Scudo Sports

Sakarya

Merhaba ben Sakarya pamukovadan Sumani arkadaşlar elimdeki yol bisikletini satıp yeni alacağım yaklaşık 2 ay sonra heryere gelmeye hazır olacağım inş. :D

Scudo
Merhaba arkadaşlar. :)

Adapazarı'ndan aranıza katılıyorum. 7 yaşımda bir adet BMX ile başladım bisiklete. 5-6 sene bununla idare ettikten sonra, uzun süre meşhur Bisan Mountain Cat ile devam ettim. Bu süreçte arkadaşlar vasıtasıyla kullanabildiğim en kalburüstü bisiklet Bianchi Aspid XC oldu. Sonra yine bir başka su borusuna transfer oldum. Bisan Aura kullandım ve hala da garajda duruyor bu bisiklet. :) Mahvolmuş vaziyette ve neredeyse biz onu taşıyacak hale geldik. Uzun zamandır bakımsız ve harap vaziyette. Ekmek alma işlerinde kullanıyoruz.

Uzun zamandır da pasif olarak takip ettiğim bu foruma üye olmaya karar verdim. Artık yeni bir bisiklet almanın vakti geldi. Merhaba diyerek aranıza katılmak istedim. Bundan böyle pasif olarak değil, aktif olarak katkıda bulunmak ve tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.

Özgeçmişimi yazmak yerine, kendi çapımda bisiklet tarihçemi yazmak istedim. :)

Bol pedallı günler.

Merhabalar ben de Melih Şeker Mahallesi'nden.Eimdeki şehir bisikletini satıp yol bisikleti topluyorum.Kadrom yolda xrs 030 salkano.Yazın Arkadaşlar ile Fethiye'ye gideceğiz .İsteyen kişiler katılabilir.

(link) faaliyetleri takip edebilirsiniz.

kısmetse yaz aylarında 20 gün kadar sakarya da olucam. dağ tepe gezmek için yol arkadaşı arayabilirim :)

hendekliyim ama istanbulda yaşıyorum,yazın hendekte olucam. belki bir şeyler yapabiliriz..

Merhaba arkadaşlar. Aranıza İzmit ten katılıyorum. İsmim orhan. 43 yaşındayım ve Tübitak ta çalışıyorum. Çocukluğumda bisiklet sahibi olamadığım için şu anda ki en büyük zevkim oğlumla birlikte kısa ( şimdilik) bisiklet turları atmak :). Şimdilik bu kadar. Görüşmek üzere diyorum.

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
Merhabalar bisikletforum'a hoşgeldiniz orhan bey, görüşmek üzere

Orhan bey ben Gölcük'te oturuyorum. İzmit'te çalışıyorum. Hoş geldiniz, safalar getirdiniz.

Merhaba Arkadaşlar ;
Adapazarından aranıza yeni katıldım. Aslında 2 tekere çok da uzak biri değilim.
Aynı zamanda motosiklet sürücüsüyüm. Her çocuk gibi bende bisiklet ile başladım. Ancak extra motorumda vardı :p
Liseden sonra bisiklet ile aramız açıldı. aşağı yukarı 15 yıldır bisiklete binmiyordum. Ancak son zamanlarda bilinçli bisiklet sürücülerin artması ile bende bisiklet almaya karar verdim.
Bu kararımın sağlık açısından ve kese açısından bana olumlu dönüş yapacağından eminim. iş ile ev arasında 10 km mesafe var. git gel 20 km, bu mesafeyi haftaiçi hergün bisiklet ile gitmek istiyorum.
Haftasonlarıda motorlu 2 tekerime bineceğim. Böylelikle ikisini de seveceğim :rolleyes: Ben bu kadar hepinizin tekeri düz bassın. Kalın sağlıcakla

• Beğen
Tepkiler: Hâkî.
Hoşgeldiniz . Benimde memleket adapazarı Hendek :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Can
Merhaba kardeşim, umarım adapazarı merkezdesindir.

Geri