Scudo Sports

Sakarya

evet forum uçmuş. ama iyi olmuş sade ve temiz. bu arada hoşgeldin sefa geldin.

Scudo
Merhaba arkadaşlar.Aranızda yeniyim.Kron marka bir bisiklet almayı düşünüyorum.Adapazarı içinde nerede bulabilirim yardımcı olurmusunuz.

illaki kron almanıza gerek yok siz bütçenizi ve kullanacağınız yeri söyleyin biz ona göre size yardımcı olabiliriz.

merhaba. ben de sakaryadanım
bakalım olursa bir kron xc1000 le karaman-korucuk yollarını aşındıracam :D

hoşgeldiniz ... şuanlık sadece haftasonları orta uzunlukta turlar yapıyoruz ... ama gördüğümüz üzere haftasonlarıda yağışlı olunca organizasyonlar iptal olabiliyor...
havalar tam anlamıyla ısınmaya başlanınca hafta içi bazen çarşamba bazen perşembe günleri akşamları turlar yapıyoruz ama daha sezonu tam olarak açmadık...
Eğer turlara katılmak ve tanışmak isterseniz www.facebook.com/FatihErtugrul veya tel no : 05378598472 artık büyük grup şeklinde olmak istiyoruz sizde arkadaşlarınızı bu işe teşvik ederseniz seviniriz :)

hoşbulduk. facebook' dan hemen ekliyorum. bisikleti yeni aldım. kondisyonum orta mesafe turlara yeterli olur mu bilmiyorum ama hergün 1 saat bisiklet biniyorum. en kısa zaman içerisinde görüşmek üzere.

facebook profilin eklemeye kapalı olabilir mi? arkadaşı ekle seçeneği çıkmıyor profilinde. (link) buradan sen ekleyebilirsin.

ah be kusura bakmayın :D ortak arkadaş olanlar ekleyebilir diye ayarlamışım :) ekledim şimdi.

Yarın 10:30'da KARAPÜRÇEK ŞELALESİNE TUR VARDIR.
BULUŞMA YERİ:KENT PARK
HAREKET SAATİ: 10:30
MESAFE: 30+30 GİT-GEL TOPLAM 60 KM
HAVA DURUMU: SÜPER (KISA GİYİNİN)
HAZIRLIKLI GELİN
FOTOĞRAF MAKİNA VS. UNUTMAYIN
BİSİKLET MALZEMELERİNİDE UNUTMAYIN

PAZAR GÜNÜ HASANFAKI BARAJI VE BÜYÜK AKGÖLE TUR VARDIR.
BULUŞMA YERİ:KENT PARK
HAREKET SAATİ: 09:00
MESAFE: 45+45 GİT-GEL TOPLAM 90 KM
HAVA DURUMU: GÜZEL
HAZIRLIKLI GELİN
FOTOĞRAF MAKİNA VS. UNUTMAYIN
BİSİKLET MALZEMELERİNİDE UNUTMAYIN
MALZEMELER FERİZLİDEN ALINACAKTIR

etkinlikleri son ana kadar takip edin saat veya yer değişebilir ...
Teşekkürler.

pazar günü gidilecek olan geziye gelmeyi isterim ama kondisyonumun yeteceğini düşünmüyorum. ben şimdilik kısa akşam gezilerinize katılayım. en kısa zamanda haftasonu gezilerinde görüşmek üzere :)

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. ısınma turlarına tam başlama zamanı.

• Beğen
Tepkiler: tufancan82
Geri