Scudo Sports

Salcano Astro 270Sv 26" Shimano 27 Vites aldım

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
bu ürünü aldım bayağı araştırdım bisikletçilere koşturdum bulamadım ve netten aldım sonunda,sizce nasıl doğru tercih mi yapmışım bu aşamadan sonra ne yapmalıyım servise kurduracağım servis 1 gün sonra alırsın dedi,servislerin sıkıntılı lduğunu biliyorum

Scudo
resimleri yokmudur arkadaşım :) nasıl olduğuna baksak

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
@Hüseyin Tekin
daha bugün siparişi verdim anca önümüzdeki hafta içi kurulumu felan herşey biter

@alper Ku

tüm servisler sıkıntılı değil, salcano'nun çok sayıda servisi olduğundan yeterli seviyede olmayan servis sayısı fazla sadece... iyisi de çok kötüsü de.
kargodan bisikleti alıp doğruca servise götürmüştüm ben taksi tutarak. mümkünse doblo tarzı bir araçla alırsanız kolaylık olur, bagaj açık getirdik biz, arka koltuğa da bagaja da sığmıyor sedan araçlarda.

kurulum da 10-15 dakikadan fazla sürmedi. vitesleri vs. yerinde takılı oluyor zaten. ön tekerlek, gidon monte ediliyor somunlar sıkılıyor maşa kilidi ayarlanıyor, vites geçişleri ayarlanıyor vs...

kutu açıldıktan sonra yarım saat geçmeden evdeydim :) size 1 gün sonra alırsınız dedilerse ya uğraşmak istemiyorlar ya da yoğunlukları fazla...
ayrıca kurulum ücreti de ödemedim, ona da dikkat edin.

@alper Ku

pazartesi-salı gibi teslim edilir diye düşünüyorum şahsen... ben ağustosun 8'inde sipariş vermiştim ancak bayram yüzünden 8-9-10 pazar'a denk geldiğinden de 11'inde işlem yapılmadı 12'sinde kargoya verilen bisikleti 14'ünde teslim aldım. 2 gün yani asıl geçen süre.

@alper Ku
alırken world card mı kullandınız acaba? 75tl puan kazandırıyordu, 595tl'ye geliyor bu durumda.

bir de kadro rengi olarak ne seçtiniz acaba?

@Mert C.
tabi ki de her servis sıkıntısı heryerde olmaya bilir ama benim bulunduğum yerde 1 tane ve yoğunlar sanırsam 1 gün daha beklerim sorun değil :D beyaz-kırmızı aldım world kartım yoktu malesef havale ile aldım

@alper Ku

ben de beyaz-kırmızı sipariş vermiştim, kırmızı-beyaz geldi. sürpriz bir renkle karşılaşmaya da hazır olun siz.

Şimdiden hayırlı olsun :alkis:

@alper Ku

benim gidonda incecik bir çizik vardı, renk de yanlıştı. ancak geri göndermesi baştan beklemesi derken uğraşmaya değmezdi... nasılsa zamanla çizilecek dedim ben de.

hepsiburada'ya durumu bildirdim adamlar fatura ile birlikte geri gönderin değişim yapalım diyor ona diyecek laf bulamadım ama... bisikleti alalı neredeyse 1 ay olacak fatura yok daha, adamlar ilk günden faturayla yolla diyor.
renkler, sorun çıkarmayacak çizikler dert edilecek şey değil ama, sürüşe etkisi olmadığı sürece rahat olmak en güzeli.

@Mert C.
maliyeye şikayet edicem diye söyleyin olmadı maliyeye git ürünümün faturasız satışı yapıldı de onlar ugraşşın

@alper Ku
ilk teslim aldığım gün sorduğumda "ortalama 3 hafta" dendi. 20 gün sonra durumunu sorduğumda "ortalama 4 hafta" dendi ve cevabı aldığım an sert bir dil ile karşılığını verdim eski mesajı da belirterek. şikayetvar'a da yazdım durumu... 1 haftada gelmesi lazım şuan en geç, aksi durumda uğraşacağım... çok da önemli değil biraz geç gelmesi şuan benim için.

hatta yine mert adında başka bir müşteri daha aynı durumla karşılaşmış: (link) 4 gün sonra çözüme ulaşılmış.

siz de aynı durum ile karşılaşırsanız öncelikle şikayetvar'ı deneyin. genellikle daha kısa sürede çözülüyor sorunlar.

hayırlı olsun güle güle kullanın... :)

Hepsiburada dan bende astro 212 hd aldim. Sipsrisin ertesi gunu elime gecti. Salcano dan direk gondertiyorlar bisikletleri. İrsaliye ile gelmistir zaten sizede. Ben alirken yorumlarda kirmizi beyaz gelenler falan olmus ben ozellikle siyah sari istedigimi not dusturttum dogru renk geldi. Faturada sizin gibi birlikte gelmedi. İsrarlarimdan sonra bana asli gibidir yapip kargolamislar fotokopiyi. 1 ay sonra zarfla orjinal faturamda geldi. Sanirim salcano bisiklet sattigina dair hepsiburadaya fatura kesiyor ardindan hepsiburada giris yapip tekrar size fatura kesiyor. Faturaniz gelicektir aklinizda soru isareti kalmasin :) hayirlisi olsun renkleri benim hosuma gitti. Ayrica o sikayette benim :)

güzel bisiklet şimdiden hayırlı olsun :)

@mert temiz
@alper Ku

ben de özellikle belirttim.

10.08.2013 11:15:42
Soru: beyaz-kırmızı ve kırmızı-beyaz olarak iki farklı seçenek vardı ancak resimleri bulunmuyordu.
beyaz-kırmızı seçimi yaparak sipariş verdim.

bisikletin ağırlıklı renginin beyaz olmasını istiyorum, lütfen ürünü buna dikkat ederek gönderiniz!
sonrasında değişim ya da iade gibi işlerle uğraşmak ve uğraştırmak istemiyorum.

ayrıca ürünün sayfasında belirtildiği gibi 18" kadro boyunda olduğu doğrudur değil mi? küçük ya da büyük kadrolu bisikleti de kabul etmeyeceğim
12.08.2013 14:32:17
Cevap: Değerli Müşterimiz ,

Beyaz -Kırmızı seçimi yaptıysanız , beyaz renk daha yoğun olacaktır . Kadro boyu da sitemizde belirtildiği gibi 18 inch tir .Aksinin gelmesi söz konusu değildir .

Saygılarımızla

iki gün sonra bisiklet geldi, çizik gidon ve yanlış renk ilk anda oldukça sinirlendirdi tabiki, özellikle belirtmiş ve onay almıştım sonuçta.
durumu döndüğüm gibi yazdım, tam 10 gün sonra cevap yazdılar
Cevap: Değerli Müşterimiz ,

Yaşanan sorunlardan dolayı sizden çok özür dileriz. Kargodan kaynaklanan bu sorunlar için sizi değişim departmanına yönlendirmek isterim .

Saygılarımızla

10gündür kullandığım bisikleti olmayan fatura ile değiştirmemi beklemeleri tuhaf :eek:

Keyifli sürüşler güzel bir bisiklet....

Geri