Scudo Sports

Sakarya

Scudo
İlk üniversitemi Sakarya'da okudum. Benim zamanımda bisiklet süren kimseyi görmedim desem yeridir. Şimdilerde epey bisikletli varmış selam herkese.

@Atahan Eker

dahada artacak inşallah o yolda ilerliyoruz :D

sakarya dan merhabalar

Sakarya serdivan selamlarr.
Yol bisikleti alacağım bir iki aya inşallah. Tanışalım, hatta turlar yapalım ne güzel olur. Şehrimizin yeri çok güzel bisiklet turu rotaları bakımından

Turlarımıza ve güzel Sakaryamızı daha güzel tanımaya gezmeye bekleriz.

Merhaba arkadaşlarr önceden üyeydim fakat aktif değildim artık hep burdayım kullandığım bisiklet
Mosso 2670TB Acera
Bol Pedallar 20150401_175619.jpg 20150401_175716.jpgIMG_20141231_175052.jpg

Merhaba bende Sakarya GEYVE'den ,şuan malesef bisikletimi almak için para biriktiriyorum :( herkese kazasız belasız pedallar140-thickbox_default.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ali.can
Hoşgeldin alican. Baştan farketmedim sen olduğunu :)

• Beğen
Tepkiler: Ali.can
Merhabalar bende Sakarya Hendek ten Bianchi TDL 1300 HD herkese kazasız sürüşler.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04/07/83a3f5102da3b224119eba53d24db98f.jpg

sakarya'da tur falan temmuz itibariyle bi program yapalım hocam.

Bende sakaryaliyim arkadaslar. Günesler / adapazari

Adapazari/ güneşler. Salcano city life 10 hd

haftaya ilk kez uzun yola çıkıcam ataşehir-karasu arası gidicem toplam 208 km imiş. bisikletim eski ve ağır. sorun şu: ortalama 15 km hızla 1 günde gidebilir miyim? bi de otobanın bazı bölümlerinde emniyet şeridi yok, çok sıkıntı çeker miyim?

bu karasu sakarya karasu mu

Ortalama 15 km/h ile bir gün demişsin de bence o bisikletle 8 saat gitsen başarıdır. 15x8'den 120 km gidersin ama molalar falan hariç bence sakin sakin 2,5-3 gün yeter ama 1 gün imkansız.

• Beğen
Tepkiler: Süphan Hasdemir
@Tolga Çelebi
o zaman ilk gün izmit'e gitsem orada çadır atsam 2. gün kendimi biraz zorlayıp varırım gibi teşekkürler

208 km tek gün mantıklı değil zaten yapan arkadaşlar var ama acil bir işiniz yoksa zamanınız da varsa mesafeyi bölüp 2 günde bitirmek en iyisi

Geri