templeos
Üye
- Tepki
- 11
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Diğer
Bisikletforum a davet etseydin buradan yapardın muhabbetini.Geçen banada oldu, ne yaptıysam adama cevap yazamadım. Hatta numarayı '' Sıfır beş yüz ...... '' tarzında yazdım gene kabul etmedi. Sonunda adama sen yaz numaranı yazdım halen cevap gelmedi, muhtemelen oda uğraşıp boşvermiştir sonunda![]()
![]()
Hemen firsat reyonuna atmaliyiz!
Acaba yama yerlerden hava kaçağı felan var mı? 😂🤣
Üç yamayı birden tutturduysa sırf bu emeğe bile 250 ateşlenir 👍🏻
Avrupa'da da durum çok farklı değil yeter ki araştırıp bulun ama mesele oraya gidip almakta. Öncede 1500€ limit varken oradan birisi vasıta ile alınma imkanı vardı ama artık illa gitmek gerekliliği olduğu için pek anlamı kalmamış durumda. Zaten gidip alan kişi de genelde sıfır yada sıfıra çok yakın bisiklet tercihinde bulunuyor.(link)
(link)
(link)
İngiltere'de ikinci el bisiklet piyasası çok canlı. Uygun fiyatlara çok iyi bisikletler bulunabiliyor. Sahibinden yerine buraya bakınmak daha mantıklı lol
150 euro sınırı varken nasıl getirilecek? Herkesin yurtdışında bir tanıdığı yok maalesef.(link)
(link)
(link)
İngiltere'de ikinci el bisiklet piyasası çok canlı. Uygun fiyatlara çok iyi bisikletler bulunabiliyor. Sahibinden yerine buraya bakınmak daha mantıklı lol
Benim var Allah tan 😁150 euro sınırı varken nasıl getirilecek? Herkesin yurtdışında bir tanıdığı yok maalesef.
@Semih Cavdar @MakRoSahibinden yerine buraya bakınmak daha mantıklı lol

Bu bisiklet geçenlerde facebookta bir grupta vardı hatta yorumların birinde forum üyelerinden olan @Semih Cavdar abi ve bir başka kullanıcı bisikletin orijinal olup olmadığı ile ilgili çeşitli kaynaklar gösterince satıcı arkadaş karşı taarruza geçmişti. Hatta göbek sesi yüksek olması jantın kalitesini ortaya koyuyor tartışması vardı bir de.Muhtemelen sahibinden ilanları arasında gördüğüm açık ara en "orijinal" ilanı keşfetmiş bulunmaktayım. Kendisi full aero karbon bir yol yarış bisikleti. 6,9 kg ve ilanda replika ya da imitasyon gibi ibareler yok. Demek ki orijinal bir bisiklet. Kendisi 880 km yol yapıp 5 defa bakıma girmiş. Göbeklerden gelen sesler, insanların dikkatini oldukça çekiyormuş. Her detayı incelemeye değecek, fiyatıyla da cezbeden bir ilan.
(link)
310407 dosyayı görüntüle
310408 dosyayı görüntüle
Anladı herhalde kadronun S-Work olmadığını 60 bin TL indirime girmiş.. Hoş şuan yazdığı fiyat bile etmez ya o bisiklet ama neyse.Muhtemelen sahibinden ilanları arasında gördüğüm açık ara en "orijinal" ilanı keşfetmiş bulunmaktayım. Kendisi full aero karbon bir yol yarış bisikleti. 6,9 kg ve ilanda replika ya da imitasyon gibi ibareler yok. Demek ki orijinal bir bisiklet. Kendisi 880 km yol yapıp 5 defa bakıma girmiş. Göbeklerden gelen sesler, insanların dikkatini oldukça çekiyormuş. Her detayı incelemeye değecek, fiyatıyla da cezbeden bir ilan.
(link)
310407 dosyayı görüntüle
310408 dosyayı görüntüle

Az kullanılmış jant seti arayanlar için😀
(link)