Scudo Sports

Sahil yolunda kaza geçirdim

@nisan baklası

evet..benı hastaneye kaldırdıktan sonra bana yardım eden insanlar (ki babamın arkadaşı çıktı bir tanesi) gidip çalışanları epey bir haşlamış..onunlarla konuşmayı düşünüyorum ilk etapta..çünkü benden daha iyi görmüşler etraftakiler kazanın nasıl olduğunu...ve mutlaka şikayetimi yapıcam sonuç alırım almam ...ama yapıcam biraz kendimi toparladığım gün gerekeni yapıcam.

Scudo
okurken ben bile oturduğum yerden paniğe girdim......:( çok geçmiş olsun...umarım eski sağlığına 1 ayda kısa sürede kavuşursun...

Geçmiş olsun, bende okurken kasıldım resmen.
Bu bir ay süresinde kaskını almaya bak bence ve arkadaşların dediği gibi şikayette bulun. Tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun.
Biz doğru düzgün bir trafik, eğitim, sağlık, adalet, vs. vs. sistemi kuramazsak bir gün "Allah korumayacak."

geçmiş olsun. benim de el bileğim kırıktı 2 ay kadar önce. eğer iyi bakarsan bişeyin kalmaz. şimdi ağırlık bile kaldırıyorum ben. bilgisayar başında oturup yazı yazmanı tavsiye etmem mesela..ve alçı çıktıktan sonra sıcak suyla fizik tedaviyi ihmal etme sakın.

Çok çok geçmiş olsun.Şikayetten vazgeçme.Suçlular muhakkak cezasını çekmeli.

@fulham

sanada cok geçmiş olsun...gerçi geçmiş;) dikkat edıyorum..zaten pc.de yazıları sol elimle yazmaya cabalıyorum mause u da solla kullanmaya cabalıyorum epey zor gelıyor :)

Geçmiş olsun,

Yaz günü iş makinelerinin o yolda ne işleri varsa artık. :mad:
Tüm kış (hadi kışın anlaşılır da), baharlarda niye yapmazlar bu yolları da hem yürüyenlere,hem bisiklet kullananlara çile çektirirler anlamam. :mad:
Hakkını aramalısın mutlaka!

Acil şifalar diliyorum.

Gecmis olsun gercekten.... LUtfen dikkatli olalim arkadaslar... Trafik canavarlari iki tekerlekli araclari hice sayiyorlar, adamlarin ne sinyal verdikleri var, yola cikarken bizim gecmemizi bekledikleri :( LUTFEN SEHIR TRAFIGINDE dikkat.. ozellikle moraliniz bozuk, isteksiz ve keyifsizseniz, bence biziklet bu moddan kurtulmak icin bi yol olmamali,cunku butun dikkatinizi bir an olsun sıkıntılarınıza verdiginizde yolu unutuyorsunuz... TEKRAR GECMİS OLSUN BLUESSY...

• Beğen
Tepkiler: ismailofli
@ferdibo

çok sağol ... ama yalnışlık olmasın ben trafikte gitmiyordum=( sahilde, güya çizgilerle ayrılmış bisiklet yolunda gidiyordum....

yaww bide bu gece çamaşırsuyundan zehirlendim.=( dışarı yrüyşe çıkıcaktık..apartmana bi çıktım 2 kat aşağı indim berbat dayanılmaz nefes kesici bi koku hemen eve döndum , dar attım kendimi ama başım döndü, mıdem buladı, nefes alamamaya başladım..hastaneye gittik; oksijen verdıler, 2 tanede iğne yaptılar (alerjim oldugu için ödem oluştu) sonra geldım. Öğendim ki kapıcımız, harika bi cahillik rneği gösterıp; çamaşır suyu ile kireç sökücüyü (ki kirec sökücü üstunde asla camasırsuyuile kullanmayın dıye yazar,zehırler diye)karıştırıp merdvenlere boca etmiş =( gözümüzü hastaned actı =( poff neyse bu da gecti ...

@_bluessy_

_bluessy_ merhaba

Akılıma geldiniz , ne durumdasınız diye , bi elinizi sorayım dedim, sizin ,sayfayı ararken, birde baktım ''..hastaneye gittik; oksijen verdıler '' diye yazınızı gördüm.

Geçmiş olsun. Kapıcının yaptığıda işmi . İyi kendiside yatıp kalmamış. Ama ciğerlerde tahribat yapıyor. Siz gene ucuz atlatmışsınız. Bazı bünyelerde ve alerjisi olanlarda, daha kötü etkiler yapıyor. Eşim de alerjisi olduğu için hiç bunları kullanamaz.

Size tekrar geçmiş olsun derim. Kazadan dolayı eliniz ne durumda . İnşallah kalıcı bir şey kalmamıştır.
Sizleri tekrar bisiklet üstünde ve sağlıklı görmek ümidi ile hoşçakalın.

sen en iyisi bi kurşun felan döktur yada sadaka felan wer bi kaç gün içinde bayaa tehlıke atlatmışın tekrar geçmış olsun

1 hafta sonra açılacak alçım ..acayip sevinçliyim...tekrar dönuyorum aranıza :winkenlux :D

Geri