Scudo Sports

Sahil yolunda kaza geçirdim

YA çok üzüldüm çok geçmiş olsun hakikaten okurken yaşadım...ALLAH beterinden saklasın ...neyse 1 ay sonra seni aramızda bisiklete binerken görmekten mutluluk duyarız...umarım ailen bisiklete binme yasağı koymamıştır bence bu kazadan daha kötü olur...(benimkiler en ufak kazada yasaklar da) :) görüşmek üzere

Scudo
çok saol...yok yaw yasaklamazlar gerçi yasaklasalarda nafile ya beni bisikletimle kabul edicekler ya da beni bisikletimle kabul ediceklerr =))) iki şıktAN birini seçerler artık =)) bisikletim olmazsa yaşam damarlarımdan biri kesilmiş olur benim....az kald bi r buçuk hafta sonra aranızdayım

@JeTSeLiM
mrb dostum bisiklet üzerinde de ağır kazalr olabilir sonuçta bisiklette normal bir motorun çıktığı hıza çıkabilir tabi bunda küçük cc li motorları kastediyorum. önce bir arkadaşımı örnek vereyim arkadaşım uzun yol otobüslerinin bagaj kapağına çarptı yüzü komple ayrıldı 25 dikiş atıldı. kendimdnbir örnek geçen yağyaptığım kaza da çenem açıldı 5 dikiş artı soyuklar var... yani kaza hatta kötü bir kaza bisiklet üzeinde de olabilir. olmaz diye bir şey yok

arkadaşlar daha önce böyle bir kkaza geçirip şikayetçi olan oldu mu ? varsa nasıl ve nereye şikayette bulundunuz?

Dahada üzülmeni istemem ama sanki iş işten biraz geçti gibi geliyor bana.Yanlış hatırlamıyorsam epey bir zaman geçti olayın üzerinden.Yani burası Türkiye gidip şikayet etsen kızarlar birde dikkat etseydin diye..Gerçi elinde yeterince kanıt,görgü tanıkları sana çarpan aracın plakası varsa belki etkili olabilir.En azından devletin hastane v.s masraflarını ödemesi gerekir ama ben yazarken bile pek inanasım gelmiyor böyle bir şey olacağına.Acı ama gerçek:(

tanıdığın bı awukat warsa onun la bı görus maddı manewı tazmınat dawası aç bişey elde edemessın fakat adamları bayaa bı uğraştırırsın ....
tekrar geçmış olsun

yaklaşık yarım saat sonra doktora gitcem sanırım bugün alçım çıkıcak sevinçten havalardayım yaa =))) oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:winkenlux :winkenlux :winkenlux :winkenlux

işte sonunda bitti =) kurtuldum =) fizik tedavı beni bekler ama gayet iyiyim arkadaşlar =) çok iyiyim tamamen eskı performansı 3-4 haftayı bulur deıd doktor ama benım elim iyi durumda su an hızlı iyileşicek döndüm aranıza =)

Geri