Scudo Sports

Salcano Astro 270Sv Detaylı Fotoğraflar

Sizce Astro 270Sv nasıl bir bisiklet

• Toplam katılım
    109
bende salcano astro 270 sv kullanıyordum bisiklet çok şahane. dağ bayır demeden gezdim hiç bana mısın demedi. sadece pedalları en ufak darbede kenarlarından kırılıyor ufak bi şekilde kullanmak zorunda kalıyorsun o kadar ama bu hiçbirşey tabi 670 liraya bedava almışsınız hayırlı olsun kazasız pedallar dilerim

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
Scudo
ankette 5 seçenek var dört tanesi olumsuz. olayı yüzdeye vurursak anketiniz sizi pişman edebilir.

bisikletiniz ise fiyat ve donanım olarak çok iyi zamanla kendini dahada iyi gösterecektir. hayırlı olsun kazasız belasız :) :in:

@BEYHAN

fikrim yok ve idare eder olumsuz sayılmaz bence...
ayrıca fiyatına göre karşılaştırılması açısından son seçenek de olsun dedim :D

ankete göre kullanmayacağım sonuçta, her türlü memnunum bisikletimden :rolleyes:
sadece yorum yazmakla uğraşmayanların da fikrini belirtmesi için ekledim anketi. aceleye geldi diye şıklar saçma olmuş olabilir.

teşekkürler.

@murataslan

pedallarda çizik bile yok henüz :) elcikte ufak bir sıyrık var sadece... zaten pedal sürekli ayakla temas halinde, illaki ilk deforme olacak parçalardandır... ucuz zaten sorun olmaz. beni rahat 2 sene idare eder üzerindekiler tahminimce.
cidden 670'e çok iyi oldu. gidondan kilitlemeli maşalı olanlar bu fiyata yok zaten genelde, acera set de güzel sanırım ancak bir ayar gerekiyor, arada geçişler gecikiyor gibi.

bu arada konunuza da baktım astro 20 diye yazmışsınız :D

@Mert C.
evet konuyu açan arkadaşımdı bende bozuntuya vermedim. ama siz yakaladınız beni :D pedallarda normal sürüşte gitmez o kadarda degıl ben tekını mtb parkurunda tekınıde taksi carptıgında kırmıstım :D ama cok sükür ne bende ne bisiklette birşey var o kadar sağlam yani :D

• Beğen
vites ayarlarını da yaptırdım bugün, 2-6 viteste gelen tıkırtı da kesildi geçişler de düzeldi.
kilometre saatini de taktırdım, sigma alacaktım ama orada vardı ben de kargo beklemeyeyim diye olanı aldım, ileride gerekirse değiştiririm.

asfaltta ortalama hızım da 30km civarı şuan, maksimum 55-60 civarı bir hıza çıktım çok zorlamadan düz yolda.

bir de XRS030 Tiagra gördüm bugün bisikletçide :D 10km kullanılmış satılık... şimdiye kadar gördüğüm en iyi bisikletti :D

@Mert C.
salcano xrs 030 tiagraya ne istiyorlardı peki sordunuz mu :)

@Mert C.
salcano xrs 030 tiagraya ne istiyorlardı peki sordunuz mu :)

@murataslan

sordum ama almayı düşünmediğimden çok dikkat etmedim, öylesine sordum :D yanlış hatırlıyor olabilirim de 1600tl civarıydı sanırım.
sahibi elinden ameliyat olmuş, daha yeni aldığı halde satıyormuş mecburi olarak... zaten inceledim en ufak çizik yoktu daha üzerinde. sıfır mı diye soracaktım lastiklerden anlaşılmasa :D

orada bir de bu bisikleti gördüm :D https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=70714
konu 2010'dan ama 3 yıl geçtiği halde bisiklet halen sapasağlam. :)

@Mert C.
aslında bisikleti düzgün kullanan birisi için 3-5 yıl hiçbirşey 10 senede gider ama 1600 lira bilemedim ben sıfırını şimdi alsam peşin 1750 ye bırakan yerler var :)

