slm arkadaşlar...sizlerle paylaşmak istedim...maalesef sahil yolunda talihsiz bir bisiklet kazası geçirdim =( çokta isteksızce cıkmıştım dün yola aklımdan yeşilbisiklete uğrayıp kask bakmak gecıyordu (kaskım kırılmıstı çünkü kasksız kalmıştım) annem evde rahatsız yatıyordu, gitmek içimden gelmedı ama o da sende sıkıldın bi tur at diye ısrar edince çıktım hemen gıdip gelmek için...suadiye otelının önundakı yuvarlaktan yeni geçmiştım tam yolun daraldıgı noktada karsıdan hızla iş makınasının geldiğini gördüm...sağa kaydımm yan yana gecmek uzereyken nasıl oldugunu anlamadan makınenın arkasından 8-9 yaşlarında bisikletli cocuklar önüme fırladı...belliki iş mak.nın arkasına tutunmuşlardı eğlence olsun dıyee...bırakıp aniden önüme fırladılar, cok hızlı gıtmıyordum onları görünce iice saga kaçmak istedım sağa bakmamla hemen arkamdan tozu dumana katarak gelen kamyonu gordum (rahat 70 km si vardı) bir anda kaçacak yerim kalmadı mecburen cocukların ustune gıttım (onlarda gulerek ustume gelıyorlardı, artık amacları neyse..)
sonuçta; soldadi iş makınesıne(yavaşlamadı bile) kafamı carptım(kulak kısmımı) ve sonrada bısıkletlilere carpıp sag elimin üstüne düştüm=( şu an elim kırık, kulağım zedelendi(allahtan kulak zarına bişi olmamış), kalçamda ezikler var, sol dizim yaralandı...allahtan başıma aldıgım darbeden bişi olmadı en cok ondan korktum...ama kaza anı sanırım burda ölüyorum dıye aklımdan gecirdim =( 1 ay bısıklete binemicem...
isyanım sahıl yolunda insan hayatını hiçe sayarak gazlayan kamyonlar..birileri bişiler yapsın artık bu duruma =(
sonuçta; soldadi iş makınesıne(yavaşlamadı bile) kafamı carptım(kulak kısmımı) ve sonrada bısıkletlilere carpıp sag elimin üstüne düştüm=( şu an elim kırık, kulağım zedelendi(allahtan kulak zarına bişi olmamış), kalçamda ezikler var, sol dizim yaralandı...allahtan başıma aldıgım darbeden bişi olmadı en cok ondan korktum...ama kaza anı sanırım burda ölüyorum dıye aklımdan gecirdim =( 1 ay bısıklete binemicem...
isyanım sahıl yolunda insan hayatını hiçe sayarak gazlayan kamyonlar..birileri bişiler yapsın artık bu duruma =(