Scudo Sports

Sakarya

yer camili valilik binasından 1 km yukarda yakın bir yer bisikletle 25 dak yer. uzun bir tur olsun dersek saklıgölden çaltıcak gölü, küçük akgöl ve poyrazlar gölü olarak 4 gölü tek seferde gezebiliriz gelmek isteyenler yazsın veya irtibat: 5343245085

Scudo
valla uzun olsun isterim de,kondisyon denen bişey yok :D
bna uygun,saat olarak kaç gibi uygun size?

http://img507.imageshack.us/img507/7707/akglwz5.jpg

Gökçeören Gölü Burayı Bilen Varmı??? Buraya Gidelim Olmassa

Sakarya il merkezinin 7-8 km. kuzeybatısında bulunan Gökçeören Gölü’nün çevresi basık sırtlarla çevrelenmiştir. Gölün yakınındaki yerleşmelerden ötürü Aralık Gölü veya Meşeli Gölü ismi de buraya verilmiştir.

Gölün yüzölçümü 25 hektardır. Çukur bir alanda bulunan bu gölün devamında Dipsiz Göl isimli bir göl daha bulunmaktadır. Pek derin olmayan, yağmur ve kaynak suları ile beslenen göl Kış ve Bahar aylarında genişlemekte, Yaz aylarında da oldukça daralmaktadır. Suların çekilmesinden sonra kalan arazide tarım yapılmaktadır.

Göl içerisinde çeşitli tatlı su balıkları yaşamaktadır.

Benim için hiç farketmez,ama gelicek olanlar varsa söylesinler.
Köpek olmasın da :D

@recep24ank

google earttan yerini buldum yolunu buldum aralık köyü içerisinden gidiliyor ben kapalı spor salonu yanında oturuyorum benim evden 10 km görünüyor yakın biryer mesa olarak bu gün buraya gitmek istiyorum akşam saat 18:00 hareket duruma görede değiştirebilirim saati işte güzergah

http://i1008.hizliresim.com/2010/8/3/1381.jpg

Arkadaşlar ben çıkıp gezeceğim saatin bir önemi yok gelmek isteyen olursa 5343245085 çağrı atsın yeter yer yön güzergah belirleriz

vakit geç oldu eve yeni geldim yarın ekleyecegım resimleri

Ben de dünkü turda yaşadığım aksilikten dolayı gelemedim,daha bisiklete bakmaya fırsatım olmadı çünkü,kısmet diyelim artık

@F.Ertuğrul Aydın

Fatih gözlüğün bende, ne zaman istersen alabilirsin. Haber vermen yeterli. Serdivandayım. Tlfonum 0506 618 20 98

Arkadaşlar yakında Sakarya da yarış olacak misafiriz size :)

@Hakan Yazman

Hadi ya, yarışlar nerede yapılıyor? geleyim de geçeyim hepinizi:)

Bisiklet Federasyonunun faaliyet takvimine göre 15 Ağustos tarihinde "Sakarya MTB Cup" yarışması düzenlenecek. Ramazan ayına denk geldiği için pek takip etmemiştim. Sanırım yarışma Serdivan Kıran Tepe civarında düzenlenecek.
Yarışacak arkadaşlara başarılar dilerim.

bu gün de çıkıp gezeceğim gelmek isteyen bana ulaşabilir

5343245085

bu gün için bir plan yok ama ben bisikletimi 10 günlüğüne bisikletçiye bıraktım ultra bakıma girdi. ramazanda geldi 1 ay mola başladı. hayırlısı artık ramazandan sonra

Geri