Scudo Sports

Sakarya

Sevgili Arkadaşlar;
Ben de sizler gibi bu spora gönül vermiş,Sakaryada görevli polisim.İnanın sizlerle tanışmayı çok istiyorum.Bu güzel ilde tek başına olmak hoş değil açıkcası.Mail adresim ergin-senol@hotmail.com.Teşekkürler.

Scudo
Arkadaşlar bu sporda oldukca yeniyim, inanın çok ama çok yardıma ihtiyacım var.40 a merdiven dayadığımız bu dönemde işimiz daha da zor olacak anlaşılan .Teşekkürler.

abi perşembe akşamları turumuz var ve arada sırada hafta sonları tur yapıyoruz :) normalde bende tek başıma dağ tepe dolaşıyorum yani :D

Teşekkür ederim ilginize. Ben gerçekten bisiklet konusuna çok yeniyim çok yardıma ihtiyacım var.Bende salcano xrs 800 16 vites bisiklet var.

Haydi Sakarya, boş durma. Sakaryanın tadını çıkar. Sakaryayı özleyenler var burada :)

@F.Ertuğrul Aydın
fatih ve recep abi siz ne yapıyorsunuz yaaa o güzelim memlekette yatıyormusunuz ah şu kondüsyonumla adapazarında olacam varya her gün sizi ağlatırdım abi bu aralar koptum gidiyorum son iki aydır her hafta ortalama 250-300 km. antreman yapıyorum

Arkadaşlar sapancadan olanlar varsa veya sakaryada tur gibi durumlar olursa (link) ekleyin lütfen :)

Arkadaşlar tur düzenlemeyi planlarsanız lütfen forumda haberimiz olsun. Sapanca'da ikamet ediyorum :) Yeni bir bisiklet alıcam ve acısını çıkaralım dimi :D
Yaşım 16 :) gençler ve abilerimizle güzel turlar düzenlersek hedeflerimizi başta tutarız

İletişim : (link)

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
Tabiki.. tüm arkadaşlar davetlidir. sormaya bile gerek yok. bizde şöyle bir durum vardır. perşembe akşamları hava durumuna göre buluşma yeri kent park saat:20:00 akşam turları ortalama 2 saat gibidir. hafta sonları ve tatillerde kondisyonlu arkadaşlarımız ile uzun turlar yapıyoruz. organizasyon ziyade kişilerle irtibat daha sağlıklı olur. kiminin işi olur kimi gelemez. kimi boş vakti olur gibi bu konuda bize ulaşabilirsin 0534 324 50 85 benim numaram her zaman arayabilirsin. sapancaya çok geliyoruz senide ziyaret eder tanışırız.

Tabiki.. tüm arkadaşlar davetlidir. sormaya bile gerek yok. bizde şöyle bir durum vardır. perşembe akşamları hava durumuna göre buluşma yeri kent park saat:20:00 akşam turları ortalama 2 saat gibidir. hafta sonları ve tatillerde kondisyonlu arkadaşlarımız ile uzun turlar yapıyoruz. organizasyon ziyade kişilerle irtibat daha sağlıklı olur. kiminin işi olur kimi gelemez. kimi boş vakti olur gibi bu konuda bize ulaşabilirsin 0534 324 50 85 benim numaram her zaman arayabilirsin. sapancaya çok geliyoruz senide ziyaret eder tanışırız.

Mert kanka foruma hoş geldin :). Keşke bende yanında olsaydım beraber alırdık bisikletini.

Sevgili Arkadaşlar 6 senedir burda görev yapmaktayım ama nedense tek bir arkadaşla bile tanışamadım sanal alemde olanlar neden reelde ortada yoklar.Ben Sakarya merkezde polisim sizlerle tanışmaya can atıyorum ama malesef hep tek başına kaldım bu şehirde...

@burhan ergin

iletişime geçelim: 0534 324 50 85

beni de aranıza davet ederseniz katılmaya çalışırım mert arkadaşımızla facebook üzerinden konuştuk biraz..eğer kabul görürseniz ben de katılmak isterim 6 yıldır adapazarındayım bisiklet kullanmayı çok severim ama eşlik edecek kimse yok ne yazık ki

malesef şuan havalar soğuk olduğu için devam etmiyor havalar ısındığı zaman devam edeceğiz :) ama arada akşamları çıkıyoruz 2-3 kişi ama bana sorarsan hemen hemen hergün çıkıyorum :)

Uzun bir aradan sonra tekrar herkese merhaba...!

haydaa ... bu forumun sistemlerinde ciddi sorun var ya önceki konumuz gitmiş resmen! Merhaba bu arada :)

Geri