• Beğen
@murataslan
bianchi hakkında :D
behsettiğim bisiklet en az 20-25 yıllık :D

salcano'ya dönelim :D
bir de o bisikletin sahibi tahminen ihtiyaçtan satmıyor, kullanmayacak ancak dendiği gibi sadece 10km kullanılmışsa çok ucuza satmak da istemez haliyle...
fiyatı yanlış da hatırlıyor olabilirim dediğim gibi. ciddi alıcıysanız edirne-şampiyon bisiklet'te şuan. salcano'nun sitesinde telefon numarası da bulunmakta. sanırım arayıp sorma şansınız vardır.

ooo zaten ben istanbuldayım hiç uğraşmayalım boşverin ben buralardan ayarlicam inş. :D

• Beğen
@murataslan

:D olsaydı 750tl filan kapardım da :D o kadarı imkansız ne yazıkki :(

• Beğen
Tepkiler: murat aslan
birşey merak ettim şimdi, genelde fiyatının uygunluğundan bahsedildi...
bu bisiklet seviyesinde diğer markaların hangi modelleri var acaba? ghost-mosso-scott-kron-merida-carraro-cube-focus-cannondale-whistle-sedona gibi markalarda benzeri özelliklerde bisikletlerin ortalama fiyatı nedir?
yani 670tl bu bisiklet için ucuz, ancak normali nedir :D

şuan salcano'nun yeni sezon bisikletlerinden en yakın olanı astro 20 ve krank takımı, maşası vs. daha alt model... 899tl'lik yeni modelden daha üstün donanımda yanlış bilmiyorsam.
(link)

bir de tahmini olarak bu bisiklet kaç kg'dir acaba?
üzerindeki parçaların ağırlıklarını bilenler olabilir, kadro hakkında da tahmin yaparak ortalama bir toplam ağırlık tahmini mümkündür sanırım.

üzerindeki park ayağı, km saati ve suluk kafesi ile toplam ağırlığını merak etmekteyim.
not:henüz tartma fırsatım olmadı, tartım da olmadığından yakın zamanda kesin bilgi edinemeyeceğim.

benim tahminime göre 15'in altında 10'un üzerindedir. ancak çok büyük bir aralık oldu sanki. :D

aynı bisikletten bende aldım hepsiburadadan aldım nasıl memnunmusun maşadan kitlemeli amortüsörler nasıl

kilitlemeli maşa mükemmel, yokuş performansını arttırıyor ve daha az yoruluyorsun, düz yolda aynı güç ile daha hızlı gidiyorsun. 1,5lastikli kron tourer(tur bisikleti olduğu halde) ile yaptığım hızdan daha fazlasını çok daha rahat bir şekilde yapabiliyorum bu bisiklette lastikleri 2,2 olduğu halde.

zaten ayrıntıları fotoğraflardan görebilirsin, tüm donanımları fiyatına göre olabilecek en üst seviyede. :D

yokuş aşağı gidişte bozuk taş döşemeli yollarda bile rahatsız edecek bir sarsıntı olmuyor maşası açıkken. rahatlıkla yollardaki ızgaralardan, rögar kapaklarından ya da kasislerden geçebiliyorsun(şehirde, asfaltta mtb kullanmanın en büyük avantajlarından).
kaldırım iniş çıkışları da hafifçe ayağa kalkarak rahat gerçekleşiyor.

düz yolda yol boşken deneme amaçlı yaptığım maksimum hızım ise 68km şuana kadar. bu hızı yaparken de kendimi sonuna kadar zorlamadım. ayağa kalksam daha da hızlanabilirdim ancak denge konusunda riske girmek istemedim.

gerisini zaten fotoğraflardan öğrenebilirsin, teslim aldıktan sonra kendin daha iyi anlarsın, tarif etmek zor :D

senden de bol fotoğraflı konu bekliyorum. :rolleyes:

@Mert C.
teşekkürller maşa gidondan istediğimiz an bisikleti durdurmadan ayarlama olayı süper bunu aldıktan sonra öğrendim :D teslim alayım bende incelemesini yapıcam

@alper Ku

aynen, o durum süper. mekanik kilitli olanları üzerinde yük varken kilitlemek ya mümkün olmuyor ya da zorladığınızda zarar verebiliyor. durup inip onu kilitleyip baştan binmek ayrı işkence...

Geri