Scudo Sports

Sakarya

Bisikletiniz hayırlı olsun, tekerinize taş gelmesin.

Foruma hoş geldiniz :)

Scudo
Hayırlı olsun resimleri bekliyoruz...

Forumda carraro sportive kulübü var katılabilirsiniz fikir alışverişi için.

Forum hoş geldiniz Şamil Bey. Umarım gönlünüzce vakit geçirirsiniz. Bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun. Bol pedallı günler dilerim.

@Samil Altundal

Hoşgeldiniz!

Elinizin bilek hareketi yerine bacak kaslarınızla hızlanmanın zevkine vardıkça ''keşke'' demeye devam edeceksiniz.

Milyonların sizin verdiğiniz kararı vermesini gönülden diliyorum.

Hoş geldiniz. yeni biskletiniz de hayırlı olsun. Allah kazalardan korusun. Bisklet ayrı bır dunya :)

Merhaba arkadaşlar,

Sakarya da Carraro Yetkili servisi var mıdır ? Yetkili servis arıyorum, muhakkak vardır ama tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır ? Bakımlarını yaptırmak istiyorum.

Saygılar

bimeks'in sağından girince reji sokağı var orada ada motosiklet var gayet iyi bir servis

(link)

TURAN GÖKÇAY ÇARK CADDESİ TÜMEN KARŞISI GÖKÇE SOKAK NO:13 MERKEZ 264 273 73 06
ÖMERİM BİSİKLET ÇETİN GÖKÇAY YENİDOĞAN MAHALLESİ HARMANLIK SOKAK NO:25/A MERKEZ 530 886 67 87
TEMİZ İŞ MOPET AYNUR ÇAKICI ŞEKER MAH.KANARYA SOK.NO:10 ADAPAZARI MERKEZ 264 274 89 84
FEVZİ DENİZ YENİ SAKARYA CADDESİ NO:186/A MERKEZ 264 241 40 39
MUSTAFA KAN SANAYİ ÇARŞISI NO:7 KAYNARCA 532 466 99 65
NURİ AKTÜRK BAŞPINAR MAH. SELVİDİBİ SOKAK NO:16 HENDEK 264 614 43 29
ALEMDAR MOTORLU ARAÇLAR SAN.TİC.LTD.ŞTİ. ÖMERCİKLER MAH.ADA CAD.NO:371 AKYAZI 262 418 23 72
ALİ ŞİMŞEK ÇAYİÇİ MAH. KAYACAN CADDESİ BALKAYA APT. NO:17 SAPANCA 538 604 13 49
CİHAN SERT GAZİ SÜLAYMAN PAŞA MAH.FATİN RÜŞTÜ ZORLU SOK.NO:7 GEYVE 535 204 54 63

Merhaba arkadaşlar 500 TL bütçem var bu bütçeye göre önde amortisörü olan mtb bisikletler inden hangilerini alabilirim

Bütçenizden biraz fazlası ama, sıfır olarak şunu: (link)
İkinci el olarak şunu: (link)
...düşünebilirsiniz.

Salcano ng750 26 v man bisikletini gördüm tam bütçeme göre bu bisiklet nasıldır

Erol bey teşekkür ederim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Ada Bisiklete gittim, aldigimdan beri ilk bakım ve iyikide gitmisim sıfır gibi oldu bisiklet tavsiye ederim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkese selam aleyküm diyeyim öncelikle. bende aranıza yeni katıldım 2-3 ay falan oldu alt komşum sayesinde heves ettim ama bakalım hayırlısı şimdilik güzel bir garajım ve 2 adet bisikletim var önceden zaten garaj vardı ama bisiklet malzemeleri ile iyice kalabalık oldu.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
buda bizim masa üstü tornamız
(link)

Geri