Sahil yolunda kaza geçirdim

_bluessy_

Aktif Üye
Kayıt
24 Şubat 2006
Mesaj
159
Tepki
76
Şehir
İstanbul
slm arkadaşlar...sizlerle paylaşmak istedim...maalesef sahil yolunda talihsiz bir bisiklet kazası geçirdim =( çokta isteksızce cıkmıştım dün yola aklımdan yeşilbisiklete uğrayıp kask bakmak gecıyordu (kaskım kırılmıstı çünkü kasksız kalmıştım) annem evde rahatsız yatıyordu, gitmek içimden gelmedı ama o da sende sıkıldın bi tur at diye ısrar edince çıktım hemen gıdip gelmek için...suadiye otelının önundakı yuvarlaktan yeni geçmiştım tam yolun daraldıgı noktada karsıdan hızla iş makınasının geldiğini gördüm...sağa kaydımm yan yana gecmek uzereyken nasıl oldugunu anlamadan makınenın arkasından 8-9 yaşlarında bisikletli cocuklar önüme fırladı...belliki iş mak.nın arkasına tutunmuşlardı eğlence olsun dıyee...bırakıp aniden önüme fırladılar, cok hızlı gıtmıyordum onları görünce iice saga kaçmak istedım sağa bakmamla hemen arkamdan tozu dumana katarak gelen kamyonu gordum (rahat 70 km si vardı) bir anda kaçacak yerim kalmadı mecburen cocukların ustune gıttım (onlarda gulerek ustume gelıyorlardı, artık amacları neyse..)

sonuçta; soldadi iş makınesıne(yavaşlamadı bile) kafamı carptım(kulak kısmımı) ve sonrada bısıkletlilere carpıp sag elimin üstüne düştüm=( şu an elim kırık, kulağım zedelendi(allahtan kulak zarına bişi olmamış), kalçamda ezikler var, sol dizim yaralandı...allahtan başıma aldıgım darbeden bişi olmadı en cok ondan korktum...ama kaza anı sanırım burda ölüyorum dıye aklımdan gecirdim =( 1 ay bısıklete binemicem...

isyanım sahıl yolunda insan hayatını hiçe sayarak gazlayan kamyonlar..birileri bişiler yapsın artık bu duruma =(
 
Scudo

Murat CER

Forum Bağımlısı
Kayıt
11 Ekim 2004
Mesaj
2.047
Tepki
1.134
buna da şükür..keşke hiç olmasaydı..inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve bisikletli günlere dönersin...
 

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Temmuz 2005
Mesaj
7.157
Tepki
7
_bluessy_ çok büyük geçmiş olsun :(. O kaza öncesi kararsızlık anını inan okurken hissettim resmen. 1 ay uzun bir süre ancak yine de ucuz atlatmışsın diyorum. Her zaman daha kötüsünün de olabileceğini düşünmek lazım. Allah korumuş, çok büyük geçmiş olsun :(.
 

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Kayıt
27 Şubat 2006
Mesaj
2.660
Tepki
4.807
Şehir
Türkiye
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede iyileşirsin. Bisikletler kimsenin umrunda değil zaten. İnşallah duyarlar sesimizide bizide biraz anlarlar.

Tekrar tekrar geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Sevgiler...
 

ulas

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Mayıs 2006
Mesaj
3.957
Tepki
9.754
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Geotech
Merhaba Bluessy,

Büyük geçmiş olsun. Umarız en kısa zamanda iyileşirsin. Bir ay uzun bir süre ama sağlık olsun demekle yetinebiliriz ancak... Kendine iyi bak...
 

Mustafa KILIÇ

Daimi Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
237
Tepki
311
Şehir
Samsun
İsim
Mustafa Sedat KILIÇ
Çok büyük geçmiş olsun. Pervasız insanlar yüzünden yaşam alanları gittikçe daralıyor. Trafikteki keşmekeş yüzünden yollara çıkamaz oluyorsunuz, kalabalıklar yüzünden alışverişe gidesi gelmiyor insanların ve nihayet kimi sürücüler yüzünden de bisiklet kullananlar tehlike altında. Genelde geri çekiliyoruz. Yolları onlara terkediyoruz. Olanakları tüketiyoruz.

Bu da bir tür terör, karşındakini yok saymak. Duyarsızlığın dik alası. Tehlike çanı. Gerçekten çözüm bekleyen ciddi sorunlar.

Yerel yönetimlerin de , Karayolları'nın da , Trafik Yönetimi'nin de sorumlulukları çok büyük. Umarım daha ciddi sonuçlarla karşı karşıya kalmadan gereken müdahaleler yapılır. Bu tür olaylarda gerekli yerlere durumu ileterek, o an için sonuç alınsın alınmasın, insanların şikayetlerini iletmeleri çok önemli.

