Scudo Sports

Sakarya

Scudo
Çevre yolunda bisiklet sürerken, her daim karşı şeritte bir bisikletli görüyorum.
Pazar günü ilk defa beni fark etti. Ben salına salına giderken uzun uzun beni süzdü. :muck:
Umarım bu forumdadır. Gerçi arkadaş yarışçı olduğundan ona ayak uydurmak zor olur.

Bende varım. Eser ilkokulundayım. Geceleri kafama göre takılıyorum. Dün karaman 34 km yaptım.
Haftasonları poyrazlar yada çevre yolunda ileri geri kafama göre geziniyorum. Plan ve projeleriniz olursa haber verin.
Kamp atacak potansiyel ve malzeme var.

aramıza hoş geldiniz, kocaeli'ye yolunuz düşerse mesaj atın lütfen. malum yakınız. :)

Bende varım uzun bı aradan sonra ilk etapta eskı bısıkletımı toplayarak basladım bıraz kondusyondan sonra ılerı sevıye bır bısıklete gecmeyı dusunuyorum aksmaları merkez kalıcı konutlar (Korucuk) arasında dolanıyorum ılerleyen zamanlarda sapanca karasu gıbı ıstıkametler dusunyorum .. herkese ıyı forumlar :)

Sakarya, Camili-korucuk-karaman civarında oturanlara, daha önce yaptığım tek yönü yaklaşık 42 km'lik şu turu kesinlikle öneririm:
Trafiği az, doğası güzel, yolları asfalt; bazı kısımlarda 400 metre rakım civarlarına, ağaçlı güzel manzaralara, köylere ulaşıyorsunuz.
[/URL

• Beğen
Tepkiler: Serhat TUNÇ
En kısa zamanda deniyeceğim bu turu .. kondusyonumu artırmalıyım bıraz .. Ama bu turu uygulayacak olan ksııler varsa daha erkene de cekebılırım tabı eglencelı olacagını dusunuyorum guzergah dedıgınız gıbı yesıllıgı bol bolgeler ..

Bende Yarım Adapazarı sayılırım Kayınpeder tarafından, Bazen gelir giderim Sakarya karasu yolunda küçük turlar yapıyor,

Bir haftasonu için organizasyon yaparsanız katılmaya çalışırım

evet sakaryadan bizde varız hendekteyim baya ara verdik arkadaşlar buluşup tur yapalım ne dersiniz?

Arkadaslar bende sakaryada ögrencilik yapmaktayim serdivanda kalıyorum , basligi okuyunca hevesim iki kat artti Sakaryada bisiklet dostlarinin oldugunu bilmek cok güzel :) , bende kondisyon icin çevre yolunu turluyorum geceleri tabi uzun yola hazirlik icin . Forumdan takipteyim, organize olup turlara katılmak isterim herkese iyi forumlar :) .

Turları (link) grup sayfasından takip edebilirsin. Turlara katılabilirsin.

@recep24ank

yalnız paylaşımda bulunamazsınız tur düzenleyemezsiniz.

https://www.facebook.com/groups/426167587491755/ istediğiniz zaman istediğiniz fikri paylaşabilir ve sizde tur yapabilirsiniz.

https://www.facebook.com/groups/426167587491755/

İnsanlar Kendi Düşüncelerini ve Kararlarını Kendi Kendi Verebilir. Siz Neden Aşağılayıcı Bir Yorumda Bulunarak Kendi Reklamınızı Yapıyorsunuz. Bu Ne Saygısızlık.

Cannondale CAAD10 5 105
Orbea ORCA B M50-AKSIUM
Orbea AVANT M50
Trek 1.5
Trek Madone 2.1

Geri