Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

craigslist yada eski bbs tarzı basit arayüzlü bir ilan verme sitesi alternatifi var mı acaba. yiğidin biri yapsa ve bizi yamyam şirketlerden kurtarsa iyi olurdu.

• Beğen
Tepkiler: batikanunver
Scudo
Geçen banada oldu, ne yaptıysam adama cevap yazamadım. Hatta numarayı '' Sıfır beş yüz ...... '' tarzında yazdım gene kabul etmedi. Sonunda adama sen yaz numaranı yazdım halen cevap gelmedi, muhtemelen oda uğraşıp boşvermiştir sonunda :koptum: :koptum:
Bisikletforum a davet etseydin buradan yapardın muhabbetini.

(link)
(link)
(link)

İngiltere'de ikinci el bisiklet piyasası çok canlı. Uygun fiyatlara çok iyi bisikletler bulunabiliyor. Sahibinden yerine buraya bakınmak daha mantıklı lol

(link)
(link)
(link)

İngiltere'de ikinci el bisiklet piyasası çok canlı. Uygun fiyatlara çok iyi bisikletler bulunabiliyor. Sahibinden yerine buraya bakınmak daha mantıklı lol
Avrupa'da da durum çok farklı değil yeter ki araştırıp bulun ama mesele oraya gidip almakta. Öncede 1500€ limit varken oradan birisi vasıta ile alınma imkanı vardı ama artık illa gitmek gerekliliği olduğu için pek anlamı kalmamış durumda. Zaten gidip alan kişi de genelde sıfır yada sıfıra çok yakın bisiklet tercihinde bulunuyor.

(link) 2500€ iyi para ama yanında 1 set yol tipi lastikli jant seti, 1 set yedek gravel lastiği 1 adet gidon olduğunu düşününce gayet makul duruma geçiyor.

UK ve mtb pazarı için en doğru adres (link) burada bana göre ne kadro ve bisiklet var anlatamam ama sadece bakabiliyoruz. XL veya XXL

(link)
(link)
(link)

150 euro sınırı varken nasıl getirilecek? Herkesin yurtdışında bir tanıdığı yok maalesef.

Muhtemelen sahibinden ilanları arasında gördüğüm açık ara en "orijinal" ilanı keşfetmiş bulunmaktayım. Kendisi full aero karbon bir yol yarış bisikleti. 6,9 kg ve ilanda replika ya da imitasyon gibi ibareler yok. Demek ki orijinal bir bisiklet. Kendisi 880 km yol yapıp 5 defa bakıma girmiş. Göbeklerden gelen sesler, insanların dikkatini oldukça çekiyormuş. Her detayı incelemeye değecek, fiyatıyla da cezbeden bir ilan.

(link)

Ekran Resmi 2023-10-11 16.47.52.png

Ekran Resmi 2023-10-11 16.48.10.png

Muhtemelen sahibinden ilanları arasında gördüğüm açık ara en "orijinal" ilanı keşfetmiş bulunmaktayım. Kendisi full aero karbon bir yol yarış bisikleti. 6,9 kg ve ilanda replika ya da imitasyon gibi ibareler yok. Demek ki orijinal bir bisiklet. Kendisi 880 km yol yapıp 5 defa bakıma girmiş. Göbeklerden gelen sesler, insanların dikkatini oldukça çekiyormuş. Her detayı incelemeye değecek, fiyatıyla da cezbeden bir ilan.

(link)

310407 dosyayı görüntüle

310408 dosyayı görüntüle
Bu bisiklet geçenlerde facebookta bir grupta vardı hatta yorumların birinde forum üyelerinden olan @Semih Cavdar abi ve bir başka kullanıcı bisikletin orijinal olup olmadığı ile ilgili çeşitli kaynaklar gösterince satıcı arkadaş karşı taarruza geçmişti. Hatta göbek sesi yüksek olması jantın kalitesini ortaya koyuyor tartışması vardı bir de.

biraz araştırdım bakındım galiba oradaki ilanı kaldırmış.

Sahibinden replika, imitasyon vs gibi ifadeler olan ilanların yayınlanmasına izin vermiyor. O yüzden adam haklı :D

Specialized Swork'un böyle bir kadrosu yok benim bildiğim, kadro daha çok eski TT modellerine benziyor, muhtemelen başka kadro restore edilip üzerine Specialized stikerlar yapıştırılmış. Satan kişi 2015-2016 Swork Venge olduğunu iddia ediyor ( yeni duyuruda 2019 model olmuş :koptum: ) ama Specialized'in arşivlerinde ben göremedim böyle bir kadro.

Son düzenleme:

(link)

310407 dosyayı görüntüle

310408 dosyayı görüntüle
Anladı herhalde kadronun S-Work olmadığını 60 bin TL indirime girmiş.. Hoş şuan yazdığı fiyat bile etmez ya o bisiklet ama neyse.

Screenshot 2023-10-18 at 20-37-52 Marketplace - 6.9 kg Full Carbon Specialized S-Works Aero Ro...png

hiçbir jant 200 bin km kullanılamaz. Zaten hesapta bir tuhaflık var. yılda 20000 km kullansan 10 yıllık jant olmuş oluyor. :) saygısızca ilan vermiş beyefendi

Geri