Tekrar geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
 

_bluessy_

Aktif Üye
Kayıt
24 Şubat 2006
Mesaj
159
Tepki
76
Şehir
İstanbul
saolun arkadaşlar =( çok özlicem bisiklete binmeyi...içimde hala kızgınlık var kamyonlara...evet belki de şikayet etmeli, ama o anki şokla hiç bişi düşünemedim yeni yeni olaylar oturuyor kafamda...zaten o kargaşada olayda hatası olanların hepsi kaçtı...etrafta yardıma gelen her insanın başına benzer olaylar gelmiş hepsi isyan ediyordu bu durumaa

her ne olursa olsun ben "bisiklet" yolunda gayet duzgün giderken adeta otoyolda gidiyormuşcasına bu kazayı yaşamamalıydım..neyse oldu olan artık...
 

OzgurIskin

Daimi Üye
Kayıt
6 Haziran 2006
Mesaj
297
Tepki
215
Şehir
Istanbul
Geçmiş olsun. Istersen bendeki gibi bi kask yapabilirim senin için ;) :D
 

otec

Forum Bağımlısı
Kayıt
10 Şubat 2006
Mesaj
943
Tepki
712
Şehir
istanbul
üzüldük tabiiki. hepimizin başına gelebilir :(

geçmiş olsun.
 

Akrep_Kral

Üye
Kayıt
13 Temmuz 2006
Mesaj
92
Tepki
33
Şehir
kirklardiyari39
@_bluessy_
öncelikle çok geçmiş olsun diyorum. istanbul gibi bir yerde bisiklet kullanmak çok zor ve güç bir şey. zaten bisikleti araçtan sürücüsünü de adam yerine saymıyorlar. valla çok dikkat etmek gerkiyor.
 

Anıl(shopar)

Forum Demirbaşı
Kayıt
23 Mayıs 2006
Mesaj
568
Tepki
228
Şehir
Erenköy, İstanbul
büyük geçmiş olsun en kısa sürede iyileşmen dieğiyle ya sahil yolu gibi bi yerde iş makinasının ne işi var iş makinasının arkasında çocukların ne işi var
 

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Ocak 2006
Mesaj
1.096
Tepki
763
_bluessy_ herseyden once buyuk gecmis olsun. Kazayi tam olarak nerede yasadigini anlamadim, ancak son post'unda bisiklet yolunda oldugunu okuyunca iyice tuylerim urperdi. Simdi olaya karismis olanlarin kacmis olmasi onemli degil. Hic sahit bulabilir misin? Bulamassan dahi bence biran once olay yerine geri don, ve orada calisanlarla konus. Mumkunse yanina bir arkadasini da al, boyle durumlarda insanin sinirleri bozulabiliyor, olasi bir durumda en azindan sirtini dayayabilecegin bir insan olsun. Cok sinirlenmemeye ve insanlarla tartismamaya calisarak o gun orada hangi ekibin calisma yaptigini ogren. Daha sonra da tum bu bilgileri bir dilekce/sikayet olarak Istanbul Buyuksehir Belediyesine sun. Olayda kaskinin olmamasi bir sanssizlik, ancak bisiklet yolunda olman bir avantaj. Ve LUTFEN bir sey yapmamazlik etme bu konuda.. Bu forumda dehsetle okudugum 3. kaza bu ve "nasil olsa bir yere varamam" mantigi beni daha da dehsete dusuruyor!!! Yasadigin ciddi bir yaralanma, ve suclular yakalanmasa bile en azindan sikayetin yapilmis olur. Dilekceni hazirlarken tum hastane masraflarinin fis ve belgelerini (doktor raporu fotokopileri vs) de sikayet mektubuna ekle..

Tekrar cok gecmis olsun!!!
 

Ender Alıcıoğlu

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Haziran 2006
Mesaj
2.405
Tepki
3.923
Şehir
Antalya
_bluessy_

Geçmiş olsun .

Anlattığına göre çok büyük bir tehlike atlatmışsın. Nerdeyse iş makinasının altına düşecekmişsin. Ama anlamadığım sen bu makinaya çarpıp yere düşüyorsun ama olay sonunda herkes kaçtı diyorsun. Bence bu iş makinası oralarda bir yerde çalışıyordur. Mutlaka bir bilen vardır. Bence bu işin peşini bırakma derim.'bikergrrl' dediği gibi hakkını ara derim.

Sana çok geçmiş olsun .allah beterinden saklasın derim. Kısa zamanda iyileşmen , yeniden bisikletine dönmen ve sağlıklı olman dileğimle hoşçakal derim.
 

Lancer

Daimi Üye
Kayıt
27 Mart 2006
Mesaj
235
Tepki
79
Şehir
Izmir / Bornova - Sakarya
geçmiş olsun, acil şifalar dilerim..
 

JeTSeLiM

Üye
Kayıt
18 Temmuz 2006
Mesaj
6
Tepki
2
Geçmiş olsun merak etme senden kötüleride var ben de yeni motor...le kaza yaptım kollarımda ayaklarımda sıyrıklar var resmini çekip size yollardım ama mideniz kalkar şimdi tek sorunum gece uyku uyuyamıyorum sen bir ay binmeyecekmişsin ben tamamen vazgectim motorsiklet kullanmaktan hiç bisiklette böyle yaralandığımı hatirlamıyorum en iyisi bisiklet hafif, ekonomik, ergonomik, tehlikesi az daha ne isteyebilirimki boşuna demiyorlar: iki tekerlekli seytan işi.