Scudo Sports

Sakarya

Scudo
valla yaklaşık 10 senedir bisiklete binmiyordum bugün karamanda bir tur atayım dedim iflahım şaştı :)
baya hamlamışım. bir de şu ileri-geri vites atma olayına tam alışamadım önceki bisikletim ihlas bisan olunca garip geldi :) alışana kadar karamandan pek dışarı çıkamıycam anlaşıldı :D

Selamlar

Pazar günü turumuz çok iyiydi tabi biraz rüzgarda işin içine girince zorlanmadık değil. :) İbrahim ilk tur için gayet iyiydi, ayaklarına sağlık. Fatih' e diyecek birşey yok maşallahı var :p.

Not: Recep abi resimleri eklersen ispatlayalım turumuzu :D

• Beğen
Tepkiler: F.Ertuğrul Aydın
pazar günkü turumuzda bana rüzgar kalkanı olan tüm arkadaşlarıma ve abilerime teşekkür ederim :) çok güzel bir tur oldu.

biz teşekkür ederiz bizle birlikte tura katıldığın için :) bundan sonrada bekliyoruz...

14.04.2012 cumartesİ
nehİrkent-mollakÖy gÖllerİ-kumbaŞi gÖllerİ-karincadede tÜrbesİ
buluŞma yerİ: Kent park
hareket saatİ: 11:00
mesafe: 30+30=60 km
gezİ amaÇli Şehİr İÇİ turu
hava durumuna gÖre hareket edİlecek yaĞmurlu olursa gezİ İptal olunacak

29 Nisan 2012 Pazar Günü Güzeldere Şelalesine Gidiyoruz
Hareket Saati=07:00
Buluşma Yeri: Kent Park (İsteyeni İstediği Yerden Alabiliriz Sıkıntı Yok)
Toplam Mesafe=160 Km. (İnişli Çıkışlı)
Hava Durumu= Sıcak
Bisiklet Malzemelerini Unutmayın Hazırlıklı Gelin
İstikamet=Hendek-Gümüşova-Yayakbaşı Gölü ve Gölletleri-Gölyaka-Güzeldere
İsteğe Bağlı Olarak Teklifleri Verebilirsiniz?= Hendek Bayrak Tepede Açık Püfe Kahvaltı Yapılabilir Ücret Kişi Başı 10 TL.

Daha Sonra 2 Km Üstünde Selmandede Piknik Alanı ve Hayvanat Bahçesi Var Güzel Yerdir. Orasıda Görülebilir.
Öğlen Yemeği İçin İstege Bağlı Malzemeler Gölyaka'dan Alınacak Mangal Yapılacak veya Orada Yenilecektir.
İrtibat: 0534 324 50 85

arkadaşlar Sakarya büyükşehir belediyesi "DAĞ BİSİKLETİ TURLARI" adı altında etkinlik düzenlemeye başlıyor ilk tur 13 mayıs ta poyrazlar a gidilecek. 2. hafta doğançay ve her hafta parkurlar zorlanıyor. son hafta 1500 rakımlı çiğdem yaylası deniliyor. ayrıntılar www.sakarya.bel.tr adresinde ileriki günlerde verilecekmiş..

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DAĞ BİSİKLETİ TURLARI
http://sakarya.bel.tr/pictures/haberler/resim3797.jpg

(link)

ŞÖn Şelalesİ
buluŞma yerİ: Kent park
hareket saatİ: 07:00
toplam mesafe: 65+65=130 km
yol durumu: Orta sevİye
kahvalti yapip gelİn
bİsİklet malzemelerİnİzİ unutmayin
hava yaĞmurlu gİdİlemeyecek gİbİ olursa gezİ İptal edİlecektİr
İrtİbat: 534 324 50 85

Sakarya Büyükşehir Belediseyisin Düzenlediği Dağ Bisikleti Turları İçin Ayrıntılı Bilgi Vereyim.
07.05.2012 Pazartesi Günü Büyükşehir Resmi İnternet Sayfası Üzerinden Başvurular Yapılacaktır.
Kontenjan 50 Kişi İle Sınırlıdır. 50 Kişilik Kumanya Oluşturulacaktır. Daha Üstü Katılım Olursa Gelen Bisiklet Severler Kendi İhtiyaçlarını Kendi Karşılamak Zorunda Kalacaklar.
Yol Yardımı+Emniyet+Sağlık Ambulans Gibi Hizmetler Mevcut Olacaktır.
İlk Tur Poyrazlar Gölüdür
Buluşma Yeri ve Saati: Kent Meydanı 13 Mayıs 2012 Pazar Günü Saat: 09:00

atakan başkasının adına kayıt yaptırıp bir şekilde girersin tek tek kimlik kontrolü yapacaklarını sanmam.. ama bu birazda sorumluluk meselesi..

Konuklu-hocaoĞlu barajlari gezİsİ
tarİh: 20.05.2012 buluŞma yerİ: Kent park
hareket saatİ: 10:00
toplam mesafe: 40+40=80 km
yol durumu: Orta sevİye
kahvalti yapip gelİn
bİsİklet malzemelerİnİzİ unutmayin
hava yaĞmurlu gİdİlemeyecek gİbİ olursa gezİ İptal edİlecektİr

Geri