluyor ama. garanti belgesi tarihi atılı imzalı şekilde elimde.
sevk irsaliyesi de salko bisikletten geldi... fatura pdf formatında var ve hepsiburada.com hesabımdan sipariş detayları görülebiliyor...
merak ettiğim çalınma durumu olduğunda fatura nasıl işe yarıyor? seri numara olmadığında bir bisikletin benim olduğunu nasıl kanıtlıyor?
umarım en kısa sürede sorunlarım çözülür.